Οι νικητές της δεύτερης ασυλίας και ο νέος υποψήφιος αποχώρησης στο #SurvivorGR

 

Άγριος καβγάς στο #SurvivorGR ανάμεσα σε Αλέξη Παππά και Ηλία Μπόγδανο: «Γύρνα από την άλλη» - Η δίκη του Κόρο έφτασε... - Αποχωρεί ο Γιώργος Κοψιδάς; - Καινούργιος παίκτης ετοιμάζεται για Άγιο Δομίνικο - Ο Σάκης Ρουβάς στην ένωση

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ/Sigma θα είναι γεμάτο εντάσεις.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (15/3) στο Survivor, είδαμε τσακωμούς, τρεις τραυματισμούς στη Μπλε ομάδα, ακούσαμε για τεστ εγκυμοσύνης και παρακολουθήσαμε ακόμα μία νίκη των Μπλε. Οι Κόκκινοι οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού και υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχτηκε ο Τριαντάφυλλος, κάτι φυσικά που ήδη γνωρίζαμε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι εντάσεις, τα καρφώματα και οι τσακωμοί συνεχίζονται στο Survivor.

Στο χθεσινό επεισόδιο, μετά από έναν αρκετά έντονο διάλογο ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Κόρομι, όλοι οι παίκτες οδηγήθηκαν στην κάλπη με τον γνωστό τραγουδιστή να βγαίνει πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση με 9 ψήφους.

Στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας, όμως, φαίνεται ότι θα έχουμε ακόμα έναν μεγάλο καβγά. Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, ο Ηλίας Μπόγδανος τσακώνεται έντονα με τον Αλέξη Παππά.

Μετά από τρεις μήνες στον Άγιο Δομήνικο, με πείνα και κακουχίες, τα νεύρα των παικτών είναι ασυγκράτητα…

Οι Mπλε είναι αποδεκατισμένοι όμως ο αγιασμός του Τριαντάφυλλου και του Σάκη Κατσούλη στην ομάδα φαίνεται πως έπιασε τόπο και θα κερδίσουν και τη δεύτερη ασυλία.

Η Mπλε ομάδα του Survivor θα κάνει το δύο στα δύο σήμερα και θα στείλει τους αντιπάλους ξανά στο συμβούλιο του νησιού και πάλι πεινασμένους.

Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε πως εκτός από τον Τριαντάφυλλο, στόχος έχει γίνει και η Μαριάνθη, οπότε η λογική λέει πως θα είναι εκείνη υποψήφια προς αποχώρηση μετά τη ψηφοφορία των παικτών.

Το ερώτημα είναι ποιον θα ψηφίσει η Νικολέτα μιας και είναι αυτή που έχει κερδίσει την ατομική ασυλία.

 

Θρίλερ με τον ηθοποιό Γιώργο Κοψιδά που δεν συμμετείχε στα αγωνίσματα του Survivor αφού δεν ένιωθε καλά και πήγε για εξετάσεις στο νοσοκομείο.

Το φετινό Survivor φαίνεται πως όντως είναι το πιο σκληρό Survivor που έχουμε δει μέχρι τώρα. Συχνά ατυχήματα στα αγωνίσματα που βγάζουν εκτός τον έναν παίκτη μετά τον άλλον, αλλά και οικειοθελείς αποχωρήσεις. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε», ενδεχομένως ο Γιώργος Κοψιδάς να είναι ο επόμενος που θα πάρει οικειοθελώς τον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο.

Όπως είπε στην εκπομπή, η Έλενα Πολυκάρπου: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι εκτός παραλίας. Δεν ξέρω αυτή τη στιγμή που μιλάμε αν θα επιστρέψει. Το βασικό του πρόβλημα είναι επειδή δεν τρώει κρέας και είναι vegan, έχει πρόβλημα».

Μάλιστα, αναφέρθηκε πως υπάρχουν σε αναμονή τουλάχιστον 5 παίκτες για να επιστρέψουν στο παιχνίδι σε περίπτωση νέων αποχωρήσεων.

Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί αυτή η πληροφορία για το Survivor. Ωστόσο, πρόκειται για ακόμα έναν κραδασμό που αντιμετωπίζει φέτος το reality επιβίωσης.

Δεν θα τραγουδήσει ο Γιώργος Λιβάνης στον πάρτι της ένωσης, ο Σάκης Ρουβάς στις επιλογές της παραγωγής

Παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης στο πάρτι ένωσης του Τούρκικου Survivor, με κάτι παρόμοιο να ετοιμάζεται και για το Ελληνικό. Ο Σάκης Ρουβάς είναι μια επιλογή της παραγωγής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι
To #TvQueen, το νέο λαμπερό reality show του Omega Channel, έρχεται για να αναδείξει την επόμενη star της tv!