O James πήγε στον ημιτελικό αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ - Το σαρκαστικό μήνυμα

 

 

O James Καφετζής απουσίαζε από τον ημιτελικό του #SurvivorGR μαζί με άλλους πρώην συμπαίκτες του. Τι συνέβη όμως και ενώ εμφανίστηκε με τους φίλους του, ξαφνικά δήλωσε απών; Τι είπε Νίκος και Άννα Μαρία για να τον καλύψουν; Το μήνυμα της Νικολέτας Μαυρίδη για την μη εμφάνιση της οn air στο #SurvivorGR - Σε καραντίνα η Χριστίνα Κεφαλά
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο ημιτελικός του Survivor ξεκίνησε και ήδη από τα πρώτα λεπτά ο Γιώργος Λιανός μας επιφύλασσε εκπλήξεις. Όπως είθισται σε κάθε κύκλο, όλοι οι παίκτες που πέρασαν από το reality επιβίωσης δίνουν το παρών στον ημιτελικό και στον τελικό, ωστόσο σήμερα αυτό ανετράπη.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιανός ανέφερε ότι ο Αλέξης Παππάς, ο Περικλής Κονδυλάτος, η Χριστίνα Κεφαλά, ο Τζέιμς Καφετζής και η Νικολέτα Μαυρίδη απουσιάζουν από τον ημιτελικό του Survivor για προσωπικούς λόγους.

Ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη ρωτήθηκαν από τις τηλεοπτικές κάμερες. «Ο Τζέιμς Καφετζής έφυγε γιατί κάτι του έτυχε! Δεν ξέουμε κάτι… Όχι λόγο της κατάστασης με τον κορωνοϊό. Κάτι του έτυχε, τον πήραν τηλέφωνο και έπρεπε να φύγει. Κάτι του έτυχε σοβαρό και έπρεπε να φύγει» απάντησε ο Νίκος Μπάρτζης.

 

Μετά την προβολή των δηλώσεων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στο ««Happy Day»: «Η αλήθεια είναι ότι εμείς οφείλουμε να πιστέψουμε αυτό που λέει ο κολλητός του φίλος, Νίκος Μπάρτζης, γιατί κατέφθασαν και μαζί. Βέβαια το ότι κάτι του έτυχε δεν ταυτίζεται με τις εικόνες που είδαμε στο Instagram. Γιατί ανέβαζε ωραίες φωτογραφίες, χαλαρές με την κοπέλα του, έτρωγαν σουβλάκια και παρακολουθούσαν τον ημιτελικό από το σπίτι». 

 

Έξάλλου ίδιος τις προηγούμενες μέρες είχε πει ότι είναι κόκκινο πανί για την παραγωγή του παιχνιδιού για τα όσα είπε και έκανε μετά την αποχώρηση του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Η διαφορά στο χαρακτήρα και στην προσέγγιση της Νικολέτας Μαυρίδη

Η νεαρή χορεύτρια Νικολέτα Μαυρίδη, λίγη ώρα μετά την έναρξη του ημιτελικού, έκανε μία ανάρτηση στο Instagram και αποκάλυψε πως αποχώρησε από το live, καθώς στο rapid test που έκανε βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και χρειάζεται να μπει σε καραντίνα δύο εβδομάδων. 

 

 

«Σας ευχαριστώ πολύ που μου στέλνετε και με ρωτάτε γιατί δεν βρίσκομαι στον ημιτελικό και ότι θέλατε πάρα πολύ να με δείτε… Δεν είναι ντροπή να το πούμε, αντιθέτως είναι πάρα πολύ καλό. Διαγνώστηκα με χαμηλό φορτίο κορονοϊού, οπότε το σωστό ήταν να μην παρευρεθώ στον ημιτελικό, όπως και στον τελικό αύριο.

Και πάλι ευχαριστώ για τα μηνύματά σας και εύχομαι να μου κάνετε παρέα στις φανταστικές δύο εβδομάδες που θα περάσω στην καραντίνα. Παρ’ όλα αυτά, θα είναι εκεί οι φίλοι μου για να στηρίξουν όλα τα παιδιά και ειδικά τον Ηλία μας. Και εγώ από το σπίτι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Νικολέτα Μαυρίδη.

 

Σε καραντίνα η Χριστίνα Κεφαλά: Η ανάρτηση που έκανε λίγες ώρες πριν τον τελικό

Μετά τον ημιτελικό του Survivor, η Χριστίνα Κεφαλά ενημέρωσε το μεσημέρι της Δευτέρας τους διαδικτυακούς της ακολούθους πως θα απουσιάζει και από τον αποψινό τελικό. Η ίδια αποκάλυψε παράλληλα πως μπαίνει σε καραντίνα, χωρίς να αναφέρει αν νοσεί ή όχι από κορωνοϊό.

«Να προσέχετε την υγεία σας όλοι. Είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε» έγραψε σε ανάρτησή που ανέβασε στα instastories η Χριστίνα Κεφαλά.

Θυμίζουμε πως η Χριστίνα Κεφαλά έλειπε από τον χθεσινοβραδινό ημιτελικό του Survivor, καθώς είχε ανεβάσει πυρετό.

Η ίδια είχε πει σε ανάρτησή της, λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό: «Παιδάκια μου έχετε στείλει πολλά μηνύματα για σήμερα το βράδυ για τον ημιτελικό. Ήθελα να σας πω πως από προχθές το βράδυ είμαι με πυρετό, οπότε για θέμα υγείας δεν θα μπορέσω σήμερα να παρευρεθώ στον ημιτελικό του Survivor, θα τον δω από την τηλεόραση του σπιτιού μου 9 η ώρα και για μένα όλα τα παιδιά είναι νικητές που έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο. Ο κάθε ένας για τον δικό του λόγο, εύχομαι να είμαι καλύτερα αύριο και να μπορέσω να βρεθώ τουλάχιστον στον τελικό. Εάν όχι τι να κάνουμε, θα στεναχωρηθώ το ξέρω αλλά πάνω από όλα προέχει η υγεία μας και αυτό που με νοιάζει αυτή τη στιγμή είναι να γίνω καλά».

 

 

 

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»