Το προφίλ του Έντουαρντ σε site γνωριμιών στο #GNTMgr! Τι λέει ο μάνατζέρ του;

 

Ο Έντουαρντ φτάνει στο τελικό του #GNTMgr, τα γυρίσματα του οποίου πραγματοποιούνται αυτή την εβδομάδα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στην τελική δεκάδα για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή βρίσκεται σε αυτή τη φάση ο τρίτος κύκλος του Greece’s Next Top Model. Ένα από τα μοντέλα που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν και να κερδίσουν τις εντυπώσεις τόσο με την εξωτερική τους εμφάνιση όσο και με τις ικανότητές τους είναι ο Έντουαρντ Στεργίου. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο 24χρονος ασχολείται επαγγελματικά με το modeling και βρίσκεται στην Ελλάδα από την ηλικία των τριών χρόνων, αφού η καταγωγή του είναι από την Ουκρανία. Οι εξαιρετικές επιδόσεις του αποτελούν την αιτία που οι συμπαίκτες του τον θεωρούν έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Πριν μπει στο GNTM, ο Έντουαρντ Στεργίου είχε κλείσει διάφορες δουλειές, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και η τηλεοπτική διαφήμιση τσίχλας.

Στο timeline του Facebook μία φωτογραφία του ξανθού μοντέλου σε dating app. Όπως μπορείς να δεις, ο διαγωνιζόμενος του γνωστού reality φαίνεται να διαφημίζει μία από τις εφαρμογές για ραντεβού που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

 

Ο Έντουαρντ φορώντας τα ίδια ρούχα σε φωτογραφία από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram

 

Ωστόσο, επειδή οι απάτες είναι συχνό φαινόμενο και εμείς παρατηρήσαμε ότι η διαφήμιση είναι χορηγούμενη, δηλαδή η εφαρμογή πληρώνει για να διαφημιστεί στα social media και να εμφανιστεί στα προφίλ διάφορων χρηστών, το TLIFE επικοινώνησε με τον manager του Έντουάρντ, Νίκο Λάσκαρη.

Ο κύριος Λάσκαρης, αφού παραδέχθηκε ότι έχει ενημερωθεί για το συγκεκριμένο συμβάν, ανέφερε ότι έχει στείλει ένα μήνυμα στο site, όμως περιμένει να επιβεβαιώσει από τον Έντουαρντ ότι πραγματικά δεν έχει καμία σχέση με την εν λόγω εφαρμογή κι όλο αυτό γίνεται εν αγνοία του.

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε και τον λόγο που δεν μπορεί την τρέχουσα στιγμή να μιλήσει με τον παίκτη του GNTM. Ποιος είναι αυτός; Ο Έντουαρντ είναι ένα από τα μοντέλα που φτάνουν στο μεγάλο τελικό, τα γυρίσματα του οποίου πραγματοποιούνται αυτή την εβδομάδα.

 

«Αρχικά, εγώ δεν έχω προλάβει να το επιβεβαιώσω μαζί του. Επειδή η φωτογραφία είναι προσωπική, δεν είναι από φωτογράφιση κ.τ.λ… Χθες το πρωί επικοινώνησα με το site μέσω ενός e-mail για να μου πουν τι γίνεται, αλλά θέλω να τσεκάρω και μαζί του ότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει εν γνώσει του. Οπότε θα χρειαστώ λίγο χρόνο, γιατί σήμερα Πέμπτη είναι τα γυρίσματα του τελικού και είναι εσώκλειστοι… Δεν μπορούμε να μιλήσουμε.

Έχει συμβεί και στο παρελθόν να παίρνουν site διάφορες φωτογραφίες από τα social media των παιδιών και να τις χρησιμοποιούν παράνομα, γιατί έχει μπει και χορηγούμενη, δεν έχει απλώς χρησιμοποιηθεί, έχει εμπορική χρήση. Είναι κατά 99,9% εν αγνοία μας και στην ουσία παράνομο. Μπορεί ο Έντουαρντ να έχει να μου πει κάτι διαφορετικό, πράγμα απίθανο, γιατί γνωρίζω κάθε κίνησή του όσον αφορά επαγγελματικά θέματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κύριος Νίκος Λάσκαρης.

Αναμένεται να δούμε, λοιπόν, τι θα απαντήσει ο Έντουαρντ για το συγκεκριμένο περιστατικό, καθώς εκείνος γνωρίζει και μόνο όλη την αλήθεια.

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»