«Αν έβλεπα τον Γιώργο Κιμούλη σήμερα στον δρόμο θα…»

 

 

 

Ο Τάκης Γιαννούτσος και ο Θοδωρής Βαμβακάρης υποδέχτηκαν στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ την αγαπημένη ηθοποιό, Κατερίνα Λέχου. Η γνωστή ηθοποιός άνοιξε τα χαρτιά της, αναφέρθηκε στο ελληνικό #metoo, ενώ αποκάλυψε τι θα έκανε αν έβλεπε μπροστά της στον δρόμο τον Γιώργο Κιμούλη σήμερα. Η άβολη ερώτηση για τις πλαστικές επεμβάσεις και το… δυστυχισμένο Instagram

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

«Δεν με βοήθησε η αποκάλυψη για να το ξεπεράσω. Με βοήθησε η δουλειά που έχω κάνει πολλά χρόνια πριν. Δεν είχα κανένα λόγο να το ξεφορτωθώ τώρα, για να το ξεπεράσω, για άλλο λόγο το είπα. Το είπα για να βοηθήσω αυτόν τον μηχανισμό. Δεν είχα κάποια ανακούφιση. Το πιο δύσκολο είναι να το ομολογήσεις στον εαυτό σου. Ο πιο δύσκολος κριτής μας είναι ο καθρέφτης μας. Έγινε για έναν συγκεκριμένο σκοπό, για αυτό και το σκέφτηκα αρκετά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατερίνα Λέχου: «Με έβριζε, έπινα, έπαιρνα λεξοτανίλ και είχα βγάλει και κάτι δερματικά...»

 

Φυσικά και το είχα πει στους δικούς μας ανθρώπους. Όταν συμβαίνει κάτι και δη μέσα στην ώρα της δουλειάς  – που είμαστε τρομερά ευάλωτοι – είναι πολύ δύσκολο να αποκωδικοποιήσεις συμπεριφορές. Όλη αυτή η ιστορία είχε ζητούμενο να μάθουν οι νέοι άνθρωποι ότι τα πράγματα δεν γίνονται έτσι.

Αν έβλεπα τον Γιώργο Κιμούλη στον δρόμο θα τον χαιρετούσα. Τι άλλο; Πάντα τον χαιρετάω και του μιλάω κανονικά. Δεν έχω κάτι. Όχι δεν επικοινώνησε μαζί μου. Σε αυτό το θέμα της λεκτικής και ψυχολογικής βίας, ξεκινάει και από εμάς σε έναν μεγάλο βαθμό. Ο άλλος βλέποντάς μας, βλέπει τις ρωγμές μας, τις αδυναμίες μας και εκεί εισρέει μέσα και κάνει αυτά που κάνει. Δεν τους δικαιολογώ…», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Λέχου.

 

Η ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ποια είναι η πιο άβολη ερώτηση που έχει δεχτεί, μίλησε για τα social media, τον σύζυγό της, τις paparazzi φωτογραφίες και τον ρόλο του κινητού στη ζωή μας σήμερα.

 «Η πιο άβολη ερώτηση που μου έχουν κάνει είναι αν έχω κάνει πλαστική. Κάποια πράγματα είναι… Όπως δεν θα πω σε κάποιον “ξέρεις, είσαι χοντρός”, ή αν του έχουν πέσει τα μαλλιά να πω “έχουν πέσει τα μαλλιά σου”» είπε αρχικά η Κατερίνα Λέχου.

Σχετικά με τον σύζυγό της, Μάνο Στρατάκη, η ηθοποιός αποκάλυψε: «Μετά τον γάμο συζήσαμε με τον άντρα του έπειτα από τρεις μήνες. Αλλά τα σπίτια μας ήταν κοντά».

Σχετικά με το Instagram και το πόσο μας επηρεάζει το κινητό, η Κατερίνα Λέχου τόνισε: «Έχω Instagram, αλλά είναι δυστυχισμένο. Με το κινητό ήρθε μια περίοδος που ήταν άγρια. Έμπαιναν μέσα στο καμαρίνι με το κινητό. Ξαφνικά έπαθα κινητό-φοβία. Είπα, να μιλήσουμε λίγο πρώτα. Το θεωρώ και αγενές και αυτό. Και από τους θεατές προ κινητού, κανένας δεν είχε φωτογραφία στη τσάντα του… Εμένα δεν με έχουν paparazzi γιατί πάω σε ερημικά νησιά. Φυσικά κάνω και τρέλες. Καθημερινές μικρές. Αλλά στους οικείους μου».

 

Τα ευτράπελα στα γυρίσματα των 42°C

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κατερίνα Αγαπητού: «Παππού μου ξέρεις πόσο χρονών γίνομαι σήμερα; Γίνομαι 40 παππού μου!»
Ξεσπά στα social media η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω! Aρκετές γυναίκες!»
Ο Γρηγόρης Πετράκος ξαναχτυπά μετά την.... αμφισβήτηση και της αφρικανικής σκόνης: «Ιδρυματοποιημένοι»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της: «Τον ερωτεύτηκα πολύ, το παιδί ήρθε συνειδητά»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο