«Οριστικό τέλος για Σκορδά – Ηλιόπουλο. Τη χώρισε για μια πιτσιρίκα»

 

 

«Η Φαίη Σκορδά χωρίζει με τον Νίκο Ηλιόπουλο», σύμφωνα με δημοσίευμα περιοδικού. Τίτλοι τέλους φαίνεται πως πέφτουν στη σχέση της Φαίης Σκορδά με τον Νίκο Ηλιόπουλο, σύμφωνα με το περιοδικό «Ciao».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Μάλιστα, το δημοσίευμα έχει τίτλο «Οριστικό τέλος για Σκορδά – Ηλιόπουλο. Τη χώρισε για μια πιτσιρίκα», αφήνοντας υπόνοιες ότι στη σχέση τους μπήκε τρίτο πρόσωπο.

Συγκεκριμένα στο δημοσίευμα αναφέρεται πως «για ένα διάστημα φάνηκε να τα κατάφερναν αλλά η εξέλιξη τελικά δεν ήταν καλή. Πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να έχει χωρίσει οριστικά και όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ανάμεσά τους έχει μπει τρίτο πρόσωπο. Η κρίση ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν πολύ μεγάλη και τους απομάκρυνε πολύ τον έναν από τον άλλον. Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την κρίση ήταν πολλοί και αποδείχθηκαν αξεπέραστοι».

«Η ίδια η Φαίη είναι αποφασισμένη να τερματίσει αυτή την σχέση και να μην συγχωρήσει τον πρώην σύντροφό της. Πλέον το μόνο που την ενδιαφέρει είναι τα παιδιά της και η δουλειά της, και κοιτάει το μέλλον ελεύθερη για ακόμα μια φορά», τονίζεται χαρακτηριστικά.   

Τέλος μετά από δύο χρόνια

Η Φαίη Σκορδά, τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιο της από τον Γιώργο Λιάγκα είχε ανοίξει νέο κεφάλαιο στη προσωπική της ζωή δίπλα στο πλευρό του Νίκου Ηλιόπουλου, ο οποίος είναι Head Of Digital στον όμιλο του «Πρώτου Θέματος» αλλά έχει στήσει και το site της Φαίης Σκορδά.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «Hello» είχε εντοπίσει το ερωτευμένο ζευγάρι τότε, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», λίγο πριν πραγματοποιήσουν μία εξόρμηση στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γενεύη.

Δύο χρόνια αργότερα ωστόσο, τα πράγματα σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Ciao» δεν πήγαν καλά και το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Το μέλλον του «Πρωινού»

Η Φαίη Σκορδά συναντήθηκε με τον Άκη Πετρετζίκη, αφού βρέθηκε καλεσμένη στην διαδικτυακή του εκπομπή στο YouTube, «Style your Food».

Μετά το τέλος των γυρισμάτων ο γνωστός σεφ απάντησε στις ερωτήσεις της παρουσιάστριας και στη συνέχεια ο Άκης Πετρετζίκης θέλησε να κάνει τις δικές του στην Φαίη Σκορδά με απαίτηση αυτές να μην κοπούν στο μοντάζ.  

Μεταξύ άλλων, ο Άκης Πετρετζίκης θέλησε να μάθει αν την επόμενη τηλεοπτική χρονιά η Φαίη Σκορδά θα είναι στον ΑΝΤ1 μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Ναι», απάντησε η παρουσιάστρια και στις δύο ερωτήσεις του Άκη Πετρετζίκη χωρίς να σχολιάσει κάτι άλλο. 

Μόλις σήμερα το πρωί έγινε γνωστό πως ο Γιώργος Λιάγκας ανέλαβε και χρέη Α’ αντιπροέδρου στην ΑΕΛ, η οποία τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στη Superleague 2.

Φυσικά, η εν λόγω ανακοίνωση σχολιάστηκε και στο «Πρωινό», με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να μεταδίδει την είδηση στον αέρα της εκπομπής.

Η Φαίη Σκορδά τότε βρήκε την ευκαιρία να αποκαλύψε ότι το πρωί της Τετάρτης, ο παρουσιαστής δεν είχε αυτοκίνητο και έτσι πήγε η πρώην σύζυγος του και τον πήρε για να τον φέρει στη δουλειά. Στον δρόμο, όμως, έκαναν μια στάση για καφέ, με τον Γιώργο Λιάγκα να συναντά τον Αλέξη Κούγια και να… υπογράφει τα χαρτιά για το νέο του επαγγελματικό βήμα!

Διάβασε την ανακοίνωση για τα νέα καθήκοντα του Γιώργου Λιάγκα

«Νέος Α’ Αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ ΑΕΛ ο εκ των κορυφαίων τηλεπαρουσιαστών Γιώργος Λιάγκας. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι 51 ετών, έχει γεννηθεί στην Λάρισα όπου τελείωσε και το σχολείο και όπως είναι γνωστό προ ετών υπήρξε υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στο νομό Λαρίσης και έλαβε 22000 σταυρούς.

Ο Γιώργος Λιάγκας συνδέεται με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια με στενή φιλία και παρακολουθεί ανελλιπώς όλες τις εκδηλώσεις της ΑΕΛ και θέλησε σε αυτή την δύσκολη συγκυρία να δώσει το παρόν και να είναι ενεργός στην Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ.»

Δες το βίντεο στο 00.36'

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κατερίνα Αγαπητού: «Παππού μου ξέρεις πόσο χρονών γίνομαι σήμερα; Γίνομαι 40 παππού μου!»
Ξεσπά στα social media η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω! Aρκετές γυναίκες!»
Ο Γρηγόρης Πετράκος ξαναχτυπά μετά την.... αμφισβήτηση και της αφρικανικής σκόνης: «Ιδρυματοποιημένοι»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της: «Τον ερωτεύτηκα πολύ, το παιδί ήρθε συνειδητά»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο