Διαλύεται το #SurvivorGR; Αποχωρεί και ο Νίκος Μπάρτζης...

 

 

Αποχωρεί και ο Νίκος Μπάρτζης από το #SurvivorGR; - Βρίσκεται στο νοσοκομείο - Ο Λιανός αποκάλυψε το παρασκήνιο της αποχώρησης του Τζέιμς

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της αποχώρησης του James Καφετζή και αποκάλυψε όλες τις αλλαγές που πρόκειται να υπάρξουν στο ριάλιτι επιβίωσης. 

 Ο James Καφετζής αποχώρησε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο (11/5) και εξήγησε τους λόγους της οικειοθελής αποχώρησής του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Το πρωί της Τετάρτης (12/5) ο Γιώργος Λιανός μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε για την αποχώρηση του James και αποκάλυψε αν τελικά τι συμβαίνει με τις ρήτρες στα συμβόλαια των παικτών σε περίπτωση που κάποιος αποχωρήσει οικειοθελώς.

«Να σου πω ότι έχει ξανά συμβεί με τον Νίκο και τον James. Είχα κάνει μια κουβέντα μαζί τους και είχαν κουραστεί, είχαν απελπιστεί, είχαν φτάσει στα όρια τους. Ο James είναι ένας άνθρωπος που θα μπορούσα να κάνω παρέα εκτός παιχνιδιού», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Όσον αφορά τις ρήτρες στα συμβόλαια για την οικειοθελή αποχώρηση είπε: «Όταν ένας παίκτης νιώσει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει, είτε για σωματικούς είτε για ψυχολογικούς μπορεί να αποχωρήσει, δεν τον βάλαμε με το ζόρι εδώ. Από εδώ και πέρα έχει συγκεκριμένη πορεία το παιχνίδι και θα γίνει ατομικό. Ίσως να υπάρχουν και δυο εβδομάδες που δεν θα υπάρχει αποχώρηση και υπάρχουν κάποια ταξίδια σαν έπαθλο που νομίζω ότι θα γίνουν κανονικά».

 

Η εκπομπή, «Ευτυχείτε» και η Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε πως ο Νίκος Μπάρτζης δεν έχει αποχωρήσει ακόμα από το Survivor και βρίσκεται στο νοσοκομείο εξαιτίας του ατυχήματος που είχε και πονά το γόνατό του.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ο Νίκος αυτήν τη στιγμή που μιλάμε είναι στο νοσοκομείο. Επειδή είχε το ατύχημα στο ένα πόδι του προσπαθούσε να βγάλει τους αγώνες με το άλλο με αποτέλεσμα να πάθει ζημιά και στο άλλο πόδι. Υπάρχει μια φημολογία ότι δεν είναι και καλά ψυχολογικά. Η παραγωγή έχει πέσει πάνω του και προσπαθεί να τον κρατήσει»!

Kαι ο Γρηγόρης Γκουντάρας τόνισε ότι την Κυριακή θα δούμε την αποχώρησή του!

 

Οι λόγοι που οδήγησαν στην αποχώρηση του Τζέιμς

Η αγωνιστική πτώση, η υγεία του, ο «πόλεμος» και η παράταση του Survivor είναι οι λόγοι της αποχώρησης του Τζέιμς.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της Τίνας Μεσσαροπούλου στο «Happy Day», ο Ατζούν Ιλίτζαλι, μετά την παράταση του παιχνιδιού, ανακοίνωσε στους παίκτες την αύξηση του ποσού που λαμβάνουν και μάλιστα, στο 100%. Ο 24χρονος δεν το δέχτηκε και προχώρησε σε μία άλλη διαπραγμάτευση, πιθανότατα και λόγω της δουλειάς του που έχει να κάνει με τον τουρισμό.

Πώς διέρρευσε, όμως, η οικειοθελής αποχώρηση του Τζέιμς στην οικογένειά του; Η παραγωγή έκανε μία επικοινωνία με τα μέλη της προκειμένου εκείνοι με τη σειρά τους να τον μεταπείσουν. «Σε αυτήν την επικοινωνία ειπώθηκαν και πράγματα που συμβαίνουν στην Ελλάδα και αυτό ενίσχυσε προφανώς την απόφαση του Τζέιμς να φύγει» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Τζέιμς στην πρώτη επικοινωνία με την οικογένειά του, είπε κλαίγοντας ότι δεν ήταν καλά.

 

To τρέιλερ

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για την πρώτη της ερωτική επαφή: «Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε»
Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»