H Κωνσταντίνα κέρασε πικρό γλυκό σοκολάτας στα αγόρια και έγινε το έλα να δεις

 

 

'Aσπρο μαύρο όνειρα κάνω σε Δοκιμασία Mystery Box στο #MasterChefGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Μια νέα εβδομάδα ξεκινά, η 5η κατά σειρά, για τους 16 υποψήφιους μάγειρες του MasterChef 5. Όνειρα σε άσπρο και μαύρο θυμίζει η κουζίνα του διαγωνισμού, όπως ορίζει το ζητούμενο της δοκιμασίας του Mystery Box.  

Άλλοι είναι χαρούμενοι, άλλοι υπεραισιόδοξοι, όμως όλοι καταφέρνουν να βγάλουν πιάτα, που ικανοποιούν γευστικά. Αν και δεν κινδυνεύουν με αποχώρηση σε αυτή τη διαδικασία του διαγωνισμού, αποτελεί μεγάλη ικανοποίηση για τους υποψήφιους να ακούν το όνομά τους ανάμεσα στα καλύτερα πιάτα και να πηγαίνουν μπροστά στους κριτές για να δοκιμάσουν την προσπάθειά τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος τόλμησε να αμφισβητήσει Θείο Λεωνίδα; Χαμός στο #Twitter Αλέξια ή Γαρμπή - H Καίτη υποκλίθηκε στο Κουτσόπουλο και στις γνώσεις του! «#MasterChefGR μου, μου επιβεβαιώσατε πώς έχετε «Αυτό Το Κάτι»

Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μιλάνε με σκληρά λόγια στους υποψήφιους, καθώς  λάθη, που κάνουν οι αρχάριοι στη μαγειρική αλλά και φθηνές δικαιολογίες, δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά. Πολλά τα δάκρυα και τα παράπονα από τους υποψήφιους προς αποχώρηση με τις χειρότερες προσπάθειες.

Οι κριτές αποφάσισαν να δοκιμάσουν τέσσερα πιάτα. Του Παύλου και της Κωνσταντίνας ήταν οι πιο δυνατές προσπάθειες, όμως μόνο μία/ένας μπορεί να κερδίσει το πλεονέκτημα για το Τεστ Δημιουργικότητας.

Νικήτρια του Mystery Box αναδείχθηκε η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, προκαλώντας ορισμένα σχόλια λόγω της φιλίας της με την Μαρίνα Ντεμολλάι. Για το τεστ δημιουργικότητας το πρώτο πλεονέκτημα που είχε, ήταν να ορίσει η ίδια τι υλικό θα μαγειρέψει ο κάθε παίκτης, το δεύτερο ότι ήταν στην ευχέρειά της αν θα μαγειρέψει στην δοκιμασία ή όχι και στο τέλος θα μπορούσε να επιλέξει ποιοι θα μαγειρέψουν για μία ώρα και ποιοι θα έχουν στην διάθεσή τους μόνο 30 λεπτά.

H νικήτρια του Mystery Box κινείται με στρατηγική μαεστρία, σε αυτό το τόσο σημαντικό σημείο του διαγωνισμού, έχοντας διαθέσιμα κάποια από τα καλύτερα, έως τώρα, πλεονεκτήματα. Στο Τεστ Δημιουργικότητας, ένα μισάωρο είναι αρκετό για να γκρεμίσει τα όνειρα κάποιων και για να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση κάποιων άλλων.

Καραμέλα με φιστίκια, καραμέλα με μπισκότο ή ινδοκάρυδο είναι οι μπάρες στις οποίες βασίστηκαν οι παίκτες. Με βασικά ζητούμενα το γλυκό τους να θυμίζει τη γεύση της μπάρας που τους ανατέθηκε και τη δημιουργικότητα, θα κριθούν τώρα οι προσπάθειές τους!

 

Η Κωνσταντίνα αρκέστηκε να πει μόνο ότι δεν ξέρει ποιον να δυσκολέψει πρώτα, αφού οι επιλογές είναι τόσες πολλές κι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.

Το γεγονός ότι έδωσε μισή ώρα σε ορισμένα αγόρια του διαγωνισμού, τους έκανε να απασφαλίσουν εναντίον της κι η ίδια να απαντήσει στα πυρά τους. Ο Αντώνης Μητρόπουλος «την πλήρωσε» γιατί αμφισβήτησε κι είπε ότι είναι ζαχαροπλάστης της κακιάς ώρας ενώ με τον Διονύση Σαρακίνης η κατάσταση ήταν ακόμα περισσότερο τεταμένη: «Τώρα μπορεί η Κωνσταντίνα να βγάλει τον πραγματικό της χαρακτήρα». Ο ίδιος έλαβε πληρωμένη απάντηση: «Σου έχω δείξει τον πραγματικό ου χαρακτήρα. Είπες ότι θες να ξεβρωμίσεις το σπίτι κι είπα να σε βοηθήσω με τα 30 λεπτά.»

Όταν η Κωνσταντίνα ανακοίνωσε ότι επέλεξε να μην διαγωνιστεί τελικά, οι ίδιοι την αποκάλεσαν «κότα».

Ο Γιάννης Αυλωνίτης δυσκολεύτηκε τόσο υπό την πίεση του λίγου χρόνου, όσο και λόγω του ότι δεν είναι το φόρτε του τα γλυκά. Ο ίδιος παρουσίασε ένα πολύ φτωχό πιάτο στους κριτές που από την αρχή φάνηκε ότι δεν τους γέμισε το μάτι. Ο Γιάννης τους ανέφερε γεμάτος ντροπή ότι δεν ήθελε να τους το φέρει και καλύτερα να το πετούσε γιατί δεν πέτυχαν τα υλικά και ξέχασε να προσθέσει και σοκολάτα. Οι κριτές συμφώνησαν μαζί του με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να του λέει ότι είναι ότι χειρότερο τους έχει φέρει μέχρι σήμερα στον διαγωνισμό καθώς και γευστικά το πιάτο δεν πέτυχε τον στόχο. Βέβαια ο Σωτήρης Κοντιζάς τον έκραξε για τις δικαιολογίες του: «Λες συνέχεια ότι δεν είσαι ο καλύτερος στα γλυκά. Για αυτό είσαι εδώ, να προσπαθήσεις και να μάθεις.»

Δύσκολη η θέση του Γιάννη που προβλέπει ότι θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση ξανά και για πέμπτη φορά.

Το Τεστ Δημιουργικότητας δυσκόλεψε τους παίκτες και προκάλεσε τριγμούς στις μεταξύ τους σχέσεις. Ποιοι θα οδηγηθούν σε δοκιμασία αποχώρησης; Το μόνο σίγουρο είναι ότι απόψε φτάνουμε αισίως στους 15 καλύτερους του #MasterChefGR!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!