«Έχω κάνει παρασπονδία εν μέσω σχέσης... σίγουρα είναι αμαρτία, αλλά έχω άλλοθι»!

 

Το σχόλιο ομοιότητας της νυν συντρόφοτου Κατερίνα Γερονικολού με την πρώην, Βάσω Λασκαράκη! Πως αντέδρασε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης; «Δεν άλλαξα τώρα σύντροφο, πριν από ένα μήνα, που μπερδεύτηκες! Πάνε τέσσερα χρόνια»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

O Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει χωρίσει εδώ και χρόνια με τη Βάσω Λασκαράκη με την οποία έχει αποκτήσει ένα κοριτσάκι και τόσο η ηθοποιός όσο και ο ίδιος έχουν ξαναφτιάξει τις ζωές τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάγκελο ο Τσιμιτσέλης: «Αστεφάνωτη θα αφήσεις τη Γερονικολού;»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στην εκπομπή Direct του Τάκη Χατζή αναφέρθηκε στην γνωριμία του με την Βάσω Λασκαράκη: «Με την Βάσω ήμασταν μαζί οχτώ χρόνια και τα τέσσερα παντρεμένοι. Έχουμε μια κόρη, την Εύα. Γνωριστήκαμε στην Πολυκατοικία στο 2008.!

Οι σχέσεις που είχα στη ζωή μου ήταν δύο και τρία και τέσσερα χρόνια. Υπάρχουν άλλοι που κάνουν σχέση για δύο και τρεις μήνες. Κάθε χωρισμός είναι διαφορετικός.»!

Και μεταξύ άλλων ο ηθοποιός δεν δίστασε να πει ότι στο παρελθόν έχει τύχει να κάνει την παρασπονδία του εν μέσω σχέσης. Συγκεκριμένα ο Τσιμιτσέλης ανέφερε: «Έχω κάνει παρασπονδία εν μέσω σχέσης. Δε θα πω απάτησα. Πολλές φορές όταν έχεις μια σχέση, κάποια στιγμή τελειώνει.

Εσύ για να το συνειδητοποιήσεις περνάει κάποιος χρόνος. Έχει τελειώσει ήδη η σχέση και μετά ή δεν έχεις το κουράγιο να το τελειώσεις ή δεν έχει ο άλλος. Οπότε είναι αυτό το μεσοδιάστημα που σίγουρα είναι αμαρτία, αλλά έχεις κάποια άλλοθι»!

 

Ίσως, όμως, το highlight της συνέντευξης να μπορούσε να θεωρηθεί ένα πείραγμα από τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή στον καλεσμένο του! Και αυτό δεν είναι άλλο από το σχόλιο περί ομοιότητας της νυν συντρόφου του ηθοποιού με την πρώην, Βάσω Λασκαράκη.

Πως αντέδρασε αλήθεια ο Γιάννης Τσιμιτσέλης;

«Δεν άλλαξα τώρα σύντροφο, πριν από ένα μήνα, που μπερδεύτηκες! Πάνε τέσσερα χρόνια» σημείωσε με χιούμορ ο ηθοποιός προς τον παρουσιαστή της βραδινής εκπομπής. Όταν, ωστόσο, ο δεύτερος σχολίασε πως η Βάσω Λασκαράκη μοιάζει με την Κατερίνα Γερονικολού, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δεν έκρυψε την έκπληξη του!

«Αν σου φαίνεται εσένα η Βάσω ίδια με την Κατερίνα… Ε όχι, βρε συ, τις μπερδεύεις! Καμία σχέση δεν έχουν» απάντησε με χαμόγελο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. «Με την Βάσω ήμασταν μαζί 8 χρόνια και τα τέσσερα παντρεμένοι και έχουμε μια κόρη, την Εύα».

Μια «direct» σε κάθε περίπτωση απόκριση από τον δημοφιλή ηθοποιό…

 

Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στην εκπομπή Direct που παρουσιάζει ο Τάκης Χατζής και τις ερωτήσεις που δέχτηκε ο ηθοποιός από τον γνωστό δημοσιογράφο, οι συντελεστές του Πάμε Δανάη ξέσπασαν στον αέρα της εκπομπής. Η Δανάη Μπάρκα και ο Άρης Καβατζίκης μίλησαν ιδιαίτερα σκληρά για τον τρόπο με τον οποίο έκανε τη συνέντευξη ο Τάκης Χατζής.

«Είδα αυτό το απαράδεκτο τρέιλερ και πήρα τηλέφωνο τον Γιάννη και τον ρώτησα «Γιάννη μου πώς πήγες εκεί κι έκανες αυτή τη συνέντευξη»; Μου απάντησε: «Άρη μου δεν μετράνε ποτέ οι ερωτήσεις, μετράνε οι απαντήσεις».

Εγώ μένω με το στόμα ανοιχτό γιατί αν ήταν κάποιος δημοσιογράφος του lifestyle θα τον είχαν κρεμάσει γυμνό στο Σύνταγμα. Ενώ τον κύριο Χατζή, με την επίφαση της σοβαρής δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης, όταν προσβάλει έναν άνθρωπο και του λέει «η πρώην σου μοιάζει με την νυν σου, θα την αφήσεις αστεφάνωτη και θα της κάνεις παιδί», το περνάνε όλοι στο ντούκου. Αυτό δεν θα το ξεστόμιζε κανείς δημοσιογράφος του lifestyle. Ελαφρώς εκνευρίστηκα και συγγνώμη που μιλάω έτσι», είπε ο Άρης Καβατζίκης, φανερά εκνευρισμένος.

Στη συνέχεια, πήρε τον λόγο η Δανάη Μπάρκα και είπε τα εξής: «Είναι άλλο η σοβαρότητα και άλλο η σοβαροφάνεια γιατί την παιδεία μας και τον τρόπο με τον οποίο στεκόμαστε στους ανθρώπους που φιλοξενούμε ειδικά στις εκπομπές μας, είναι μεγάλος καθρέφτης του χαρακτήρα μας.

Αισθάνθηκα αμήχανα όταν είδα το τρέιλερ. Θεωρώ ότι εξέθεσε τον ίδιο του τον εαυτό και σχεδόν προσέβαλε και τον άνθρωπο τον οποίο είχε καλεσμένο. Έναν άνθρωπο δεν τον καλούμε για να του φερθούμε με αυτόν τον τρόπο, τον καλούμε για να ακούσουμε πράγματα που είναι ωραία να ακουστούν. Ποιο Bachelor, ποιο Big Brother, όταν σε σοβαρές και έγκριτες εκπομπές συμβαίνουν αυτά».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»