Σοκ από την εισβολή 37χρονου στο σπίτι της Meghan Markle και του Harry!

 

 Οι αξιωματικοί του σερίφη της κομητείας της Santa Barbara τον άφησαν να φύγει με προειδοποίηση - Τι συνέβη στους #Sussex; - Διαζύγιο  Harry - Meghan βλέπει η ετεροθαλής αδερφή της Samantha Markle

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Πριν από μία εβδομάδα ήμασταν εδώ και σχολιάζαμε τη συνέντευξη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στην Oprah Winfrey, όπου και μάθαμε πολλά πράγματα για τα οποία δεν είχαμε ιδέα. Πρώτη ξεκίνησε η Meghan η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τον καυγά της με την Kate Middleton και ξεκαθάρισε τι ακριβώς συνέβη, για τις αυτοκτονικές τάσεις, αλλά και για τις ανησυχίες των royals για το πόσο σκούρο θα είναι το δέρμα του μωρού που γεννούσε τότε.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε και ο πρίγκιπας Harry ο οποίος σχολίασε τη σχέση με τον αδερφό του, αλλά και το γεγονός πως τπυς έκοψαν εντελώς τη χρηματοδότηση, με αποτέλεσμα να ξοδεύουν χρήματα από αυτά που του άφησε η πριγκίπισσα Diana. Ο ίδιος ο Harry μάλιστα ανέφερε πως δεν είχε να πληρώσει ούτε την ασφάλειά τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο πρίγκιπας Harry εξακολουθεί να φαίνεται αρκετά αναστατωμένος για την απώλεια των προνομίων της βασιλικής ασφάλειας και η αλήθεια είναι πως δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις γι' αυτό. Πόσο μάλλον αν σκεφτείς πως οι αστυνομικοί λένε ότι αυτός και η Meghan Markle είχαν έναν ανεπιθύμητο επισκέπτη στην ιδιοκτησία τους δύο φορές κατά τη διάρκεια των διακοπών. 

 Πηγές της αστυνομίας λένε στο TMZ πως ένας 37χρονος άντρας με το όνομα Nickolas Brooks πιάστηκε να καταπατά το σπίτι του δούκα και της δούκισσας στο Montecito, CA, την παραμονή των Χριστουγέννων. Οι αξιωματικοί του σερίφη της κομητείας της Santa Barbara τον άφησαν να φύγει με προειδοποίηση. 

Η προειδοποίηση ωστόσο φαίνεται πως δεν λειτούργησε, αφού οι αστυνομικοί λένε ότι ο Brooks εμφανίστηκε ξανά στην ιδιοκτησία στις 26 Δεκεμβρίου οπότε και συνελήφθη αυτή τη φορά.

Οι πηγές λένε ότι ο Brooks οδήγησε όλη τη διαδρομή από το Οχάιο, αλλά δεν είναι σαφές τι ήθελε από τον Harry και τη Meghan ή αν εκείνοι ήταν στο σπίτι τη στιγμή των επισκέψεών του.

Ο Brooks κατηγορήθηκε για με το πλημμέλημα της παράβασης. 

Ο Harry είπε στην Oprah όταν αυτός και η Meghan άφησαν τους ανώτερους βασιλικούς ρόλους τους και μετακόμισαν στη Βόρεια Αμερική, τα Ανάκτορα του Buckingham τους αφαίρεσαν από την ομάδα ασφαλείας τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

O δούκας λέει ότι επεσήμανε ότι οι κίνδυνοι γι' αυτόν και την οικογένειά του δεν ήταν λιγότεροι παρά την αλλαγή της κατάστασής τους, αλλά ισχυρίζεται ότι αυτό δεν άλλαξε την απόφαση των ανακτόρων.

Είναι σαφές ότι η ασφάλεια εξακολουθεί να είναι μια δικαιολογημένη μεγάλη ανησυχία.

«Απασφάλισε» για μία ακόμη φορά η ετεροθαλής αδερφή της Meghan, Samatha, δηλώνοντας ότι, μετά τη συνέντευξη του ζεύγους Σάσεξ στην Oprah, τρίζουν τα θεμέλια του γάμου τους.

Η Samantha Markle υποστήριξε ότι ο γάμος της Μeghan και του Harryδεν ειναι στρωμένος με ροδοπέταλα και πως πιθανότατα θα περάσουν το κατώφλι του δικηγόρου εκτός εάν η Δούκισσα του Σάσεξ γίνει πιο «ειλικρινής» και το ζεύγος παρακολουθήσει πολλές συνεδρίες από ειδικούς.

Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της στον ιστότοπο TMZ, η Samantha υποστήριξε ότι, μετά την συνέντευξη- βόμβα στην «πάπισσα» της αμερικανικής TV, Όπρα, ο πρίγκιπας Harry μπορεί ήδη να σκέφτεται το διαζύγιο λαμβάνοντας υπόψη τη ζημιά που είχε έχει κάνει η σύζυγός του στη βασιλική οικογένεια.

«Ίσως ήδη να την αμφισβητεί. Πρέπει να το σκέφτεται αν έχει λειτουργικό μετωπιαίο λοβό. Δεν είναι 12 ετών», είπε η Σαμάνθα για τον κοκκινομάλλη πρίγκιπα.

«Πρέπει να έχει την αίσθηση: "Ω, Θεέ μου, ό τι μου είπες ήταν ψέμα"», υποστηρίζει η Samantha αναφερόμενη στο τι μπορεί να σκέφτεται ο πρίγκιπας Harry για τη Μeghan.

«Βλέπω (ο γάμος τους) να οδηγείται σε διαζύγιο, εκτός εάν απευθυνθούν σε σύμβουλο γάμου και μπορούν να συμφωνήσουν να είναι ειλικρινείς, και να ζητήσουν συγγνώμη απ΄όλους αυτούς που έχουν καταστρέψει...»

«Εννοώ, τίποτα από αυτά που ειπώθηκαν (στη συνέντευξη) δεν ήταν ειλικρινή κάνοντας ζημιά στη βασιλική οικογένεια», πρόσθεσε η ετεροθαλής αδερφή της Μέγκαν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»