Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Αγγελίδης έκανε την επέμβαση στα μάτια – Η φωτογραφία από το νοσοκομείο

  16/05/2021 10:32
Ο Αγγελίδης έκανε την επέμβαση στα μάτια – Η φωτογραφία από το νοσοκομείο

Ο Αγγελίδης έκανε την επέμβαση στα μάτια – Η φωτογραφία από το νοσοκομείο

  16/05/2021 10:32

'Αλλη μία χειρουργική επέμβαση αυτή τη φορά στα μάτια προκειμένου να διορθώσει το πρόβλημα στραβισμού, έκανε το Σάββατο το πρωί ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο παρουσιαστής που προσπαθεί να αναρρώσει 4 χρόνια μετά το σοβαρό τροχαίο που του άφησε πολλά προβλήματα υγείας αφού είχε χτυπήσει στο κεφάλι, αναρρώνει μετά τη νέα επέμβαση στο νοσοκομείο και η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη μας ενημέρωσε για την πορεία της υγείας του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ο Κωνσταντίνος μπορεί να έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά του για την αποκατάσταση της υγείας του, ωστόσο γίνονται σοβαρά βήματα τα οποία συντονίζει η Εβελίνα που όλα αυτά τα χρόνια στάθηκε παρά τις δυσκολίες βράχος στο πλευρό του. Στη σημερινή επέμβαση πήγαν όλα καλά και η Εβελίνα δημοσίευσε μια φωτογραφία του Κωνσταντίνου με τον γιατρό του λέγοντας πως η επέμβαση είχε επιτυχία και ο στραβισμός θεραπεύτηκε!

«Όλα πήγαν τέλεια!!!😄Να ευχαριστήσω θερμά όλο τον κόσμο για τις υπέροχες ευχές του και φυσικά τον γιατρό μας, τον κο Πανάγο Αρβανίτη, που με την πρωτοποριακή μέθοδο των ρυθμιζόμενων ραμμάτων διορθώθηκε ο στραβισμός του Κωνσταντίνου μου!» έγραψε η σύζυγος του παρουσιαστή μη μπορώντας να κρύψει τη χαρά της για την αίσια έκβαση της επέμβασης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας