Tα πρώτα looks των πρωταγωνιστριών στην επιστροφή του «Sex and the City»

 

 

«And just like that...» αυτά είναι τα trends που κυριαρχούν στο reboot της σειράς.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus   

 

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε πως το «Sex and the City», η σειρά με τους δέκα κύκλους και τις δύο ταινίες που γνώρισαν τεράστια επιτυχία, επιστρέφει με έναν κύκλο επεισοδίων που θα έχουν τίτλο «And just like that», οι πιστοί fans ξεκίνησαν να μετρούν αντίστροφα για τη στιγμή της προβολής. Δυστυχώς και λόγω της πανδημίας του Covid-19, τα γυρίσματα της σειράς καθυστέρησαν αρκετά, ωστόσο τα νέα είναι ευχάριστα αφού έχουν ήδη ξεκινήσει. Εκτός από την πλοκή της σειράς και το πέπλο μυστηρίου που πλανάται για το πως θα έχουν εξελιχθεί οι ζωές των πρωταγωνιστριών, μεγάλο ενδιαφέρον έχει να δούμε τις στιλιστικές επιλογές τους. 

Η Carrie Bradshaw, η Miranda Hobbes και η Charlotte York άλλωστε με τη βοήθεια της στιλίστριας τους, Patricia Field κατάφεραν να καθιερωθούν ως style icons, να αναδείξουν νέες τάσεις και να αφήσουν ιστορία με κάποιες εμφανίσεις τους.   

 

 

 

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί βέβαια, η Patricia Field δεν θα συνεργαστεί με την παραγωγή σε αυτό τον νέο «And just like that” κύκλο, αφού έχει αναλάβει το styling της σειράς «Emily in Paris» και είναι ιδιαιτέρως απασχολημένη με την γκαλερί της «Patricia Field ArtFashion Gallery». Όπως δήλωσε η ίδια «Δεν είχα τη δυνατότητα να βρίσκομαι στη Νέα Υόρκη για αυτό και να είμαι και στο Παρίσι για το "Emily in Paris"», ωστόσο τη θέση της έχει αναλάβει να καλύψει η πολύ στενή της φίλη και συνεργάτης Molly Rogers, η οποία είχε συνεργαστεί με την Patricia Field τόσο στη σειρά όσο και στις δύο ταινίες.  

  

 

Πρόσφατα μάλιστα κυκλοφόρησαν τα πρώτα looks των τριών πρωταγωνιστριών από το reboot της σειράς και έχουν ήδη ενθουσιάσει τους fans. Η Carrie Bradshaw, η Miranda Hobbes και η Charlotte York επέστρεψαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης -που ήταν πάντα η δική τους πασαρέλα- με ανανεωμένο στιλ, το οποίο συμβαδίζει με την εποχή και την ηλικία τους.  

 

 

Αφορμή για να καταλήξουμε στο παραπάνω συμπέρασμα είναι οι πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα της σειράς στην αμερικανική πόλη. Σύμφωνα με αυτές λοιπόν, η Carrie Bradshaw συνεχίζει να διαθέτει ένα πολύ ιδιαίτερο στιλ, να δοκιμάζει διαφορετικούς συνδυασμούς και να μη διστάζει να πειραματιστεί με το ντύσιμο της, φορώντας statement αξεσουάρ όπως καπέλα και τσάντες. Η καριερίστα Miranda Hobbes διατηρεί το αγαπημένο της ανδρόγυνο στιλ, αναβαθμισμένο με αξεσουάρ όπως τσάντες χειρός που θα γίνουν κομμάτι – πόθος για πολλές γυναίκες. Τέλος, η πάντα καθωσπρέπει και ρομαντική Charlotte York που αγαπά τον οίκο Chanel και τις πέρλες διατηρεί ακόμα αυτό το στιλ, το οποίο όμως έχει εξελιχθεί αφού φορά περισσότερο χρώμα και statement κομμάτια.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Η γνωστή επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου παρουσιάζει τις νέες ultra sexy & chic Raffia bags, των Blue Turtle
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν