Ξέσπασαν Κορομηλά, Ακρίτα και Καινούργιου για τα... κιλά της Παπαρίζου

 

 

 

«Ντρέπομαι για αυτά που ακούγονται από γυναίκες για γυναίκες» «Δεν ξέρω πόσα κιλά είναι η κουκλάρα Παπαρίζου. Ξέρω πόσα κιλά μ@λάκες είναι αυτοί που την κατηγορούν»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Μνήμες από το μακρινό 2005 αναβίωσε η Έλενα Παπαρίζου η οποία μάγεψε τους πάντες με την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision το βράδυ του Σαββάτου.  

Η Έλενα και η παρέα της ήταν από τους πέντε πρωταγωνιστές… του «Rock The Roof», ενός θεαματικού πάρτι έγινε σε ταράτσες του Ρότερνταμ.

Δεκαέξι χρόνια μετά την πρώτη -και μοναδική- νίκη της Ελλάδας στο θεσμό, η κορυφαία pop star Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε στον μεγάλο τελικό της φετινής Eurovision στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας προκαλώντας συγκίνηση.

 

Ωστόσο υπήρχαν κάποιοι που ασχολήθηκαν με τα κιλά της και όχι με το θέαμα που πρόσφερε. Ορισμένοι κάνοντας μπλακ χιούμορ ανέφεραν ότι το μακρινό 2005 τη σήκωνε στους ώμους του στη χορογραφία ένας χορευτής ενώ το 2021 χρειάστηκαν δύο χορευτές για να τη σηκώσουν ψηλά. Βεβαίως, οι περισσότεροι απάντησαν στους κακεντρεχείς κάνοντας λόγο για απρεπή σχόλια. Ανάμεσα τους και η Έλενα Ακρίτα που έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό:

«Δεν ξέρω πόσα κιλά είναι η κουκλάρα Παπαρίζου. Ξέρω πόσα κιλά μ@λάκες είναι αυτοί που την κατηγορούν. #bodyshaming»

 

Η Ρούλα Κορομηλά με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο λέει πάντα τη γνώμη της χωρίς φόβο και πάθος για όσα την αγγίζουν, αρνητικά η θετικά και λέει με θάρρος τη γνώμη της όταν κάτι δεν της αρέσει. 

H παρουσιάστρια χωρίς καν να αναφέρει το όνομα της Έλενας Παπαρίζου, την υπερασπίστηκε μετά από όσα ακούστηκαν και όσα γράφτηκαν για τα κιλά της στην εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision στο Ρόντερνταμ! Η Ρούλα, με ένα κείμενο καταπέλτη μίλησε για όλα τα είδη του μπούλινγκ και του ρατσισμού, γενικά αλλά και ειδικά από γυναίκες για γυναίκες…

Η Ρούλα έγραψε: 

«Aς λέμε ένα «Μπράβο» σε όσους κάτι κατάφεραν . Προσπάθησαν! Τώρα: Κανένας δεν είναι εκτυφλωτικά αψεγάδιαστος! Μιλάμε υπερβολικά! Επικρίνουμε υπερβολικά, δικάζουμε υπερβολικά και άκομψα! Συμπεράσματα υπερβολικά! Όλα στην υπερβολή ,τελευταία. Η προσωπικότητα , οι αξίες και το ταλέντο των συνανθρώπων μας δεν κρίνονται από τις ρυτίδες, την χαλάρωση, τα κιλά, την ηλικία το αλαβάστρινο δέρμα! Όλοι στον πλανήτη αλλάζουμε νούμερα! Large,xxl, medium και ολοι δεν μένουμε πάντα παιδιά! Αλλωστε ειναι Ευλογια να μεγαλωνεις Με αυτά που ακούω κ διαβάζω να λέγονται για κάποιους, κ ειδικά απο γυναίκες προς αλλες,προσωπικά ντρέπομαι και θλίβομαι.Ας χρησιμοποιήσουμε τους καθρέφτες σπίτια μας κ όχι κατά το δοκούν. Ας ασχοληθούμε με τον εαυτό μας κ την ζωή μας κ ας αφήσουμε τους άλλους να πορεύονται ,να λειτουργούν ,όπως θέλουν. Εκει που αποθεώνουμε κάποιον, τον ίδιο σε λίγο « λιντσάρουμε»! Αναίτια! Πως έγινε,πως άλλαξε,πως πάχυνε,κ άλλα γλαφυρά… Το μικροσκόπιο έχει άλλη χρήση ! Η αγάπη πολλές και θεραπευτικές! Η χρήση,δόσεις,της κακίας (μακρυά μας) οδηγεί σε Σοβαρή ασθένεια η οποία δυστυχώς δεν θεραπεύεται Μιλάνε,μιλάνε κ δεν ξέρουν ακριβώς για ποιο πράγμα μιλάνε. Μιλάνε όμως..»

