#FreeBritney: H Spears έλαβε την πρώτη της -μικρή ίσως- νίκη στο δικαστήριο

 

 

 

Η ζωή και ο έλεγχος της περιουσίας της παραμένουν στα χέρια του πατέρα της.

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την κηδεμονία της Britney Spears, η οποία συνεχίζει να είναι υπό τον έλεγχο του πατέρα της, το πρωί της Τετάρτης η τραγουδίστρια έλαβε την πρώτη της -μικρή ίσως- νίκη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus   

 

Το αίτημα της μητέρας της στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες να επιτραπεί στην κόρη της να προσλάβει τον δικό της δικηγόρο, προκειμένου να την υπερασπιστεί, μάλλον «έπιασε τόπο».

 

 

Η απόφαση του δικαστηρίου επέτρεψε τελικά στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς να επιλέξει τον δικηγόρο της και εκείνη προσέλαβε τον Μάθιου Ρόζενγκαρτ, έναν από τους διασημότερους και πιο επιτυχημένους δικηγόρους του Χόλιγουντ και πρώην ομοσπονδιακό εισαγγελέα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η δικαστής Μπρέντα Πένι, έπειτα από έναν μεγάλο κατάλογο αιτημάτων, τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσει, ενέκρινε την παραίτηση του εώς τώρα δικηγόρου της Μπρίτνεϊ, Σάμουελ Ίνχαμ, καθώς και της εταιρείας διαχείρισης της περιουσίας της, Bessemer Trust. Μοναδικός συντηρητής των οικονομικών συναλλαγών της τραγουδίστριας πλέον, είναι ο πατέρας της, Τζέιμι Σπίαρς, γεγονός που η ίδια προσπαθεί με κάθε τρόπο να αλλάξει. Αν και έχει ακόμα μεγάλο δρόμο να διανύσει για την ανάκτηση του ελέγχου της ζωής της, τουλάχιστον αυτή η αλλαγή της έδωσε μία ελπίδα. 

 

 

Η ίδια είχε αναφέρει πως δεν την ενδιαφέρει να αποκτήσει κάποιος άλλος έλεγχο της περιουσίας της, αρκεί να μην σχετίζεται σε καμία περίπτωση ο πατέρας της.

«Θέλω να βγει από το πλάνο. Αυτή η ρύθμιση επιτρέπει στον μπαμπά μου να καταστρέψει την ζωή μου. Τον φοβάμαι. Νιώθω παγιδευμένη, λαμβάνω φαρμακευτική αγωγή με την βία. Είμαι εδώ για να απαλλαγώ από τον μπαμπά μου και να τον μηνύσω για κατάχρηση αυτής της κηδεμονίας», είχε πει μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της. 

Μάλιστα, στη δεύτερη κατάθεσή της που συνέβη την Τετάρτη 14 Ιουλίου, η Μπρίτνεϊ ζήτησε να συλληφθεί ο πατέρας της καθώς όπως υποστήριξε καταστρέφει τη ζωή της!

«Είμαι εδώ για να απαλλαγώ από τον πατέρα μου και να τον κατηγορήσω για κατάχρηση της εποπτείας», ανέφερε δακρυσμένη στη δικαστή και τόνισε: «Θέλω να ασκήσω κατηγορίες σε βάρος του πατέρα μου». Η δικαστής ενέκρινε την επιθυμία της να προσλάβει μόνη της τον δικηγόρο που θα την εκπροσωπεί και είναι ο πρώην Ομοσπονδιακός εισαγγελέας Mathew Rosengrant, διάσημος δικηγόρος στο Χόλιγουντ.

«Σκέφτηκα ότι προσπαθούσαν να με σκοτώσουν. Αν αυτό δεν είναι κατάχρηση τι είναι;» υπογράμμισε η star με τον δικηγόρο της να δηλώνει: «Η Μπρίτνεϊ κακοποιήθηκε από τα ΜΜΕ και από τον πατέρα της όπως και από το αμερικανικό δικαστικό σύστημα».

Η πριγκίπισσα της Pop, μετά την σημαντική για εκείνη απόφαση, ευχαρίστησε τους θαυμαστές της και κοινοποίησε ένα βίντεο όπου κάνει ρόδες και ιππασία, ενώ μάλιστα γράφει: «Ευχαριστώ τους θαυμαστές μου που με υποστηρίζουν», ενώ ακόμη προσέθεσε: «Δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει για εμένα αυτή η υποστήριξη και αυτοί οι fans».

Η διάσημη τραγουδίστρια ανέφερε παράλληλα ότι επέλεξε να κάνει ιππασία και ρόδες για να γιορτάσει την εν λόγω έκβαση στην υπόθεση με την εποπτεία από τον Jamie Spears που την έχει καταρρακώσει ψυχολογικά!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»
Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά
Το βίντεο της πρώτης πρόβας της Σάττι έγινε παγκόσμιο trend και το «Ζάρι» είναι πια φαβορί
Ξανά χωρίς την Μέγκαν ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο ο πρίγκιπας Χάρι
Το σχόλιο Τσιμτσιλή για τον Μικρούτσικο: «Προφανώς δε μπορούσε να προσαρμοστεί στον δεύτερο ρόλο»
Τζέιμς Καφετζής για Ασημίνα Χατζηανδρέου: Δεν ρουφιανεύεις αυτόν που κλέβει ενώ κλέβεις και εσύ
Δημήτρης Χρυσοχοΐδης: Μετά την πρώτη κρίση πανικού ξεκίνησε ο Γολγοθάς, πήγα σε ψυχολόγο
Δείτε πως είναι σήμερα ο εμβληματικός ηθοποιός που ενσάρκωσε τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»
Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι για την πρώτη της μέρα στο Μάλμε-Oι φωτογραφίες μέσα από το ξενοδοχείο
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Τα δημοσιεύματα με έχουν χωρίσει 48 φορές, δεν έχω χωρίσει ποτέ