Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Η μητέρα μου από την στεναχώρια έπαθε καρκίνο, ακόμα κάνει ακτινοβολίες»

  12/05/2021 10:00
«Η μητέρα μου από την στεναχώρια έπαθε καρκίνο, ακόμα κάνει ακτινοβολίες»

«Η μητέρα μου από την στεναχώρια έπαθε καρκίνο, ακόμα κάνει ακτινοβολίες»

  12/05/2021 10:00

Αέρινη, ευαίσθητη με έναν όμως ιδιαίτερο δυναμισμό, η ταλαντούχα Παυλίνα Βουλγαράκη έχει δώσει το δικό της στίγμα στην ελληνική μουσική σκηνή! Η ομορφιά της αντικατοπτρίζει την ομορφιά της μουσικής της. 

O γνωστός πολιτικός Γιώργος Βουλγαράκης, της έκλεισε πόρτες αντί να της ανοίξει… Μιλά για το μεγάλο φόβο της που είναι να χάσει τους ανθρώπους που αγαπά αλλά και για τα τραύματα που άφησε η δύσκολη εποχή όταν είδε του γονείς της να καταρρέουν… Η τραγουδοποιός Παυλίνα Βουλγαράκη ήταν το βράδυ της Τρίτης καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Η ταλαντούχα μουσικός και ερμηνεύτρια μιλά για τη ζωή της, αλλά και για την απόφασή της να ασχοληθεί με το τραγούδι, σε μια περίοδο που οι γονείς της βρίσκονταν στα πρωτοσέλιδα, με αρνητική δημοσιότητα. Εξηγεί γιατί πήγε στην πρώτη της οντισιόν, χρησιμοποιώντας ψεύτικο όνομα, ενώ περιέγραψε τις συνεργασίες της με τον Μπάμπη Στόκα και τον Ψαραντώνη. 

«Eίναι μια πληγή ότι δεν τραγουδάμε. Έκανα την καραντίνα μόνη μου και αποφάσισα να κάνω τις σκέψεις μου podcast. O αδελφός μου ο Διονύσης είναι και ο πιο στενός μου συνεργάτης. Το Παυλίνα προέκυψε από κλήρωση γιατί τις γιαγιάδες μου τις έλεγαν Χάιδω και Χαρίκλεια και δεν άρεσαν αυτά τα ονόματα στους γονείς μου.»

 «Το επίθετό μου θα το συγκρίνω με την μουσική μου πορεία. Την περίοδο που οι γονείς μου ήταν στα πρωτοσέλιδα με πολύ αρνητική δημοσιότητα εγώ ξεκίνησα την πορεία μου στη μουσική. Μάλιστα δεν είπα το όνομά μου, στη οντισιόν!»

«Όταν ήμουν 13 έγινε μια τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι μας και κάηκε. Για ένα χρόνο δεν είχαμε σπίτι. Ήταν τραύμα για μένα. Επίσης τότε δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί ο κόσμος ήταν θυμωμένος. Τώρα μπορώ να καταλάβω…»

«Συνειδητοποίησα τη μοναδικότητά μου. Είμαι παραπάνω από ένα όνομα ή ότι είμαι η κόρη κάποιου. Η μητέρα μου μέσα από όλα αυτά, αρρώστησε έπαθε καρκίνο. Δυσκολεύτηκε πολλά χρόνια. ‘Ολη αυτή η στεναχώρια βγήκε στο σώμα της. Εκφράστηκε έτσι.  Ακόμα και τώρα κάνει ακτινοβολίες. Είμαστε 4 παιδιά, δυνατές προσωπικότητες. Εμείς το χειριστήκαμε καλά, τα αδέλφια, δεθήκαμε και είμαστε ενωμένοι, μια άτρωτη ομάδα.»

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας