«Η μητέρα μου από την στεναχώρια έπαθε καρκίνο, ακόμα κάνει ακτινοβολίες»

 

 

Αέρινη, ευαίσθητη με έναν όμως ιδιαίτερο δυναμισμό, η ταλαντούχα Παυλίνα Βουλγαράκη έχει δώσει το δικό της στίγμα στην ελληνική μουσική σκηνή! Η ομορφιά της αντικατοπτρίζει την ομορφιά της μουσικής της. 

O γνωστός πολιτικός Γιώργος Βουλγαράκης, της έκλεισε πόρτες αντί να της ανοίξει… Μιλά για το μεγάλο φόβο της που είναι να χάσει τους ανθρώπους που αγαπά αλλά και για τα τραύματα που άφησε η δύσκολη εποχή όταν είδε του γονείς της να καταρρέουν… Η τραγουδοποιός Παυλίνα Βουλγαράκη ήταν το βράδυ της Τρίτης καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η ταλαντούχα μουσικός και ερμηνεύτρια μιλά για τη ζωή της, αλλά και για την απόφασή της να ασχοληθεί με το τραγούδι, σε μια περίοδο που οι γονείς της βρίσκονταν στα πρωτοσέλιδα, με αρνητική δημοσιότητα. Εξηγεί γιατί πήγε στην πρώτη της οντισιόν, χρησιμοποιώντας ψεύτικο όνομα, ενώ περιέγραψε τις συνεργασίες της με τον Μπάμπη Στόκα και τον Ψαραντώνη. 

«Eίναι μια πληγή ότι δεν τραγουδάμε. Έκανα την καραντίνα μόνη μου και αποφάσισα να κάνω τις σκέψεις μου podcast. O αδελφός μου ο Διονύσης είναι και ο πιο στενός μου συνεργάτης. Το Παυλίνα προέκυψε από κλήρωση γιατί τις γιαγιάδες μου τις έλεγαν Χάιδω και Χαρίκλεια και δεν άρεσαν αυτά τα ονόματα στους γονείς μου.»

 «Το επίθετό μου θα το συγκρίνω με την μουσική μου πορεία. Την περίοδο που οι γονείς μου ήταν στα πρωτοσέλιδα με πολύ αρνητική δημοσιότητα εγώ ξεκίνησα την πορεία μου στη μουσική. Μάλιστα δεν είπα το όνομά μου, στη οντισιόν!»

«Όταν ήμουν 13 έγινε μια τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι μας και κάηκε. Για ένα χρόνο δεν είχαμε σπίτι. Ήταν τραύμα για μένα. Επίσης τότε δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί ο κόσμος ήταν θυμωμένος. Τώρα μπορώ να καταλάβω…»

«Συνειδητοποίησα τη μοναδικότητά μου. Είμαι παραπάνω από ένα όνομα ή ότι είμαι η κόρη κάποιου. Η μητέρα μου μέσα από όλα αυτά, αρρώστησε έπαθε καρκίνο. Δυσκολεύτηκε πολλά χρόνια. ‘Ολη αυτή η στεναχώρια βγήκε στο σώμα της. Εκφράστηκε έτσι.  Ακόμα και τώρα κάνει ακτινοβολίες. Είμαστε 4 παιδιά, δυνατές προσωπικότητες. Εμείς το χειριστήκαμε καλά, τα αδέλφια, δεθήκαμε και είμαστε ενωμένοι, μια άτρωτη ομάδα.»

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»