Η Ελεονώρα Μελέτη, βλέποντας όλα όσα γράφονται θέλησε να γράψει ένα ποίημα στα social media για το body shaming, αποδοκιμάζοντας έτσι τον ρατσισμό σχετικά για τα κιλά των ανθρώπων.

«Πολλή κουβέντα γίνεται αυτές τις μέρες για κιλά, σχόλια κλπ κλπ. Και εμπνεύστηκα ένα ποιηματάκι, σας το αφιερώνω… Μπαντάνα και γυαλιά, μαγιώ και αλμύρα, κοίτα που φτάνει καλοκαίρι, τί θα μας φέρει η μοίρα? Προσμένω με χαρά, να αμοληθώ στις νήσους και ας δεχτώ για τα κιλά, και σχόλια φούλ μίσους.

Ζούμε σε μια εποχή της ψεύτικης εικόνας, που εκθειάζεται μονάχα το σώμα μιάς γοργόνας. Ποσό ρηχό κ ποταπό αυτό που μας συμβαίνει, λες κ είμαστε ωχτροί χωρίς τίποτα να μας δένει. Αφήστε βρε τα μίζερα, τα λόγια τα χυδαία, κ δείτε στο καθένα μας τα όσα έχει ωραία. Μονάχα έτσι θα γενεί ο κόσμος πιο ωραίος. Κ ο τρόπος επαφής ακόμα πιο πηγαίος. Κ εδώ εγώ σας Χαιρετώ σας στέλνω κ φιλάκια, Ειρήνη υμίν θα εύχομαι σε όλα τα παιδάκια!» 

Έξαλλη φαίνεται πως έχει γίνει και η Κατερίνα Καινούργιου με τα σχόλια που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες για τα κιλά της Έλενας Παπαρίζου μετά την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision. Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Open ενοχλήθηκε πολύ από τα ειρωνικά σχόλια, που έγιναν κατά της τραγουδίστριας και δεν άντεξε, ξεσπώντας μέσα από την εκπομπή της.

«Έχω γίνει έξαλλη όχι μόνο με τα σχόλια στο twitter αλλά και γενικότερα με τα σχόλια που έγιναν για κάποια παραπανίσια κιλά της Έλενας Παπαρίζου. Ντροπή και αίσχος. Φτάσαμε σε σημείο τη γυναίκα που έφερε την πρωτιά στην Ελλάδα που είναι μια θεά μια καλλονή, μια υπέροχη προσωπικότητα, ταπεραμέντο, που γέμισε τη σκηνή και ασχολούμαστε με το αν έχει πάρει κιλά και κάνουμε κάτι περίεργα σπλίτ. Τα θεώρησα υπερτραγικά…. ‘

Δεν υπήρχε λόγος για όλο αυτό, είναι ντροπιαστικό. Η κοπέλα ήταν εξαιρετική, θεά. Γέμισε όλο το στάδιο. Πιστεύω ότι ήταν ότι καλύτερο έχει περάσει από την ποπ σκηνή τα τελευταία χρόνια. Είναι πανέμορφη και η αύρα της είναι το κάτι άλλο. Τώρα αυτό που όλοι έχουμε γίνει κριτές και σχολιάζουμε αν κάποιος πήρε κιλά αν τον κολακεύει αυτό που φοράει αν η μύτη του είναι έτσι, αν έκανε πλαστική… Παιδιά λίγο στοπ, όποιος το κάνει αυτό δεν έχει ζωή και δεν έχει με τι να ασχοληθεί. Είναι γελοίο» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»