Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Αυτός είναι ο λόγος που δεν παντρεύτηκε ποτέ o Παύλος Ευαγγελόπουλος

  16/11/2020 09:03
Αυτός είναι ο λόγος που δεν παντρεύτηκε ποτέ o Παύλος Ευαγγελόπουλος

Αυτός είναι ο λόγος που δεν παντρεύτηκε ποτέ o Παύλος Ευαγγελόπουλος

  16/11/2020 09:03
 

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος ήταν καλεσμένος στο #Dot και αποκάλυψε μεταξύ άλλων γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ!  «Νομίζω ότι είναι γνωστό πια, δεν το κρύβω. Θα περάσω την καραντίνα με παρέα. Επίσης δεν με είδα ποτέ ως πατέρα και δεν με απασχόλησε αυτό»!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος τόνισε: «Δεν έχω απάντηση, δεν με φοβίζει απλά δεν με είδα ποτέ σε αυτό. Αυτά τα πράγματα τα σκέφτεσαι από μικρός αλλά εμένα δεν μου πέρασε καν από το μυαλό. Χωρίς άποψη ή να το δικαιολογήσω ή να πω ότι είμαι κατά. Απλά εμένα δεν μου αρέσει. Δεν βρίσκω τον λόγο να παντρευτεί κάποιος, ακόμα και παιδί να θελήσει να κάνει μπορεί να το κάνει και εκτός.»!

Και τόνισε ο ηθοποιός: «Δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις αυτό. Έτσι νομίζω εγώ. Μπορείς να είσαι με κάποιον, έχω συζήσει πάρα πολλές φορές στην ζωή μου. Αυτό δεν στάθηκε η αιτία να τελειώσει μία σχέση. Είμαι πεπεισμένος ότι στην πλειοψηφία των περιπτώσεων οι σχέσεις όπως και όλα τα πράγματα έχουν μια αρχή κι ένα τέλος.»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Νομίζω ότι είναι γνωστό πια, δεν το κρύβω. Θα περάσω την καραντίνα με παρέα. Επίσης δεν με είδα ποτέ ως πατέρα και δεν με απασχόλησε αυτό»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας