Άνοιξε το στόμα της και ο χάρος πήρε τον Σάκη και τον σήκωσε! «Δεν είναι μαζί»

 

Ασταμάτητη η μητέρα της Μαριαλένας! - Η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη φιλοξενήθηκε σήμερα στο «Πρωινό» και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για τον εάν είναι ζευγάρι με τον Σάκη Κατσούλη και αφήνει υπονοούμενα. Τι της είπε μετά την αποχώρησή της από το #SurvivorGR - «Δεν είναι ζευγάρι, δεν θέλω να κερδίσει ο Σάκης, πήρε τον Λιβάνη τηλέφωνο»  -  Έτσι σχολίασε τις δηλώσεις της μητέρας της Μαριαλένας Ρουμελιώτη η αδερφή του Σάκη Κατσούλη   

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

«Δεν είναι μαζί η Μαριαλένα με τον Σάκη. Δεν ξέρω στο μέλλον τι θα γίνει. Τη ρώτησα και μου είπε ότι δεν είναι ζευγάρι. Απλά μου είπε ότι ήταν ανάμεσα σε αγνώστους και είδε ένα γνωστό της πρόσωπο και προσπαθούσαν να επιβιώσουν. “Το πώς φαινόταν έξω, παρεξηγήθηκε. Η αγάπη δεν ήταν ερωτική, δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον” μου είπε η κόρη μου. Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επανενωθούν στο μέλλον» ανέφερε η μητέρα της Μαριαλένας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Στη συνέχεια, η Γεωργία Χαραλαμποπούλου είπε κατηγορηματικά: «Αν μου πει η κόρη μου ότι θα είναι ζευγάρι με τον Σάκη Κατσούλη, θα της πω “είσαι άξια της μοίρας σου”» και πρόσθεσε: «Άκουσα μερικά πράγματα από την άλλη μεριά που τα ήξεραν φίλοι τους και οι δικοί του άνθρωποι έβαζαν άλλους για να μην βγουν αυτοί για να κρατήσουν την αξιοπρέπειά τους. Αυτό με έχει πληγώσει πάρα πολύ. Όταν βγει ο Κατσούλης θα τον κοιτάξω στα μάτια. Αν θέλει η Μαριαλένα μου να είναι μαζί με τον Κατσούλη με την ευχή μου, αρκεί να τη σεβαστεί όπως τον σεβάστηκε αυτή. Εγώ έχω ξεκατινιαστεί για να πω την αλήθεια μου».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της στο «Πρωινό», δήλωσε πως «ο Σάκης Κατσούλης πήρε τηλέφωνο τον φίλο της Μαριαλένας, τον Γιώργο Λιβάνη πριν μπει στο Survivor για να τον ρωτήσει αν θέλει να της μεταφέρει τίποτα. Δεν πήρε εμένα, πήρε τον φίλο της και θα πρέπει εγώ αύριο να τον εμπιστευθώ; Δεν μπορώ»

Η Γεωργία Χαραλαμποπούλου έκανε αποκαλύψεις για τη σχέση της κόρης της με τον Σάκη Κατσούλη.

Και η αδερφή του Σάκη Κατσούλη, Μίνα, μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τον αδερφό της, αλλά μεταξύ άλλων σχολίασε όσα είπε λίγο πιο πριν η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

«Ο καθένας μπορεί να ψηφίσει όποιον θέλει. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε, γιατί αυτός οδήγησε τον αδερφό μου στο αποψινό τελικό.  Δε θέλω να αναφερθώ  αυτή τη στιγμή στα προσωπικά του αδερφού μου.  Δεν το έχω κάνει ποτέ, δεν θα το κάνω και τώρα. Αυτό είναι μια στάση ζωής που έχουμε μάθει από τους γονείς μας, δεν εμπλεκόμαστε ποτέ σε προσωπικά τρίτων. Του έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη, τον αγαπάμε πάρα πολύ και ότι αποφασίσει ο Σάκης εμείς θα είμαστε δίπλα του. Δεν θέλω να μπω σε τέτοιες καταστάσεις. Δεν μπήκα ποτέ δεν θα το κάνω και τώρα. Ο κόσμος δεν περιμένει τελευταία στιγμή για να διαμορφώσει την άποψη του για τον Σάκη και για τον κάθε παίκτη. Ήταν εκεί πεντέμισι μήνες. Όταν βγει ο Σάκης, θα μπορούσατε να τον ρωτήσετε για τα προσωπικά του. Μακάρι να μπορούσα και εγώ να του μιλήσω, αλλά δεν είναι ακόμα σπίτι. Τον είδα χθες, αλλά δεν μπήκα στη διαδικασία να τον ρωτήσω για την Μαριαλένα. Είναι δικό του θέμα, όταν θέλει θα μου μιλήσει. Χαιρέτησα τη Μαριαλένα και της ευχήθηκα καλή επιτυχία. Για ποιο λόγο να χαιρετήσω τη μαμά της; Νομίζω πως μίλησαν οι γονείς μου με τον αδερφό της», είπε μεταξύ άλλων η αδερφή του Σάκη Κατσούλη. 

Στο δεύτερο μέρος της επικοινωνίας με την εκπομπή του ΑΝΤ1 η κυρία Γεωργία διέψευσε τις φήμες για βελούδινο χωρισμό ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη και την κόρη της, ενώ τα έβαλε ξανά με την οικογένεια του φιναλίστ του Survivor.

«Η Μαριαλένα δε μου είπα κάτι για όσα έχω δηλώσει. Εγώ είμαι απλή,  δεν έχω τον λόγο, όπως τον έχει η Μίνα Κατσούλη (αδερφή Σάκη). Εγώ γίνομαι σκύλα για τα παιδιά μου όταν τα δουλεύουν! Και πραγματικά δεν υπολογίζω το κόστος που θα έχω. Αυτό τα λέει όλα… Τα λέω απλοϊκά γιατί έτσι γουστάρω και έτσι τα λέω.

Δεν ήταν βελούδινος ο χωρισμός για την Μαριαλένα και τον Σάκη. Επειδή τα λέω χύμα, η άλλη πλευρά λέει πως δεν ανακατεύεται στα προσωπικά του παιδιού της. Εγώ όμως ανακατεύτηκα, γιατί άκουσα πολλά πράγματα πριν μπει ο Σάκης στο παιχνίδι για το παιδί μου προσωπικά. Θύμωσα και είπα αυτά που βίωσα. Την αλήθεια μου. Και μου επιτίθονται. Δεν μπορώ να πω ότι η κόρη μου είναι ακόμα ερωτευμένη. Έτσι νομίζω. Είδα έναν θαυμασμό, μια γοητεία ίσως επειδή ήταν τόσο καλός στα αγωνίσματα» είπε, μεταξύ άλλων η μητέρα της Μαριαλένας.

Στο κλείσιμο της σύνδεσης, ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την κα. Γεωργία αν υπήρξαν βίαιες συμπεριφορές κατά τη στιγμή του χωρισμού των δύο παιδιών, με εκείνη να απαντά με νόημα: «Δεν ξέρω… Αυτό άστο, δεν θέλω να αναφερθώ».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears