Γερμανού, Κωστόπουλος, Ζαμπέτογλου, Καναράκης για το διαζύγιο Βανδή - Ντέμη

 

Δέσποινα Βανδή – Ντέμη Νικολαΐδης: Οι αντιδράσεις στο twitter, μετά από την ανακοίνωση του χωρισμού τους

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus   

 

Ο Παντελής Καναράκης ήταν ο καλεσμένος της εκπομπής «Love it». Κατά τη διάρκεια της συζήτησής του με την Ιωάννα Μαλέσκου, η παρουσιάστρια τον ρώτησε για το διαζύγιο βόμβα της Δέσποινας Βανδή από τον Ντέμη Νικολαΐδη, μιας και ο ίδιος είναι φίλος της τραγουδίστριας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Εμφανώς αμήχανος, ο Παντελής Καναράκης απέφυγε να σχολιάσει κάτι για το διαζύγιο του γνωστού ζευγαριού, το οποίο έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού, αναφέροντας: 

«Εσύ θα ήθελες να με ρωτήσεις και πολύ καλά κάνεις γιατί είναι ο ρόλος σου τέτοιος, εγώ δεν θα ήθελα να απαντήσω, όχι μόνο για τη Δέσποινα και τον Ντέμη, είναι και η θέση μου να μην μιλάω για άλλους ανθρώπους σε εκπομπές.

Αυτή τη στιγμή, μπορώ να το συζητήσω με πέντε φίλους μου, μας βλέπει ένα μεγάλο μέρος του κόσμου, όπως βλέπουν γενικά την εκπομπή σου, οπότε δεν θα ήθελα να θίξω τα προσωπικά και γενικώς να πω κάτι».

  

H Νάνσυ Ζαμπέτογλου που γνωρίζεται εδώ και αρκετά χρόνια με την γνωστή τραγουδίστρια, θέλησε με μια ανάρτησή της να εξυμνήσει τον χαρακτήρα και την στάση ζωής της.

«Αυτή η γυναίκα, αυτό το κορίτσι που ποτέ δε μεγαλώνει, μόνο ωριμάζει, δυναμώνει, γίνεται καλύτερη και πιο σοφή. Αυτή που δεν έμαθε να παίρνει. Αυτή που ξέρει μόνα να δίνει. Αυτή που γνώρισα πριν 25 χρόνια και δε με απογοήτευσε ούτε μια στιγμή. Που είναι πάντα δίπλα σε όποιον τη χρειάζεται, στη χαρά και τη λύπη. Που είναι η καλύτερη φίλη που μπορεί κάποιος να ζητήσει. Αυτή που το όνομά της σημαίνει δύναμη και αξιοπρέπεια» έγραψε η δημοσιογράφος συνοδεύοντας το κείμενό της με μια φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή.  

 

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος για χρόνια έκανε παρέα με το πρώην ζευγάρι θέλησε να καταθέσει μερικές σκέψεις του σχετικά με το διαζύγιο της αγαπημένης τραγουδίστριας και του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή μέσα από το nitro.gr.

«Κάποτε ήμασταν μια παρέα. Δέκα, δεκαπέντε άτομα. Όχι κολλητοί όλοι, χαλαρή φιλία. Ανάμεσά τους ήταν η Δέσποινα με τον Ντέμη, ήταν η Ελένη με τον Γιάννη και ήταν η Τζένη κι εγώ. Παντρεμένα ζευγάρια με δύο τρία παιδιά ο καθένας. Κάναμε παρέα και κάναμε αυτά που κάνουν όλα τα ζευγάρια. Μαζευόμασταν στα σπίτια, παίζαμε επιτραπέζια, τσακωνόμασταν επιτόπου γι’ αυτά, πηγαίναμε μερικές μέρες διακοπές, δεν βγαίναμε για χορούς και πανηγύρια, ούτε κάναμε τίποτα star power εμφανίσεις. Μόνο στη Δέσποινα πηγαίναμε καμία φορά, όλοι μαζί, γιατί ήταν και η μόνη που ήταν στο χώρο του live θεάματος. Αν κάποιος θελήσει να πει, να το ερμηνεύσει σαν μια ακόμη παρέα επωνύμων, σφάλει. Τον Γιάννη τον ήξερα από τη δεκαετία του ’80, η Ελένη ήταν φίλη μου το 1993 και τον Ντέμη τον γνώρισα από τότε που έπαιζε ακόμα στον Απόλλωνα.

Σήμερα, διάβασα ότι ο Ντέμης με την Δέσποινα χώρισαν. Και αυτοί. Όπως χώρισαν και κάποιοι από τους υπόλοιπους, που δεν ήταν γνωστοί, που δεν τους κυνηγούσε ο δαίμονας της επωνυμίας και το πέρασαν μαλακά. Το συζήτησαν και το έμαθαν φίλοι και συγγενείς, πέρασαν δηλαδή τον πόνο που κουβαλάει ένα διαζύγιο μέσα σε ένα κλειστό κύκλο.

Εγώ θυμάμαι τη Δέσποινα με τον Ντέμη να είναι δύο όμορφοι, ερωτευμένοι άνθρωποι, να στάζουν γλύκα ο ένας για τον άλλον και να είναι ένα κανονικό ζευγάρι με μία Δέσποινα που πέραν της showbiz λειτουργούσε σαν τη μάνα μου στο σπίτι. Μαγείρευε, στόλιζε, νοικοκύρευε, είχαν ανοιχτό σπίτι και πάντα μαζί καλούσαν σπίτι τους ανθρώπους για παιχνίδια και φαγητό. Και «επώνυμους», αλλά ακόμα περισσότερο «ανώνυμους». Και το έκαναν με πολλή χαρά. Δεν ξέρω τι έγινε στην περίπτωση τους, ξέρω ότι οι άνθρωποι χωρίζουν πια, στη μεγαλύτερη πλειοψηφία τους».​

​Η Ναταλία Γερμανού, μάλιστα, θέλοντας να απαντήσει σε όλα αυτά τα σχόλια που γράφτηκαν, έκανε μια αφοπλιστική ανάρτηση στο Twitter σχετικά με όλα τα διαζύγια που μας απασχόλησαν τα τελευταία χρόνια:

«Η Δέσποινα και ο Ντέμης, η Ελένη και ο Γιάννης, η Φαίη και ο Γιώργος, η Σίσσυ και ο Θοδωρής. Όπως εκατομμύρια άλλοι, ερωτεύτηκαν, καψουρεύτηκαν, παντρεύτηκαν, κάτι χάλασε, χώρισαν. Η ζωή συνεχίζεται. Και η δική τους και η δική μας».

 

 

Το συγκεκριμένο θέμα δεν θα γινόταν να να μην σχολιαστεί από τους χρήστες του Twitter, καθώς η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Άλλοι σοκαρισμένοι, άλλοι έκπληκτοι, άλλοι στενοχωρημένοι τοποθετήθηκαν δημόσια για τον χωρισμό – βόμβα. Το hashtag #ΔέσποιναΒανδή βρίσκεται για πολλές ώρες στα trends.

 

  

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά