#HFarma: H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι και του σαλονιού και του... αλωνιού!

 

#HFarma: Παναγιώταρου - Ντούπης μπήκαν για ντους! Έστησε... καραούλι η Κυριακή - O επιστάτης έριξε... πόρτα στους παίκτες και αποχώρησε Η ώρα της αποχώρησης Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Vs. Έλενα Τσικιρίκου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Επεισόδιο αποχώρησης με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο του ριάλιτι..

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Σάκης Τανιμανίδης, πήγε στη Φάρμα, ενώ η αρχηγός της εβδομάδας, θα έπρεπε να αποφασίσει σε ποιον θα έδινε την μαύρη πέτρα.

Η απόφαση αυτή θα έκρινε και τον πρώτο μονομάχο! Έτσι λοιπόν, η Κυριακή, επέλεξε να δώσει τη μαύρη πέτρα στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία αναδείχθηκε και σε πρώτη γυναίκα μονομάχο γι' αυτή την εβδομάδα. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: #HFarma: Η επόμενη μέρα μετά την αποχώρηση του Τζώρτζογλου - Ποια είναι η νέα αρχηγός και ποιος ο πιο δημοφιλής παίκτης; - Η Παναγιώταρου αναστάτωσε τους πάντες - Τα καυτά πλάνα με σέξι μπικίνι! - Ντούπης - Κυριακή: Ερωτικό καβγαδάκι on camera; Τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους - Oι δύο νέοι υπηρέτες, η πρώτη υποψήφια! Με ποια θα μονομαχήσει;

 

Στο νέο επεισόδιο της Φάρμας είδαμε τη διαδικασία για την δεύτερη γυναίκα μονομάχο. Ο Σάκης Τανιμανίδης έδωσε τον λόγο στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου προκειμένου να επιλέξει μία από τις δίδυμες αδερφές.

«Επέλεξα την Έλενα, χωρίς να σταθώ στον αγώνα που πέρασαν οι δυο τους, βρέθηκαν πολύ κοντά, απλά τώρα θεωρώ ότι η Έλενα είναι πιο κοντά σε εμένα γιατί έχει μπει μια φορά στον αχυρώνα, ενώ για τη Φένια ήταν η δεύτερη φορά και θεωρώ ότι η κάθε φορά είναι και πολύ σημαντική και κρίσιμη, εδώ που είμαστε», δήλωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου...

Έτσι η Έλενα Τσικιτίκου είναι η δεύτερη μονομάχος η οποία θα αγωνιστεί για την παραμονή της στο ριάλιτι του ANT1.

Ποια από τις δύο γυναίκες θα αποχωρήσει; 

Η συμπεριφορά της Μαρία Μχαλοπούλου έφερε νέες επικές ατάκες στο ριάλιτι του ANT1

Η Μαρία Μιχαλοπούλου έχει δώσει αρκετά δικαιώματα στους συγκατοίκους της στη Φάρμα και η αλήθεια είναι πως κάθε φορά που θα βγει υπηρέτρια της εβδομάδας θα προκαλέσει πονοκέφαλο στους υπόλοιπους, μιας και εργασίες στο αγρόκτημα δεν είναι και η αγαπημένη της ενασχόληση.

Φυσικά η ίδια έχει μάθει να αντιδρά αυθόρμητα στο ριάλιτι, αφού συχνά θα έρθει σε αντιπαράθεση με τους παίκτες, υψώνοντας φωνή.

Στο νέο επεισόδιο της Φάρμας η Μαρία Μιχαλοπούλου είχε έναν απολαυστικό διάλογο με τον Θανάση Πάτρα. Για άλλη μια φορά οι ατάκες της προκάλεσαν γέλια στους συμπαίκτες της με τον Θανάση Πάτρα να μεταφέρει τον διάλογό τους.

Μάλιστα ο γνωστός παρουσιαστής έφτασε σε σημείο να δηλώσει πως θα απαγορεύσει στην κόρη του να παρακολουθεί στην τηλεόραση τέτοιες προσωπικότητες, όπως της Μαρίας

«Είναι θεά σου λέω, νομίζω πως δεν έχει ξαναγεννηθεί τέτοιος άνθρωπος. Μπίλι κάνει και μπεεε τώρα στα πρόβατα. Θα απαγορεύσω στην κόρη μου να την βλέπει στην τηλεόραση», είπε με χιούμορ. 

O επιστάτης έριξε... πόρτα στους παίκτες και αποχώρησε

Δεν περίμεναν με τίποτα τη συγκεκριμένη αντίδραση οι παίκτες του ριάλιτι - Ο Βασίλης Φιλίππου όμως επέστρεψε και έδωσε εξηγήσεις...

Και πάνω που νομίζαμε πως τα είχαμε δει όλα στο ριάλιτι του ANT1, ο επιστάτης έκανε αυτό που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί στη Φάρμα.

Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι ο Βασίλης Φιλίππου επισκέφτηκε τους παίκτες προκειμένου να δει πως κυλά η αποστολή που τους είχε αναθέσει. Να θυμίσουμε πως οι συγκάτοικοι έπρεπε να φτιάξουν στο αγρόκτημα τη δική τους λίμνη στην οποία θα έμπαιναν οι χήνες.

Και ενώ όλοι τους πίστευαν πως έβγαλαν εις πέρας την αποστολή τους, η αντίδραση του επιστάτη έγινε η viral στιγμή του φετινού ριάλιτι. Πιο συγκεκριμένα πλησιάζοντας τη Φάρμα και βλέποντας τη λίμνη, ο Βασίλης έκανε αναστροφή κλείνοντας την πόρτα και αποχωρώντας βουβός.

Επικράτησε αγωνία και απορία στα βλέμματα όλων, μιας και κανείς δεν γνώριζε τι μπορεί να είχε συμβεί. Ο επιστάτης επέστρεψε και μιλώντας με έντονο ύφος στους παίκτες, μέχρι που έσπασε το αυστηρό του προφίλ δηλώνοντας πως πρόκειται για... παρεξήγηση.

Ο ίδιος έμεινε εντυπωσιασμένος με το τελικό αποτέλεσμα ενώ αποχώρησε κλείνοντας την πόρτα, προκειμένου να μεταφέρει τις χήνες, όπως δήλωσε αργότερα. 

Παναγιώταρου - Ντούπης μπήκαν για ντους! Έστησε... καραούλι η Κυριακή

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου  φόρεσε το μπικίνι της, ο Ντούπης μας έδειξε τους κοιλιακούς του και στο twitter έγινε χαμός...

Στο επίκεντρο για άλλη μια φορά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία έχει αναστατώσει τον ανδρικό πληθυσμό με τα νάζια της αλλά και τις άψογες αναλογίες. Η ξανθιά 28χρονη ήταν και η πρώτη μονομάχος η οποία θα έμπαινε στον αγωνιστικό χώρο με αντίπαλο την Έλενα Τσικιρίκου προκειμένου να διεκδικήσουν την παραμονή τους στη Φάρμα.

Λίγο πριν την αποχώρηση, η Αλεξάνδρα φόρεσε το μπικίνι της και μπήκε για ντους. Ακολούθησε ο Κωνσταντίνος Μακρής ( Ντούπης). Την ίδια ώρα η Κυριακή Κατσογερασάκη παρακολουθούσε τα πάντα από το παράθυρο του δωματίου, μιας και έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για το πρόσωπό του Κωνσταντίνου. 

Η ώρα της αποχώρησης.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Έλενα Τσικιρίκου μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, έτοιμες να τα δώσουν όλα. Εκείνη που επικράτησε στην βαθμολόγια ήταν η Έλενα. Επομένως, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποχώρησε από το ριάλιτι.

Μετά το τέλος του τελευταίου αγωνίσματος, η 28χρονη έκανε εντυπωσιακό φινάλε δηλώνοντας πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι και του σαλονιού και του... αλωνιού!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!