Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«O Μικρούτσικος μας ανέφερε κάτι που δεν παίχτηκε ποτέ, κάτι που δεν μας άρεσε»

  16/11/2020 10:15
«O Μικρούτσικος μας ανέφερε κάτι που δεν παίχτηκε ποτέ,  κάτι που δεν μας άρεσε»

«O Μικρούτσικος μας ανέφερε κάτι που δεν παίχτηκε ποτέ, κάτι που δεν μας άρεσε»

  16/11/2020 10:15
 

O λόγος που ο δίδυμος αδερφός του, Χρήστος δεν έχει καταφέρει να έρθει καθόλου κοντά με την Άννα Μαρία, παρά τα όσα του είπε στο live του #BigBrotherGR, εξήγησε ο Παναγιώτης Βαρουξής.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

«Οι περισσότεροι μου απαντήσατε ότι ο Χρήστος έχει λάβει το μήνυμα. Εφόσον έχει λάβει το μήνυμα γιατί δεν αντιδρά σωστά. Όταν εγώ και ο Χρήστος μπήκαμε στο μπλε δωμάτιο, ο κύριος Μικρούτσικος μας ανέφερε κάτι που δεν παίχτηκε ποτέ. Μας ανέφερε πως ο κόσμος μας βλέπει σαν τα σκυλάκια της Άννας Μαρίας. Είναι κάτι που δεν μας άρεσε. Οπότε ο Χρήστος το έχει αυτό στο μυαλό του. Εγώ του μετέφερα το μήνυμα στο live και είδαμε πως πήρε το μέρος της Άννας Μαρίας μετά…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι έχει γίνει και δεν έχουν έρθει κοντά; Η Άννα Μαρία δικαιολογημένα, από μια άποψη, δεν τον δέχεται. Τώρα για ποιον λόγο ο Χρήστος δεν έχει ξαναπλησιάσει την Άννα Μαρία; Ή έχει ξαναπλησιάσει και δεν το έχουμε δει εμείς σε επεισόδιο, ή φοβάται την αντίδραση της Άννας Μαρίας και ότι ο κόσμος τον βλέπει σαν σκυλάκι.

Έχοντας και τον Πυργίδη και τη Ραμόνα στη συγκεκριμένη φάση, μπορεί να φοβάται μην του πούνε γιατί πάει στην Άννα Μαρία. Οπότε ο Χρήστος αυτή την αντίδραση φοβάται και δεν είναι κοντά στην Άννα Μαρία» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης.

Δείτε όσα είπε στο ακόλουθο βίντεο:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας