H Νικολέτα Μαυρίδη επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το #SurvivorGR

 

 

Στη πρώτη συνέντευξη της, η Νικολέτα τους ξεμπρόστιασε όλους! Είπε τα πράγματα έξω απ’ τα δόντια για το #SurvivorGR

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Μια εβδομάδα μετά την αποχώρηση της από το Survivor, η Νικολέτα Μαυρίδη επέστρεψε στην Ελλάδα! Η όμορφη χορεύτρια κατάφερε να μείνει στον Άγιο Δομίνικο για περίπου τρεις μήνες, μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα όπου τέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση και συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Το πρωί της Τετάρτης 26/5, η Νικολέτα Μαυρίδη κατάφερε να επιστρέψει στην πατρίδα. Η προγραμματισμένη πτήση της για Αθήνα ήταν εχθές, ωστόσο την έχασε. Όπως ήταν επόμενο, στο αεροδρόμιο την περίμεναν κάμερες και δημοσιογράφοι, με την Νικολέτα να μη βγάζει λέξη!

Όσο και αν τη ρωτούσαν για το Survivor, εκείνη ήταν αμίλητη και χαμογελούσε πίσω από τη μάσκα της, μη μπορώντας να πιστέψει τον κόσμο που μαζεύτηκε για εκείνη…
 
 

 

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor, η Νικολέτα Μαυρίδη παραχώρησε τις πρώτες δηλώσεις της στο «Love it» με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Η δασκάλα χορού μίλησε για όλους και για όλα και εξομολογήθηκε ότι για εκείνη νικητής του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης είναι ο Ηλίας Μπόγδανος.

Για την Καρολίνα Καλύβα: «Το περίμενα ότι θα ψηφίσει εμένα. Είχαμε πολύ καλές σχέσεις, δεν με έχει πιάσει ποτέ εκείνη να μου πει κάτι. Εγώ στο παρελθόν την έπιασα και της είπα πως ο τρόπος της απέναντι στα παιδιά δεν ήταν σωστός και ότι ήταν απότομη και αυταρχική. Μου είπε ότι ίσως να είχα δίκιο».

Για τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Κι εγώ την ίδια ερώτηση έχω γι’ αυτούς τους δύο. Είναι μαζί; Δεν είναι; Ο Σάκης δεν ξέρω αν είναι καψούρης. Πιστεύω ότι τη νοιάζεται, την εκτιμάει και θέλει να πάει μπροστά. Νομίζω ότι η Μαριαλένα είναι καψούρα με τον Σάκη. Έλεγα στη Μαριαλένα να αφήσει τον Σάκη να πάρει μια ανάσα. Δε ξέρω αν θα είναι μαζί μετά το παιχνίδι. Μας είχε πει ότι υπάρχει μια σχέση έξω, αλλά δεν ξέρω τι πιστεύει η ίδια

Με τον Σάκη είχαμε μιλήσει μέσω social πριν χρόνια, ήθελε να του διαφημίσω κάτι ρούχα. Δεν είναι ότι γνωριζόμασταν. Ο Σάκης ήταν συμπαίκτης του αδερφού μου, δεν είχαμε κάποια παραπάνω σχέση. Δεν νομίζω να παρεξηγούσε τη συμπεριφορά μου η Μαριαλένα, ήμουν ίδια απέναντι σε όλους. Εάν έκανε κάποια κίνηση προς εμένα, θα του το έκοβα εγώ. Ήμουν απέναντι στον Σάκη πιο μαζεμένη για να μην παρεξηγηθώ. Μια χαρά παιδί είναι ο Σάκης, δε νομίζω όμως ότι είναι ο τύπος άντρα που μου αρέσει».

Για τον καβγά με τη Μαριάνθη: «Για να πω “χαλάρωσε τα μπουτάκια σου”, σημαίνει ότι με είχε βγάλει εκτός εαυτού. Ήμουν πολύ ερειστική όταν της το είπα αυτό. Εκείνη τη μέρα η φωνακλού ήταν η Μαριάνθη. Δεν έχω ξαναγνωρίσει άνθρωπο που ενοχοποιούσε τόσο τον εαυτό του. Δεν δέχομαι από κανέναν να μιλά για την οικογένειά μου και τη δουλειά μου… Μάλλον είχε κάποιο θέμα μαζί μου που δεν το είχα καταλάβει».

Για τον Τριαντάφυλλο και τον Νίκο Μπάρτζη: «Όταν είδα τον Τριαντάφυλλο στο ατομικό, σταυροκοπιόμουν. Είπα ότι μας κοροϊδεύει όλους. Θέλει πάντα να ενστερνίζονται όλοι τη δική του άποψη. Για τον Νίκο θεωρώ ότι είναι ένα από τα πιο αληθινά παιδιά και δεν μασούσε ποτέ τα λόγια του. Ο κόσμος τον αγάπησε γι’ αυτό. Θα ήταν πολύ διαφορετικός χωρίς τον Τζέιμς, επηρεαζόταν σίγουρα».

Για τον James Καφετζή: «Όταν είχα μπει στο παιχνίδι του είχα πει, ότι ήταν ο πιο σπαστικός παίκτης για εμένα, ότι ήταν ερειστικός και βασικά απαράδεχτος. Και μου το παραδέχτηκε. Μετά την ένωση είπα, τον παρεξήγησα τον James. Όταν έφυγε ο Αλέξης, σοκαρίστηκα, σαν να γινόταν επειδή ήταν ο Αλέξης στο παιχνίδι. Τελικά μπορώ να σου πω ότι ήταν ένας μικρός Αλέξης Παππάς».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά