Δείπνο στην Αντίπαρο για Μητσοτάκη, Bezos, Hanks και DvF μετά συζύγων

 

 

Στις Κυκλάδες κάνει διακοπές το αφεντικό της Amazon - Ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του ήταν στην Τήνο το Σαββατοκύριακο και έλαβαν πρόσκληση από τον μεγαλοπαραγωγό του Hollywood Μπάρι Ντίλερ και την Diane von Furstenberg

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Τζεφ Μπέζος, ένας από τους πλουσιότερους και ισχυρότερους ανθρώπους στον πλανήτη κάνει διακοπές στα ελληνικά νησιά. Μαζί με τον ιδιοκτήτη της Amazon και ο μεγαλοπαραγωγός του Χόλιγουντ Μπάρι Ντίλερ με τη σύζυγό του -διάσημη σχεδιάστρια- Νταϊάν φον Φύρστενμπεργκ, περιδιαβαίνουν τα ελληνικά νησιά απολαμβάνοντας τις φυσικές ομορφιές του Αιγαίου, την ελληνική φιλοξενία και τις υψηλές γαστρονομικές συνταγές με βάση την ελληνική κουζίνα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Στην παρέα του Τζεφ Μπέζος με τον Μπάρι Ντίλερ και τη Νταϊάν φον Φύρστενμπεργκ βρίσκεται και ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής του CNN Άντερσον Κούπερ.  

Μαζί με τα συγκεκριμένα πρόσωπα βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής και ο Τομ Χανκς με την ελληνοαμερικανή σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον που κάθε χρόνο κάνουν διακοπές στην Ελλάδα με βάση την Αντίπαρο όπου έχουν και δικό τους σπίτι.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόβσκι-Μητσοτάκη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε βρίσκονταν στην Τήνο και έλαβαν πρόσκληση για δείπνο στην Αντίπαρο, έπειτα από πρωτοβουλία του μεγαλοεπιχειρηματία Μπάρι Ντίλερ.

Το δείπνο έγινε το βράδυ της Κυριακής. Γύρω από το τραπέζι βρέθηκαν πρόσωπα που ασκούν τεράστια επιρροή σε όλο τον πλανήτη, όπως ο Τζεφ Μπέζος. Μαζί του ο κάτοχος Όσκαρ Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον -που έχουν λάβει και οι δύο ελληνική υπηκοότητα- ο παραγωγός του Χόλιγουντ Μπάρι Ντίλερ και η σύζυγός του σχεδιάστρια μόδας Νταϊάν φον Φύρστενμπεργκ, μαζί με τον δημοσιογράφο του CNN Αντερσον Κούπερ.

H βραδιά κύλησε με χαλαρή συζήτηση για το ελληνικό καλοκαίρι, τα υπέροχα ελληνικά νησιά νησιά, την σύγχρονη εικόνα της Ελλάδας, τις παγκόσμιες τεχνολογικές εξελίξεις αλλά και για σχέδια να γυριστούν κι άλλες ταινίες στη χώρα μας.

Εδώ και μερικές ημέρες η παρέα των rich and famous Τζεφ Μπέζος, Μπάρι Ντίλερ, Νταϊάν φον Φύρστενμπεργκ μαζί με τον Άντερσον Κούπερ, κάνουν διακοπές στα ελληνικά νησιά με την εντυπωσιακή θαλαμηγό «Eos» του κορυφαίου παραγωγού του Χόλιγουντ. Το Σάββατο η παρέα βρέθηκε και στη Σίφνο όπου δείπνησε σε ονομαστό εστιατόριο στην παραλία Πλατύς Γιαλός.

 

 

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση