Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο δικηγόρος του Αγγελίδη μιλάει 1η φορά για τη δικαίωσή του και την αποζημίωση

  14/12/2020 09:59
Ο δικηγόρος του Αγγελίδη μιλάει 1η φορά για τη δικαίωσή του και την αποζημίωση

Ο δικηγόρος του Αγγελίδη μιλάει 1η φορά για τη δικαίωσή του και την αποζημίωση

  14/12/2020 09:59
 
 
 
Στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται»  φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη που πριν από τρία χρόνια είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα τις μέρες των Χριστουγέννων με λεωφορείο το οποίο και του δημιούργησε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. Η ηρωίδα σύζυγος! «Θα έχει 90% αναπηρία για το υπόλοιπο της ζωής του»
 

Ο δικηγόρος του Αγαμέμνων Τάτσης ο οποίος τυγχάνει να είναι και προσωπικός του φίλος δεν έκρυψε την χαρά του για την ευτυχή έκβαση της υπόθεσης στο δικαστήριο σε πρώτο βαθμό, επισημαίνοντας πως υπάρχει ακόμα δρόμος μπροστά για την οικογένεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δικαιώθηκε στο δικαστήριο o Κωνσταντίνος Αγγελίδης για το τροχαίο

Όμως, εφόσον εκδικάστηκε σε πρώτο βαθμό και δικαιώνεται ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, επικρατεί αισιοδοξία στην οικογένειά του ώστε να αποκτήσει μία καλύτερη ποιότητα ζωής ο ίδιος και η οικογένειά του.

Ο Αγαμέμνων Τάτσης επεσήμανε πως από την πλευρά της η οικογένεια υποστηρίζει πως την ώρα του μοιραίου ατυχήματος, ο Κωνσταντίνος φορούσε κράνος και μάλιστα καλής ποιότητας, παρ' όλο που το δικαστήριο προσάπτει 30% συνυπαιτιότητα στον οδηγό της μηχανής.

«Ήταν μία πολύ δύσκολη υπόθεση και δείχνει το σκεπτικό της ότι η δικαιοσύνη δια του δικαστού που έκρινε την υπόθεση έσκυψε από πάνω από το πολύ σύνθετο υλικό το οποίο, πρέπει να σημειωθεί ότι, είχε εκτενείς αναφορές σε αποτυπώσεις στοιχείων που δόθηκαν από συστήματα υψηλής τεχνολογίας, από GPS, από Drones που έδωσαν την κίνηση των οχημάτων, τη θέση τους, την ορμή της ταχύτητας και γενικά πώς συνέβη αυτό το τραγικό ατύχημα που επέφερε όλες αυτές τις δυσμενέστατες συνέπειες στον Κωνσταντίνο» αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο γνωστός δικηγόρος.

Από την πλευρά της, η Ναταλία Γερμανού η οποία τόνισε ότι στο παρελθόν είχε δουλέψει με τον Κωνσταντίνο και είναι ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος και συνεργάτης και εξήρε το έργο που κάνει στο πλευρό του η γυναίκα του Εβελίνα. «Είναι μία ηρωίδα σύζυγος και μάνα' είπε η παρουσιάστρια, εκδηλώνοντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό της σε αυτή την γυναίκα.»

Ο δικηγόρος του γνωστού παρουσιαστή, Αγαμέμνων Τάτσης μίλησε και στο T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου για την απόφαση, αλλά και την κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου. «Αποδείχτηκε εν τέλει ότι το λεωφορείο επιχείρησε έναν ελιγμό αντικανονικό από τη δεξιά λωρίδα στην εντελώς αριστερή λωρίδα και με δεδομένο ότι ήταν και το λεγόμενο λεωφορείο –φυσαρμόνικα έκλεισε όλο το ρεύμα στη λεωφόρο Βουλιαγμένη, με αποτέλεσμα ο Κωνσταντίνος που έκανε τον ελιγμό να μην μπορέσει να αποφύγει την πρόσκρουση» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Και συμπλήρωσε λίγο αργότερα: «Το κέντρο ελέγχου αναπηρίας, το κρατικό, επιβεβαίωσε τη μόνιμη βλάβη. ¨Έδωσε πάνω από 90% αναπηρία στον Κωνσταντίνο για την υπόλοιπη ζωή του. Καμία δίκη, καμία αποζημίωση δεν μπορεί να αποκαταστήσει το μέγεθος της βλάβης σε αυτόν τον άνθρωπο και το πόσο έχει πληγεί αυτή η οικογένεια».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας