Νεκρός σε τροχαίο στην Πάφο, ο ηθοποιός Dick O’ Hary διάσημος ως «Ινδιάνος»

 

Τραγικό θάνατο στην άσφαλτο βρήκε χθες νωρίς το απόγευμα ο Αμερικανός (με Αυστριακό διαβατήριο) ηθοποιός, σκηνοθέτης, δημοσιογράφος και παραγωγός ταινιών Ahab O’Hary ή Dick O’ Hary όπως ήταν το καλλιτεχνικό του ο οποίος τον τελευταίο καιρό διέμενε στην Πάφο και συγκεκριμένα στην κοινότητα Πενταλιάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Νίκο Τσαπή, χθες περίπου στις 16:00 το απόγευμα, 58χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο του μεταξύ των κοινοτήτων Αγίας Βαρβάρας και Αξύλου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα να ανατραπεί επανειλημμένα στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Τον 58χρονο οδηγό του οχήματος απεγκλώβισαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και στην συνέχεια διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπου ο επί καθήκοντι γιατρός διέγνωσε τον θάνατο του.

Μέλη της Τροχαίας Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και άρχισαν εντατικές εξετάσεις για τη διερεύνηση των αιτιών πρόκλησης του θανατηφόρου.

Σύμφωνα με τον κ. Τσαπή από τις προκαταρκτικές εξετάσεις που έχουν γίνει φαίνεται ότι το δυστύχημα οφείλεται στον ανθρώπινο παράγοντα και καλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. 

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το σημερινό θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα διερευνώνται από τα μέλη της Τροχαίας Πάφου.

Ο άτυχος ηθοποιός, Ahab O’Hary γνωστός και ως «Ινδιάνος» όπως τον αποκαλούσαν στην περιοχή λόγω και της καταγωγής του, γεννηθείς το 1962, εκτός από το σπίτι του στην Πενταλιά διατηρούσε κατοικία και στην κοινότητα Κοιλίνιας. Ο Ahab ηταν ιδιαίτερα γνωστός στην Πάφο και πολύ αγαπητός στον κόσμο και στους συνεργάτες του και ήδη όσοι ενημερώθηκαν για το άσχημο μαντάτο δεν μπορούν να πιστέψουν ότι είναι αλήθεια σύμφωνα με δημοσίευμα του «PafosPress».

Ήταν πολυπράγμων άνθρωπος, μιλούσε οκτώ συνολικά γλώσσες μεταξύ των οποίων Ισπανικά, Ρωσικά, Αγγλικά και Cherokee Ινδιάνικα ενώ διατηρούσε σχέσεις με γνωστούς ηθοποιούς και σκηνοθέτες του Χόλυγουντ μεταξύ των οποίων ο προσωπικός του φίλος Steven Seagal.

O Ο’Hary πρωταγωνίστησε σε πολλές ταινίες και μέσα από τη δουλειά του είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει σε πολλά μέρη του κόσμου ανάμεσα τους και μη δημοφιλείς προορισμοί για τηλεοπτικούς σκοπούς αλλά και κυνηγώντας θρύλους και παραδόσεις ανάμεσα στα οποία η Δημοκρατία του Νταγκεστάν, η Βαϊκάλη στη Σιβηρία, το Ομάν, η Ιρλανδία.

Στη μεγάλη αυτή και σπάνια λίστα προορισμών περιλαμβάνονται επίσης η Κύπρος, η Αρμενία, η Δημοκρατία της Τιβά στη Ρωσία, το αφιλόξενο όρος Αλτάϊ στην Ασία ανάμεσα στην Κίνα, τη Ρωσία την Μογγολία και το Καζακστάν, στη γη των Καρέλιων.

Ταξίδεψε επίσης στην Δημοκρατία της Χακασίας στο Σιβηρικό Διαμέρισμα αλλά και την Μάλτα στα πλαίσια της εκπομπής «Legend Hunt». 

Έλαβε μέρος σε διάφορες παραγωγές, εμφανίστηκε σε αρκετές διαφημίσεις ακόμη και εδώ στην Κύπρο και είχε γενικά μια ιδιαιτέρως έντονη ζωή μπροστά στα φώτα της κάμερας. Του άρεσαν τα ωραία αμάξια ένα εκ των οποίων το γκρίζο «Jaguar» οποίο απέκτησε τελευταίως και αποδείχθηκε τελικά μοιραίο για τον ίδιο αφού ένα τροχαίο με αυτό του στέρησε τη ζωή.

Ο άτυχος ηθοποιός ήταν πολύ γνωστός στον επαγγελματικό του χώρο ενώ ιδιαίτερα γνωστός ήταν και στην περιοχή που διέμενε. Επίσης ιδιαίτερα γνωστός ήταν και στο Ρωσσόφωνο κοινό της Κύπρου αφού μέσα από τη επική σειρά «Legend Hunt» που πιο πάνω περιγράψαμε έγινε ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους Ρώσους και Ρωσόφωνους στον πλανήτη.

Η αγάπη του O’Hary για τα ταξίδια ξεκίνησε όταν αποφάσισε από μικρός να φύγει από την Αμερική, όπως είχε δηλώσει ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του για να παίξει καλαθόσφαιρα.

Αυτό του έδωσε την δυνατότητα να ταξιδέψει και να γνωρίσει τον κόσμο ενώ όντως παιδί μειονότητας και υιοθετημένος έζησε, όπως είπε, την πραγματική έννοια του ρατσισμού στη χώρα του οπότε επέλεξε να ζήσει σε μια χώρα που οι άνθρωποί της ξέρουν να δείχνουν σεβασμό και να αποδέχονται όλο τον κόσμο, δηλαδή την Κύπρο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»