Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση στο #SurvivorGR

 

Η μάχη για τις ασυλίες, τις εντυπώσεις και τη… σωτηρία στο #SurvivorGR! Καρφώνουν οι φίλοι της την Σοφία: «Την πάει σαν τηλεκατευθυνόμενο». Η Άννα Μαρία Βέλλη «πυροβολεί» δίχως έλεος την Ελευθερία Ελευθερίου. O Πάνος Καλλίδης εξαφανίστηκε... Οι ατάκες του Παππά που τον εξόργισαν«Ο Παππάς είναι γνωστό πως είναι παπατζής»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Για πρώτη φορά στο Survivor 4 έχουμε τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση. Αυτό διότι τόσο οι Kόκκινοι, όσο και οι Mπλε κατάφεραν να κερδίσουν απο μια φορά στο αγώνισμα της ομαδικής ασυλίας, οπότε υπήρξε μοιρασιά. 

Ανθή Σαλαγκούδη και Περικλής Κονδυλάτος από τους Κόκκινους και Αλέξης Παππάς και Κρις Σταμούλης από τους Μπλε θα δώσουν τη δική τους μάχη για τη… σωτηρία και την παραμονή τους στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ/Sigma.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στο #SurvivorGR! Παπα Ντάφυ Vs. Κώστα «Πας πισώπλατα να με μαχαιρώσεις» O πρώην της Μαριαλένας μπαίνει στην Mπλε ομάδα του #SurvivorGR! Ποια θα είναι η αντίδρασή της; Ένταση για το φαγητό Νίκος Vs. Αλέξης

Οι Kόκκινοι το βράδυ που επέστρεψαν στην παραλία πριν πέσουν για ύπνο συζήτησαν τα όσα έγιναν στο χθεσινό συμβούλιο με τον Άλεξη Παππά, με τη συζήτηση να συνεχίζεται και το πρωί. Συμφώνησαν όλοι πως ήταν ανήθικη η επίθεση του ηθοποιού για την Αννα Μαρία Βελή και τη σχέση της με το Νίκο Μπαρτζή, με τον Περικλή Κονδυλάτο να δηλώνει σοκαρισμένος.

Για σπόντες και υπονοούμενα μίλησε και η Μαριάνθη Κασδαγλή, με τον Κώστα Ασημακόπουλο να της εξηγεί ότι τα παρεξηγεί. Φταίει η πείνα απεφάνθη η Σοφία Μαργαρίτη που ανέλαβε ρόλο διαιτητή.

Οι ισορροπίες αλλάζουν στο Survivor και οι «φίλοι» μπορεί ξαφνικά να πάρουν αποστάσεις μεταξύ τους.

Κάτι τέτοιο έγινε και με την Σοφία Μαργαρίτη, όπου ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Γιώργος Κόρομι, ισχυρίστηκαν ότι η ίδια χειραγωγεί την Μαριάνθη και κάνει ότι της λέει. Οι δυο τους ανέφεραν: «Ήρθα σε αντιπαράθεση με την Μαριάνθη που έχει κάνει κόμμα με την Σοφία. Όχι κόμμα, τηλεκατευθυνόμενο και την χειρίζεται με το joystick. Πάνω κάτω δεξιά κι αριστερά. Η Μαριάνθη δεν παίρνει πρωτοβουλίες, δεν μιλά και κάνει ό,τι λέει η Σοφία. Της κάνεις ερώτηση κι έχει απάθεια. Ξέρει και δεν μιλάει. Την ρωτάς κάτι και παρεξηγείται, νιώθει ότι την προσβάλλεις.

Φυσικά από τον γύρο των δηλώσεων δεν έλειψε κι ο Τριαντάφυλλος, όπου ανέφερε ότι δεν είναι να της κάνεις χιούμορ γιατί αμέσως αντιδρά.

Στην παραλία των Mπλε Αννα Μαρία Βελλή και Αλέξης Παππάς τσακωνόντουσαν για μια καρύδα, με την κουβέντα να πηγαίνει και στο ότι απουσίαζε για 45 λεπτά ο Πάνος Καλίδης και τον ηθοποιό να λέει με ειρωνικό τρόπο «κάπου θα εξαφανίστηκε». Η 30χρονη ηθοποιός και youtuber λίγο αργότερα μιλώντας στην κάμερα και αναφερόμενη στον συμπαίκτη της και υποψήφιο προς αποχώρηση σημείωσε ότι ακόμα δεν έχει καταλάβει γιατί έχει βγει στον… τάκο, όπως δεν έχει καταλάβει ούτε και ο Κρις Σταμούλης γιατί όλο το Survivor είναι εναντίον τους.

Όχι για πέντε, όχι για δέκα αλλά για… 45 λεπτά απουσίαζε στο Survivor της Τρίτης ο Πάνος Καλλίδης από την παραλία των Μπλε. Κάτι που παρατήρησε και ο Αλέξης Παππάς.

Ο τρόπος, μάλιστα, που το γνωστοποίησε στους συμπαίκτες του δεν άρεσε και τόσο στον τραγουδιστή οταν τον ενημερώθηκε. Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος Καλλίδης δεν έκρυψε την έντονη ενόχληση του καθώς ο λόγος της ολιγόλεπτης απομάκρυνσης του από την καλύβα ήταν η αναζλητηση καρύδων!

