«Μετά από καιρό, ο σκηνοθέτης... μου ζήτησε συγγνώμη γιατί ξεπέρασε τα όρια»

 

Στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» ήταν καλεσμένος ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης το βράδυ της Τρίτης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όλα στους οικοδεσπότες, ενώ συγκινημένος αναφέρθηκε στο «σ’ αγαπώ» που θα ήθελε να πει στον αδερφό του που έχει «φύγει» από τη ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

«Περιμέναμε να φύγει ο αδελφός μου γιατί ήταν άρρωστος. Είμαι στα Χανιά και χτυπάει το κινητό και είναι ο αδελφός μου,  λίγο πριν βγω στη σκηνή. Και καταλαβαίνω αμέσως… Έκανα την παράσταση. Έπρεπε να παίξω… Εγώ λίγο ταξίδευα….Είχαμε κακή σχέση τα τελευταία χρόνια. Θα ήθελα όμως να του πω σ΄ αγαπώ αλλά δεν πρόλαβα», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Έφυγε γρήγορα. Είχαμε 13 χρόνια διαφορά. Είχαμε μια προβληματική σχέση. Θα ήθελα να τα είχαμε βρει αλλά δεν τα βρήκαμε».

Ο ηθοποιός μίλησε για την πρωτόγνωρη εμπειρία της πατρότητας, για τη σύζυγό του Λένα Δροσάκη, για το θάνατο του αδερφού του και αποκάλυψε αν ο ίδιος έχει βρεθεί αντιμέτωπος με περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο της υποκριτικής.

Ο ερχομός του γιου στην καραντίνα

Μιλώντας για ζωή του και πως άλλαξε με τον ερχομό του γιου του μέσα στην καραντίνα λέει: «Τα βγάλαμε πέρα αρκετά καλά. Η καραντίνα μας βρήκε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη με τη γυναίκα μου. Ήταν μια μεγάλη εμπειρία να βλέπω τη σύζυγό μου να ανθίζει και να φέρνει στον κόσμο τον γιο μας. Όταν ήρθε ο γιος μας, δεν έπαθα πανικό… Μπήκα στη μάχη, να τον ταΐσω, να τον αλλάξω… Όταν έγινα πατέρας έγινα ιδιαίτερα υπερπροστατευτικός. Αν υπάρχει το στοιχείο. Σ΄αγαπώ μ΄αγαπάς, σε στηρίζω με στηρίζεις, όλα είναι καλά. Περάσαμε δύσκολο λόγω μιας μόλυνσης έπρεπε να νοσηλευτεί». O ηθοποιός αποκλάυψε πως θέλει να ξαναγίνει πατέρας.

Όσον αφορά τη βάφτιση του μικρού λέει πως κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι: «Ο γάμος μας είχε μόνο 20 άτομα! Ο Αλέξανδρος μίλησε και για την δημόσια πρόταση γάμου που έκανε την ημέρα των ερωτευμένων πέρσι ενώ ήταν στη σκηνή με την Άννα Βίσση! “Δεν το περίμενε η Λένα με αυτό τον τρόπο».

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο μεγάλο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο του θεάτρου καταθέτοντας τη δική του εμπειρία: 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Aλέξανδρος Μπουρδούμης: «Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση στα 19 μου από τον δάσκαλο στη σχολή»

«Πιτσιρικάς και γω πέρασα από διάφορα φλερτ. Άλλα έντονα άλλα λιγότερο έντονα. Είχα παρενόχληση από ένα σπουδαίο σκηνοθέτη που κάναμε καιρό μαθήματα. Έγινε η κρούση απότομα. Τα έχασα και εξαφανίστηκα. Ήμουν 19 χρονών και λέω έτσι είναι; Το είχα μέσα μου για καιρό. Και αναρωτιόμουν τώρα αυτός δεν θα με ξαναπάρει σε δουλειές; Μετά από καιρό ο ίδιος σκηνοθέτης μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε ότι ξεπέρασε τα όρια».

 
Αλ. Μπουρδούμης: «Έριξαν πολλή "λάσπη" στην ταινία του Κ. Γαβρά»
 

Η συνέντευξη είχε γίνει πριν τη καταγγελία της Λένας Δροσάκη στο ΣΕΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη εκπομπή μαγνητοσκοπήθηκε στις 22 Ιανουαρίου, πριν η σύζυγός του Λένα Δροσάκη κάνει καταγγελία στο ΣΕΗ για σεξουαλική παρενόχλησε κατονομάζοντας γνωστό ηθοποιό. Ωστόσο ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε για κάποιο άτομο που υπάρχει στο χώρο και τον γνωρίζει από όσα του έχουν πει συνάδελφοί του. 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega