Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η πρώτη δοκιμασία δημιουργικότητας έφερε την πρώτη αποχώρηση στο #MasterChefGR

  17/02/2021 08:38
Η πρώτη δοκιμασία δημιουργικότητας έφερε την πρώτη αποχώρηση στο #MasterChefGR

Η πρώτη δοκιμασία δημιουργικότητας έφερε την πρώτη αποχώρηση στο #MasterChefGR

  17/02/2021 08:38

Στα τρία καλύτερα πιάτα ο Παύλος από την Κύπρο! Ποιός κέρδισε την πρώτη κάρτα ασυλίας στο #MasterChefGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Δοκιμασία δημιουργικότητας είχαν στο MasterChef, όπου οι συμμετέχοντες θα έπρεπε να αποδώσουν την συνταγή που τους δόθηκε με βασικό θέμα το ρύζι και με διαφορετικό τρόπο από τον συνηθισμένο. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτό από ότι φάνηκε δεν ευνόησε πολλούς καθώς δυσκολεύτηκαν να βγάλουν ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Με αστοχίες στα πιάτα τους δίχως να φτάνουν κοντά στο ζητούμενο, οι πιο αδύναμες προσπάθειες ήταν της Κωνσταντίνας, της Χριστίνας, του Σερόπ και του Πάνου. Οι τέσσερις τους τεχνικά δεν ήταν τόσο καλοί, ούτε δημιουργικοί κι έτσι στην επόμενη δοκιμασία θα πρέπει να κονταροχτυπηθούν για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Απεναντίας αυτός που κέρδισε την πρώτη κάρτα ασυλίας ανάμεσα στον Παύλο, στην Ηρώ και τον Νίκο ήταν ο τελευταίος. Η κάρτα ασυλίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποτεδήποτε από τον κάτοχο του για να αποφύγει μία δοκιμασία αποχώρησης είτε ο ίδιος είτε κάποιος συμπαίκτης του. Το επιπλέον πλεονέκτημα που θα έχει είναι ότι θα μπορεί να διαμορφώσει την πορεία του διαγωνισμού. Το πως; Θα το μάθουμε στην πορεία.

Δοκιμασία αποχώρησης υπήρξε στο MasterChef κι οι τέσσερις υποψήφιοι έπρεπε να βάλουν τα δυνατά τους για να δημιουργήσουν ένα πιάτο που θα τους χαρίσει την παραμονή τους στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Σερόπ, Πάνος, Κωνσταντίνα και Χριστίνα έπρεπε να φτιάξουν όσο πιο κοντά γίνεται στο πρωτότυπο ένα φιλέτο με πολέντα μανιταριών, πουρέ εσαλότ, σπότους μουστάρδας, τουρσί μαζί με σάλτσα καφέ.

Οι τέσσερίς τους πάλεψαν με τον χρόνο αφού μέχρι την τελευταία στιγμή τα μαγειρικά σκεύη έπαιρναν φωτιά και με δυνατά σημεία αλλά κι αστοχίες παρέδωσαν τα πιάτα τους στους κριτές. Η Κωνσταντίνα κι η Χριστίνα με λιγότερα λάθη συνέχισαν κανονικά στο μαγειρικό ριάλιτι.

Ο Πάνος κι ο Σερόπ είχαν αρκετά λάθη αλλά οριακά αποχώρησε τελικά ο δεύτερος αφού το πιάτο που παρουσίασε σε πολλά σημεία δεν ήταν κοντά στο πρωτότυπο.

Ο Σερόπ ο πρώτος που αποχωρεί από τον #MasterChefGR 5. Για να δούμε τι έχει να μας πει.

Δες το τρέιλερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας