Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Η σύντροφός μου έχει τραβήξει πολλά λόγω της κατάστασής μου...»

  13/09/2021 12:30
«Η σύντροφός μου έχει τραβήξει πολλά λόγω της κατάστασής μου...»

«Η σύντροφός μου έχει τραβήξει πολλά λόγω της κατάστασής μου...»

  13/09/2021 12:30

Τις πρώτες του - συγκινητικές - δηλώσεις μέσα από το νοσοκομείο έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή του ALPHA, «Super Κατερίνα» - «Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να γυρίσουμε ωραίοι, ζωντανοί και ακμαίοι...» 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο αγαπημένος παρουσιαστής, μόλις πάρει εξιτήριο θα επιστρέψει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησε για εκείνη με τα καλύτερα λόγια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο νοσοκομείο ο Ανδρέας Μικρούτσικος με κολικό νεφρού

«Super Κατερίνα. Κοριτσάρα μου, τι κάνεις; Όταν σε ακούω νιώθω πάρα πάρα πολύ καλά. Εδώ και λίγη ώρα, ακούω την εκπομπή σας αλλά δεν παύει να είμαι σε ένα νοσοκομείο, είμαι στον Ευαγγελισμό. Η φωνή της Super Κατερίνας, ηχεί σε κάθε νοσοκομείο και σε κάθε μέρος. Εγώ θα βγω έξω και θα κάνουμε και ρεπορτάζ, θα βγω κι εγώ έξω και θα κάνουμε τα πάντα. Σου στέλνω την αγάπη μου και θα επανέλθω δριμύτερος. Η αγάπη σας είναι ανεξίτηλα χαραγμένη πάνω μου και όταν θα βγω θα σας τη δείξω», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Η σύντροφός μου έχει τραβήξει πολλά γιατί θέλω έναν άνθρωπο να είναι δίπλα μου λόγω της κατάστασής μου. Δεν ξέρω πόσο διάστημα θα πάρει, ένας πυρετός με ταλαιπωρεί. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να γυρίσουμε ωραίοι, ζωντανοί και ακμαίοι».

«Πρόλαβα μόνο την είσοδο των παικτών στο Big Brother γιατί τότε μπήκα στο νοσοκομείο», είπε λίγο μετά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας