Ο Κωσταντίνος Καζάκος είναι ξανά ερωτευμένος με 23χρονη κούκλα χορεύτρια!

 

Οι δυο τους έχουν περίπου 30 χρόνια διαφορά! Η Βασιλική Μακρή, είναι η νέα του σύντροφος! Τι δηλώνει η ίδια; Καλή καραντίνα να ευχηθούμε στο ερωτευμένο ζευγάρι!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Μετά από δυο γάμους και δυο διαζύγια, ο Κωνσταντίνος Καζάκος γύρισε νέα σελίδα στη ζωή του. Ο ηθοποιός που πέρσι τον είδαμε να πρωταγωνιστεί στη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι», όπως όλα δείχνουν, είναι ξανά ερωτευμένος με την νεαρή χορεύτρια Βασιλική Μακρή. 

 

Η Βασιλική που σπούδασε χορό στην «Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης», συμμετείχε τον περασμένο  Δεκέμβριο ως χορεύτρια  στην παράσταση «Όμορφη Πόλη» σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη στην οποία πρωταγωνιστούσε ο ηθοποιός.

 

Η νεαρή χορεύτρια γοητεύτηκε από τον ηθοποιό και ο έρωτας δεν άργησε να έρθει παρά το γεγονός ότι οι δυο τους έχουν περίπου 30 χρόνια διαφορά.

 

Σε επικοινωνία που είχε το TLIFE, με τον ηθοποιό, δεν θέλησε να κάνει καμία απολύτως δήλωση, ενώ η Βασιλική μας είπε : «Δεν με ενδιαφέρει να μιλήσω για αυτό. Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τίποτα απ΄όλα αυτά» χωρίς να επιβεβαιώσει αλλά και χωρίς να διαψεύσει τη σχέση τους.

 

Ο Κωνσταντίνος μένει μετά το χωρισμό σε διαμέρισμα στην περιοχή της Κυψέλης και η Βασιλική σε διαμέρισμα λίγα τετράγωνα μακριά.

 

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος πριν λίγο καιρό χώρισε από την fashion expert  Ιωάννα Μαρτζούκου με την οποία υπηρξαν παντρεμένοι 11 χρόνια και απέκτησαν έναν υπέροχο γιο τον Ιάσονα. Όλα αυτά τα χρόνια το ζευγάρι ήταν πολύ ερωτευμένο κι αγαπημένο, αλλά τελικά ο έρωτάς τους έληξε άδοξα. Μάλιστα πρόσφατα υπέγραψαν τα χαρτιά του διαζυγίου τους.

Παρά το χωρισμό συνεχίζουν να έχουν καλές σχέσεις. Το πρώτο μέλημα και των δυο είναι ο γιος τους στον οποίο έχουν τεράστια αδυναμία. Η Ιωάννα πριν λίγο καιρό έκανε δοκιμαστικό για τη νέα εκπομπή μόδας του ΣΚΑΪ ως fashion expert!

 

Ο πρώτος γάμος του Κωνσταντίνου Καζάκου ήταν με την ηθοποιό Τάνια Τρύπη. Γνωρίστηκαν το 1997 στη σκηνή του Εθνικού θεάτρου και παντρεύτηκαν το 1999. Ο γάμος τους κράτησε 8 χρόνια και μετά οι δρόμοι τους χώρισαν. Από αυτό το γάμο απέκτησαν μια κόρη την Τζένη Καζάκου. 

 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega