Το επαγγελματικό του ντεμπούτο σε μεγάλη εταιρία παραγωγής πορνό!

 

O παίκτης του #PowerOfLoveGR και πρώην συνεργάτης της Καινούργιου, Φίλιππος Αρβανίτης πρωταγωνιστής στην Sugarbabes.tv! Καλή σταδιοδρομία! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Μοιάζει με επιδημία πλέον. Η Ιωάννα Τούνη του My Style Rocks, η Σπυριδούλα του MasterChef και τις Χριστίνα Ορφανίδου  και Σοφία Δανέζη του BB είδαν προσωπικές τους στιγμές να διαρρέουν στο διαδίκτυο, ωστόσο τώρα ήρθε η σειρά παίκτη του Power Of Love να πρωταγωνιστήσει σε ροζ βίντεο.

 
Στην ιστοσελίδα πορνό Sugarbabes.tv ανέβηκε ένα video… άκρως ερωτικού περιεχομένου με πρωταγωνιστή τον Φίλιππο Αρβανίτη. Πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν αν το εν λόγω προϊόν αποτελεί προϊόν υποκλοπής ή ταινία πορνό κοινή συναινέσει, ωστόσο κανείς μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει καταφέρει να μάθει την αλήθεια. Ο καυτός πρωταγωνιστής κρατά τηλέφωνο, διαδικτυακούς λογαριασμός και κυρίως το στόμα του ερμητικά κλειστά δίνοντας τροφή για χιλιάδες σχόλια στους χρήστες των social media.

Κάποιοι από αυτούς μιλούν για διαφημιστικό τρικ ενώ άλλοι εκφράζουν την συμπαράστασή τους στον ξανθό νεαρό ο οποίος, όπως υποστηρίζουν «να έπεσε ενδεχομένως θύμα αλά Τούνη και Ορφανίδου…».

Τον αγγλικής και ελληνικής καταγωγής νεαρό που γνωρίσαμε μέσα στο σπίτι του «Power of Love2» παρέα με τους γραμμωμένους κοιλιακούς του οι οποίοι έκλεψαν τις εντυπώσεις αλλά όχι και την πρωτιά, και εν συνεχεία ξανασυναντήσαμε στα «Διλήμματα» της Κατερίνας Καινούργιου συντροφιά με την Έλενα Πολυχρονοπούλου με την οποία υπήρξε ζευγάρι στο Power of Love.

 

Το τηλεοπτικό ντεμπούτο του είχε λάβει ωστόσο χώρα πιο νωρίς, στις 8 Νοεμβρίου του 2017, και στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Late Night.

Εκεί, ο Φίλιππος Αρβανίτης είχε εμφανιστεί μαζί με δύο ακόμη νεαρούς –ανάλογων σωματικών προσόντων- ως «δώρο» του Γιώργου Λιάγκα στην καλεσμένη και… ξαπλωμένη Νατάσσα Καλογρίδη. Τα αγόρια έκαναν θεαματική εμφάνιση, φορώντας μόνο μαύρα στενά μποξεράκια, ο Αρβανίτης στα πλαίσια ενός χορευτικού πλησίασε πολύ την ηθοποιό κι εκείνη τον μάλωσε λέγοντας του: «Πήγαινε λίγο πιο πίσω! Εδώ μόνο κοιτάνε, δεν πιάνουνε!». Αυτή τη φορά ο Φίλιππος δεν κοιτάζει απλώς…



Η σιωπή του Φίλιππου…

Στο επίμαχο video μια νεαρή μελαχρινή ενδεδυμένη με τα απολύτως απαραίτητα φαίνεται να περιμένει τον επισκέπτη Φίλιππο ετοιμάζοντας τις… κάμερες. Η συνέχεια λίγο πολύ κλασική πάνω σε καναπέδες και κρεβάτια. Κανείς για την ώρα δεν γνωρίζει αν «παγιδεύτηκε» ή αν το επίμαχο sex tape είναι το αποτέλεσμα ταινίας πορνό την οποία γύρισε με την συγκατάθεσή του. Ο Φίλιππος Αρβανίτης δεν έχει κάνει μέχρι αυτή τη στιγμή καμία δήλωση ενώ από το πρωί έχει κλείσει το προσωπικό του προφίλ στο Instagram… Βρίσκεται σε πανικό ή απλώς θα μιλήσει όταν θέλει να μιλήσει; Σύμφωνα με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της Sugarbabes.tv «Το ερώτημα στο εάν το επίμαχο video είναι προϊόν υποκλοπής ή παραγωγής μπορεί να το απαντήσει ο ίδιος εάν και όποτε θελήσει…»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά