Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης για γυρίσματα ο Antonio Banderas & το Barracuda του

 

Σκηνές από την πέμπτη μέρα γυρισμάτων της ταινίας «The Enforcer». Στο λιμάνι Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο Antonio Banderas για τα γυρίσματα της χολιγουντιανής παραγωγής «The Enforcer». Στο επίκεντρο και το αμερικάνικο muscle car Plymouth Barracuda.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Αntonio Banderas, τα συνεργεία και το καστ του «The Enforcer» βρίσκονται ήδη στις εγκαταστάσεις του ΟΛΘ, με τις κάμερες να είναι έτοιμες για τις λήψεις.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Με μπλε σκούρο σακάκι και λευκό πουκάμισο, ο ηθοποιός μένει για λίγο στο όχημα μέχρι να σπεύσει κοντά του ένας μακιγιέρ για να πιάσει δουλειά, προετοιμάζοντάς τον για το γύρισμα.

Σύντομα σπεύδουν κοντά του στελέχη της παραγωγής. Αν και σε εξωτερικό χώρο, στελέχη της παραγωγής όπως και ο μακιγιέρ του Banderas φορούν προστατευτική μάσκα. 

Οι σκηνές, την πέμπτη μέρα των γυρισμάτων στην παράκτια υποδομή της πόλης, θα ολοκληρωθούν απόψε ενώ το κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα η οδός Εθνικής Αμύνης, ετοιμάζεται και για ένα Σάββατο που, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα είναι επίσης γεμάτο κινηματογραφική δράση.

 

Δίπλα στον Αντόνιο Μπαντέρας θα προστεθεί στο επόμενο διάστημα και η συμπρωταγωνίστρια του Κέιτ Μπόσγουρθ. Η Αμερικανίδα σταρ θα ξεκινήσει άμεσα την τελική της προετοιμασία στη Θεσσαλονίκη και θα συμμετέχει στα γυρίσματα τις επόμενες ημέρες.

 

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων χρησιμοποιούνται πανύψηλοι φοίνικες που τοποθετήθηκαν μπροστά από τη λέσχη αξιωματικών Θεσσαλονίκης και δίπλα από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Στο πλαίσιο αυτό οι ταμπέλες μπροστά από το Σινέ Αλέξανδρος, αντικαταστάθηκαν με άλλες που αναγράφουν music hall, ενώ η Ελληνική και η Ευρωπαϊκή σημαία στον ιστό που βρίσκεται στη συμβολή της Εθ. Αμύνης με Λεωφόρο Νίκης, αντικαταστάθηκαν με μια Αμερικανική.

 

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν λίγο αργότερα προκαλώντας και πάλι το ενδιαφέρον πολλών που ήδη ρωτούν για το αν θα εμφανιστεί ο δημοφιλής ηθοποιός. 

Η Ενωση Τεχνικών Ελληνικού Κινηματογράφου και Τηλεόρασης – Οπτικοακουστικού Τομέα, με ανοιχτή επιστολή της, αναζητά την αλήθεια γύρω από το θέμα της απουσίας Ελλήνων τεχνικών στην ταινία «The Enforcer» που γυρίζεται αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη και έχει πάρει μεγάλη δημοσιότητα, κυρίως λόγω του ύψους της παραγωγής αλλά και του πρωταγωνιστή – σταρ της που είναι ο Αντόνιο Μπαντέρας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»