«Ο Παππάς είναι γνωστό πως είναι παπατζής γι’ αυτό και τα λέει αυτά» είπε, μέσα σε όλα, στους συμπαίκτες του όταν επέστρεψε αγκαλιά με πολλές καρύδες.

Κάτι, βέβαια, που έσπευσε να πει και στον ίδιο τον ηθοποιό όταν τον συνάντησε. Ο Αλέξης Παππάς έπσευσε να δικαιολογηθεί πως ότι είπε το είπε με χιουμοριστική διάθεση και για να πειράξει τον συμπαίκτη του, ο οποίς όμως δεν έδειξε και να «λυγίζει» ιδιαίτερα. ¨Μη μου τα λες αυτά Παππά γιατί θα σε κάνω, κούπε πε κούπε πε» ανέφερε ενοχλημένος ο Πάνος Καλλίδης, ορμώμενος και από την σχετική επιτυχία που έχει ερμηνεύσει στο παρελθόν

Η ένταση στους Mπλε συνεχίστηκε και με την Ελευθερία Ελευθερίου. Η Άννα Μαρία τα έβαλε με την τραγουδίστρια γιατί θεώρησε ότι πέταξε το τοτέμ στην ατομική ασυλία. Η Ελευθερία Ελευθερίου εξήγησε το λόγο που το έκανε. Ο Τζειμς Καφετζής δεν πείστηκε από τις εξηγήσεις της.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν από το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, η Άννα Μαρία Βέλλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Ελευθερία χθες είχε τη δυνατότητα να υπερασπιστεί όλα τα αγόρια της ομάδας μας. Εγώ στεναχωρήθηκα που δεν μπορούσα να το κάνω και όταν έπεσα κάτω κόντεψα. Στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας βλέπω την Ελευθερία να πετάει το τοτέμ… Λέεω, ελπίζω να έπεσε και να μην το παράτησε»!

«Θεώρησα από τη στιγμή που έχω ατομική ασυλία, δεν υπήρχε λόγος να μπω στη διαδικασία να στηρίξω κάποιον συμπαίκτη μου. Δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να «δώσω» τον επόμενο. Δεν υπήρχε κάποιος λόγος να το παλέψω» αποσαφήνισε η Ελευθερία Ελευθερίου στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

Συνεχίζοντας τα «βελη» η Άννα Μαρία Βέλλη τόνισε πως «δεν έχω να συμβουλεύσω έναν τέτοιο άνθρωπο πια… Προσπαθούσα να της εξηγήσω ότι κάνει κακό σε αυτήν… Του μιλάει κανονικά του Αλέξη και του συμπεριφέρεται κανονικά. Μειώνει τον ίδιο της τον εαυτό με τις πράξεις της. Δεν καταλαβαίνει ακόμα και σήμερα ότι με ατό που έκανε, έδωσε περισσότερες πιθανότητες στον Αλέξη και τον Χρήστο να κερδίσουν».

Το μέρος της Άννας Μαρίας Βέλλη πήραν τόσο ο Νίκςο Μπάρτζης όσο και ο Τζέιμς Καφετζής απέναντι στην γοητευτική τραγουδίστρια του Survivor.

Νεύρα υπήρξαν και μεταξύ Ελευθερίας Ελευθερίου και Πάνου Καλίδη.

Πριν τον αγώνα με έπαθλο την ομαδική ασυλία αλλά και φαγητό ο Αλέξης Παππάς αναφέρθηκε στην… ομαδικότητα των Mπλε, με τον Τζειμς Καφετζή να διαφωνεί, ενώ στο «πλάνο» μπήκε και η Ελευθερία.

 

Οι στρατηγικές των Μπλε ανακατεύουν την ομάδα

Στον στίβο μάχης οι δυο ομάδες από την αρχή μέχρι το τέλος πήγαιναν σχεδόν πόντο-πόντο. Οι Mπλε το έφτασαν στο 9-7 με την Καρολίνα να κερδίζει την Μαριαλένα και να κάνει το 9-8.

Όμως ο Νίκος Μπαρτζης ήταν καλύτερος στους τελικούς στόχους κόντρα στον Ηλία Μπόγδανο και χάρισε την ασυλία στην ομάδα του.

Τελικό σκορ Mπλε-Kόκκινοι 10-8, με την ομάδα του Τζειμς Καφετζή να απολαμβάνει γαλατόπιτες και σοκολατόπιτες και μετά από καιρό να πηγαίνει στο συμβούλιο ως θεατής σε ψηφοφορία.

Κρις: δε νιώθω μέλος της Μπλε ομάδας

Στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας ο… Kόκκινος που κράτησε μέχρι τέλους ήταν ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος θα επέλεγε μαζί με τον Πάνο Καλίδη που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία στους Mπλε, ποιον παίκτη από την ομάδα του θα έβγαζε στη… σέντρα.

Στο συμβούλιο οι Kόκκινοι ψήφισαν βάσει του πιο αδύναμου παίκτη στην ομάδα και όπως ήταν αναμενόμενο η Ανθή Σαλαγκούδη συγκέντρωσε 6 ψήφους.

Από τους Mπλε ο Πάνος Καλίδης υπέδειξε τον Κρις Σταμούλη και ο Κόρο τον Περικλή Κονδυλάτο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»