Ντάφυ Vs Κόρο μάχη δίχως έλεος στο #SurvivorGR - Tέστ εγκυμοσύνης στην Μαριαλένα

 

 

Άφωνη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, έκανε τεστ εγκυμοσύνης -  Η στρατηγική του James Καφετζή για τον τελικό, η τριάδα που προσπάθησε να γίνει πεντάδα - Τραυματίστηκαν Ελευθερίου, Μπάρτζης και Κεφαλά, διακόπηκε το αγώνισμα - και η μάχη της ασυλίας και ο 1ος υποψήφιος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Τριαντάφυλλος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα από το Survivor 4, ενώ η Νικολέτα Μαυρίδη  είναι η παίκτρια των Kόκκινων που πήρε την ατομική ασυλία και θα έχει τη δυνατότητα να βγάλει ακόμα έναν συμπαίκτη της στον… τάκο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Η κόντρα που προκλήθηκε στην Kόκκινη ομάδα  με την απόφαση της πλειοψηφίας να φάνε χθες τα ψάρια που έπιασε ο Γιώργος Κόρομι και να μην δώσουν στον Τριαντάφυλλο και το ψέμα της Μαριάνθης Κάσδαγλη για αυτό που βρήκε και έφαγε στο δάσος και δεν το μοιράστηκε οδήγησε σε νέες εντάσεις και αποκλεισμούς.

Στην Mπλε ομάδα η Μαριλένα Ρουμελιώτη σε «πηγαδάκι» με τον Σάκη Κατσούλη του αποκάλυψε ότι την έπιασε ο Τζειμς Καφετζής και της πρότεινε να τα ξαναβρούν  με την… τριάδα και να γίνουν πεντάδα έτοιμη για τελικό.

«Αυτό που ήθελα να σου πω και δεν στο έχω πει εδώ και κάποιες ημέρες ενώ ξέρεις ότι είχαμε σπάσει με τα παιδιά και για όσα έχουν γίνει. Με προσέγγισε πρώτα ο James, μετά το συμβούλιο που βγήκε ο Νίκος υποψήφιος και μου είπε ότι αυτός, ο Νίκος κι η Άννα Μαρία θα πάνε τελικό και επειδή εγώ κι εσύ είμαστε πάρα πολύ καλοί αγωνιστικά, να γίνουμε πεντάδα. Να ξαναπροσπαθήσει λέει… Και παρ’ όλες τις διαφωνίες που έχουμε και θα παραμείνουν έτσι, να είμαστε πεντάδα για να είμαστε πλειοψηφία και καλά. Ότι να ‘ναι.»

Την στρατηγική της… τριάδας αγνόησαν Μαριλένα και Σάκης, ενώ η συζήτηση στους Mπλε πήγε και στο αγώνισμα ασυλίας.

Η πρησμένη κοιλία της Μαριαλένας την οδήγησε στην κλινική με τον γιατρό να την υποβάλει σε τεστ εγκυμοσύνης. Στην επιστροφή της η απορία του Τζέιμς ήταν αν είναι αγόρι ή κορίτσι.

 «Εδώ κι ένα μήνα έχω πρήξιμο στην κοιλίτσα, στο πρόσωπο και στα πόδια. Πήγαμε στο νοσοκομείο να δούμε τι είναι κι ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να κάνω τεστ εγκυμοσύνης. Του λέω what, με τίποτα και δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Μετά όμως έκανα για να του φύγει η απορία κι ήρθε και μου είπε no baby. Λέω ευτυχώς γιατί θα τα είχα δει όλα σε αυτό το παιχνίδι. Να με έβγαζαν κι έγκυο…»

Πριν το αγώνισμα ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον Τριαντάφυλλο για την ψυχολογική του κατάσταση και τον τραυματισμό του, με τον τραγουδιστή να εξηγεί πως θέλει να αγωνιστεί αλλά πονάει.

Ο Γιώργος Κόρομι στάθηκε στο ψυχολογικό κομμάτι όλης της ομάδας και στο ότι θα πρέπει να αποχωρήσουν κάποιοι παίκτες για να βρεθεί ηρεμία. Ο Παύλος Γαλακτερός είπε ότι έκρινε σωστό να μην φάει εξτρά τροφή από το ψάρι βλέποντας τον Τριαντάφυλλό να μην τρώει. Θέση πήρε και ο Αλέξης Παππάς μόλις άκουσε ότι όλοι έτρωγαν και ο Τριαντάφυλλος έμεινε να τους παρακολουθεί,  λέγοντας ότι αυτό είναι ντροπή και άνανδρο για όποιον πήρε την απόφαση.

Στο στίβο μάχης οι δυο ομάδες μπήκαν αποφασισμένες για να κερδίσουν το φαγητό και την ασυλία, όμως στο 1-0 υπέρ των Kόκκινων η Χριστίνα Κεφαλά τραυματίστηκε στο κεφάλι από ένα εμπόδιο και αποχώρησε με φορείο.

Στο 2-0 ήρθαν ακόμα δυο τραυματισμοί να τελειώσουν πρόωρα το παιχνίδι, καθώς Νίκος Μπάρτζης και Ελευθερία Ελευθερίου βγήκαν εκτός.

Οι ομάδες επέστρεψαν στις παραλίες τους και οι Mπλε για να περάσει η ώρα ξεκίνησαν τις κατασκευές, με τους Τζειμς και Νίκο να βλέπουν σκοπιμότητα.

Στην παραλία των Kόκκινων οι δυο αποκλεισμένοι, Μαριάνθη Κάσδαγλη και Τριαντάφυλλος έκατσαν και συζήτησαν με σκοπό να λύσουν τις διαφορές τους και να δημιουργήσουν μια νέα υποομάδα για να... πολεμήσει την ομάδα του Γιώργου Κοψιδά.

Οι δυο ομάδες μετά από ένα μικρό διάλλειμα επέστρεψαν στο στίβο μάχης με τον Νίκο Μπάρτζη να δηλώνει έτοιμος να αγωνιστεί παρά τον τραυματισμό του, όχι όμως και η Χριστίνα Κεφαλά. Απουσίες είχαν και οι Kόκκινοι αφού εκτός τέθηκαν Κοψιδάς και Τριαντάφυλλος. Πάντως ο «παππά Ντάφυ» πριν αποχωρήσει έρανε με αγιασμό και τις δυο ομάδες ώστε να διώξει το κακό το μάτι.

Το παιχνίδι άρχισε πάλι από το 0-0,  καθώς σε αυτό συμφώνησαν όλοι. Όμως αυτή τη φορά οι Mπλε  ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά και πήραν καλό προβάδισμα. Έφτασαν το σκορ σε 9-3. Οι Kόκκινοι το πάλεψαν υπό βροχή και μείωσαν σε 9-6.

Mέχρι να μπει στο στίβο μάχης ο Τζέιμς Καφετζης και να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα απ΄ όλους τους παίκτες του Survivor 4.

Καθάρισε το ματσάκι για την ομάδα του γράφοντας το τελικό 10-6 που έδωσε στους Mπλέ εκτός απο την ασυλία και το κλαμπ σάντουιτς με τηγανιτές πατάτες και αναψυκτικό.

Στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας η Νικολέτα Μαυρίδη άντεξε περισσότερο και πήρε το κολιέ που της δίνει το δικαίωμα να παραμείνει στο παινχίδι αυτή την εβδομάδα και να επιλέξει ποιος συμπαίκτης της θα βγει στον... τάκο.

Στο συμβούλιο Κόρο και Τριαντάφυλλος ήρθαν πάλι σε κόντρα με τον Αλέξη Παππά να υπερασπίζεται τον τραγουδιστή και τον 33χρονο επιχειρηματία να τα βάζει και με τους δυο, λέγοντας ότι τόσο ο «Ντάφυ» όσο και ο ηθοποιός παίρνουν περισσότερα λεφτά για να κάνουν διακοπές.

Στην ψηφοφορία δεν υπήρξε καμία έκπληξη με τον Τριαντάφυλλό να λαμβάνει 9 αρνητικές ψήφους, έναντι δυο του Κόρο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά