Έτσι αντέδρασαν οι πρώην συμπαίκτες του Τζέιμς στην αποχώρησή του #SurvivorGR

 

 

Το Twitter δοξάζει τον πρίγκιπα και τον στέφει νικητή και ο Ατζούν Ιλίτζαλι δέχθηκε τα πυρά -  Έτσι διέρρευσε στην οικογένειά του η οικειοθελής αποχώρησή του - Η πρώτη αντίδραση της αδερφής και του αδερφού του 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η απόλυτη ανατροπή σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο επεισόδιο του Survivor, καθώς ο James Καφετζής, ένα από τα μεγάλα φαβορί του ριάλιτι επιβίωσης, ανακοίνωσε στον Γιώργο Λιανό την απόφασή του να αποχωρήσει οικειοθελώς του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι σήμερα, ο 24χρονος διοργανωτής boat party αποτελούσε έναν από τους πιο δημοφιλείς και αγαπητούς παίκτες, με τον κόσμο να τον κρατά στο Survivor σε κάθε υποψηφιότητά του. 

 

Η απόφασή αυτή λοιπόν να φύγει μόνος του από το παιχνίδι, έκανε μεγάλο μέρος του κοινού να στεναχωρηθεί.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ατζούν Ιλίτζαλι, μετά την παράταση του παιχνιδιού, ανακοίνωσε στους παίκτες την αύξηση του ποσού που λαμβάνουν και μάλιστα, στο 100%.

Ο 24χρονος δεν το δέχτηκε και προχώρησε σε μία άλλη διαπραγμάτευση, πιθανότατα και λόγω της δουλειάς του που έχει να κάνει με τον τουρισμό.

Πώς διέρρευσε, όμως, η οικειοθελής αποχώρηση του Τζέιμς στην οικογένειά του; Η παραγωγή έκανε μία επικοινωνία με τα μέλη της προκειμένου εκείνοι με τη σειρά τους να τον μεταπείσουν. «Σε αυτήν την επικοινωνία ειπώθηκαν και πράγματα που συμβαίνουν στην Ελλάδα και αυτό ενίσχυσε προφανώς την απόφαση του Τζέιμς να φύγει» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Τζέιμς στην πρώτη επικοινωνία με την οικογένειά του, είπε κλαίγοντας ότι δεν ήταν καλά.

 

Οι λόγοι που οδήγησαν στην αποχώρηση του Τζέιμς
 
Η αγωνιστική πτώση, η υγεία του, ο «πόλεμος» και η παράταση του Survivor είναι οι λόγοι της αποχώρησης του Τζέιμς.
 

 

Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς, η αδερφή του προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση, εκφράζοντας τον θαυμασμό και την στήριξη προς το πρόσωπο του αδερφού της.

«Αδερφέ μου James, θέλω τόσα πολλά να σου πω, μα οι λέξεις φαντάζουν τόσο φτωχές. Πώς να εξηγήσω όσα έχω νιώσει αυτούς τους μήνες που σε βλέπω πίσω από μια οθόνη, μα η παρουσία σου είναι παντού γύρω μου? Είσαι ο δικός μου μαχητής, είσαι ο άνθρωπος που παρά το νεαρό της ηλικίας του είχε τόσα να μου διδάξει για την εγκράτεια του λόγου, για την ακεραιότητα του ήθους, για τη γνησιότητα των πράξεων.

Σε παρακολουθούσα και μάθαινα πως ο λόγος που τεκμηριώνεται με σύνεση και επιχειρήματα έχει δύναμη, πως δε χρειάζεται να υψώσεις τη φωνή σου, όταν το ήθος σου ορθώνει το ανάστημά σου, ούτε χρειάζεται να συμφιλιωθείς με την αντάρα του ρέματος, όταν εκείνη αντιστέκεται στη συνείδησή σου. Χαίρομαι που δεν άφησες τις δυσκολίες να σε αλλοιώσουν, που δεν άφησες την κρίση σου να κακοφορμίσει στη δύναμη των πολλών.

Είμαι περήφανη που ήσουν ταπεινός και ακέραιος στις αποφάσεις σου. Αξιοπρεπής και ευγενικός σε όλα, όπως αρμόζει στην προσωπικότητά σου.

Αναζήτησες την περιπέτεια, την γνώση του διαφορετικού, την εμπειρία του άγνωστου και αυτά για σένα όρισαν το έπαθλο. Κι αν συνάντησες εμπόδια είναι και αυτά μέρος της διαδρομής που διένυσες, γέφυρα της γνώσης που απέκτησες. Όλα χαράζουν το μονοπάτι σου και σε όλα βγήκες νικητής, ένας αληθινός survivor. Επέλεξες να φύγεις κι αυτό να κάνεις. Εσύ ορίζεις το τέρμα σου.

Ο στόχος σου ολοκληρώνεται στο σημείο που κοιτάς μέσα σου και βλέπεις εσένα. Έπαιξες δίκαια και κέρδισες. Γιατί τα έπαθλα βρίσκονται στην καρδιά κι εσύ τις καρδιές όλων μας τις κέρδισες επάξια. Δεν είχες οπαδούς, είχες φίλους και αυτό είναι η πιο σπουδαία ανταμοιβή.

Σ’ αγαπώ κι ανυπομονώ να με πάρεις την πιο μεγάλη αγκαλιά, εκείνη που χωρά μέσα της όλη την καλοσύνη του κόσμου.

Ευχαριστούμε θερμά εκ μέρους και της οικογένειάς μου, όλους τους φίλους, γνωστούς και άγνωστους του διαδικτύου, που στήριξαν με περισσή αγάπη τον αδερφό μου στο παιχνίδι αυτό. Μας έδινε δύναμη η αγάπη σας, η συμπαράσταση και η στήριξή σας και είμαστε ευγνώμονες που σε όλη αυτή την διαδρομή σας νιώθαμε κοντά μας. Η αγωνία μας έβρισκε πάντα καταφύγιο στη ζέστη σας κουβέντα. Σας ευχαριστούμε!!» έγραψε η αδερφή του Τζέιμς.

 Στο ίδιο πλαίσιο και ο αδερφός του

 

Η πρώτη αντίδραση του πατέρας του Τζέιμς μετά την αποχώρηση του γιού του - Το κλίμα στη Ρόδο μετά την αποχώρηση του Τζέιμς από το Survivor

 

Βέβαια τη δική τους οπτική θέλησαν να δώσεις και κάποιοι από τους πρώην συμπαίκτες του. Ανάμεσά τους η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Περικλής Κονδυλάτος, η Σοφία Μαργαρίτη και φυσικά η΄Αννα Μαρία Βέλλη με την οποία είχαν έρθει αρκετά κοντά.

   

 

 

 
Δες το βίντεo:
 
 
 
Η οικειοθελής αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor προκάλεσε «σεισμό» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς κανένας δεν περίμενε ότι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες θα έφευγε σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού.
 
Ο κόσμος εξέφρασε τη συγκίνησή του και το θαυμασμό του για τη στάση του James Καφετζή, την αξιοπρέπειά του και την πραγματική φιλία που αναπτύχθηκε ανάμεσα σε αυτόν και τον Νίκο Μπάρτζη. Πολλοί, μάλιστα, στάθηκαν στη φράση του «για μένα το έπαθλο ήταν ο Νίκος».

Από την άλλη πλευρά, ο Ατζούν Ιλίτζαλι δέχθηκε τα πυρά του twitter, με άλλους να δηλώνουν πως πλέον το Survivor έχει τελειώσει και άλλους να του θυμίζουν ότι υπάρχουν και πράγματα που δεν αγοράζονται, όπως η αξιοπρέπεια. 

 

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears