«Όταν βγήκα από το #GNTMgr έπαθα τεράστιο σοκ... έμεινα 5,5 μήνες αποκομμένη…»

 

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Μαρία Μιχαλοπούλου. Η πρώην παίκτρια του #GNTMgr  ή αλλιώς η «Μαρία η αγρότισσα» μίλησε για το reality μόδας, τη δύσκολη περίοδο που πέρασε μετά την έξοδό της, αποκάλυψε ότι θέλει να επισκεφτεί ψυχολόγο, αλλά και ότι εξακολουθεί να πηγαίνει στα χωράφια και στη λαϊκή βοηθώντας την οικογένειά της. «Θέλω να πάω σε ψυχολόγο» 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στην αρχή της συζήτησης η Μαρία Μιχαλοπούλου αναφέρθηκε στη διαφορά που υπάρχει στις φωτογραφίσεις εντός και εκτός του GNTM, ενώ μίλησε και για τον χαρακτηρισμό αγρότισσα, που την έκανε ευρέως γνωστή. «Είχε τεράστια διαφορά. Πρώτα από όλα ο χρόνος, Είχα συνηθίσει να έχω πολλά άτομα και λίγο χρόνο. Τώρα το απολαμβάνω πολύ περισσότερο γιατί το βλέπω σαν παιχνίδι. Μου αρέσει να με λένε αγρότισσα όταν αυτό χρησιμοποιείται σαν επώνυμο και όχι όταν το λένε υποτιμητικά. Το κάνουν πολλοί αυτό»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Όταν το GNTM ολοκληρώθηκε και εκείνη επέστρεψε στη γνώριμη καθημερινότητά της, εξομολογήθηκε ότι πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο ψυχολογικά και για 5,5 μήνες ήταν αποκομμένη από τον υπόλοιπο κόσμο, ενώ αποκάλυψε και πώς την υποδέχτηκαν οι συγχωριανοί της. «Βασικά έμεινα έκπληκτη γιατί οι συγχωριανοί μου, που είναι και σόι μου, ήταν το μεγαλύτερό μου πρόβλημα, γιατί σκεφτόμουν να μην με κουτσομπολεύουν ή μην πουν κάτι στον πατέρα μου. Όταν βγήκα και γύρισα μόνο κόκκινο χαλί δεν μου έστρωσαν. Ίσως τους τρέλανε η τηλεόραση…»

 

«Πήρα τρεις εβδομάδες αναρρωτική άδεια γιατί έπαθα τεράστιο σοκ. Δεν κυκλοφορούσα έξω μόνη μου. Η ψυχολογία δεν είναι απλή. Ήμουν 5,5 μήνες αποκομμένη από όλα τα πράγματα. Ούτε στο σούπερ μάρκετ δεν πήγαινα μόνη μου. Μπέρδεψα τις πραγματικότητες. Νόμιζα ότι η πραγματικότητα του GNTM ήταν όλη μου η ζωή και όλη μου η ζωή φαντασία. Γι’ αυτό χρειάζομαι ψυχολόγο. Το πιστεύω σίγουρα. Όσο και να μιλήσει μια κοπέλα για το GNTM, ακόμα και στην οικογένειά μου, δεν καταλάβαιναν και αυτό δεν έχει να κάνει με κανέναν άλλον. Η ιστορία προσαρμογής κράτησε τρεις εβδομάδες. Μετά γύρισα στο Ξυλόκαστρο, εκεί ήταν καλύτερα τα πράγματα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Η Μαρία η αγρότισσα μπορεί πλέον να έχει μπει στο χώρο της μόδας, όμως εξακολουθεί να πηγαίνει στη λαϊκή. «Δεν μου αρέσει να λέω ότι είμαι μοντέλο, μου αρέσει να λέω όλα τα επαγγέλματα που έχω κάνει. Θα τα ξαναέκανα όλα. Συνεχίζω ακόμα τη λαϊκή. Όσοι με αναγνωρίζουν μένουν έκπληκτοι που είμαι ακόμα στη λαϊκή».

 

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε το μοντέλο για τα πράγματα που της έχουν προσάψει και κατά πόσον είχαν δίκιο ή άδικο, εκείνη απάντησε: «Έχουν δίκιο στο ότι μιλάω πάρα πολύ και κουράζω τους άλλους. Επίσης, μερικές φορές έχω έλλειψη τακτ.  Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν πρέπει να τα λες σε κάποιους ανθρώπους και αυτό μερικές φορές πειράζει… Σε αυτό που είχαν άδικο είναι ότι θέλω να δείχνομαι. Δεν μου αρέσει να δείχνομαι αλλά να προκαλώ γέλιο. Να περνάω ωραία. Δεν θέλω να είμαι σοβαρή. Δεν έχει πλακά να είσαι σοβαρός»

Ακόμα, η Μαρία αποκάλυψε ότι θέλει να δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια με πέντε παιδιά, όμως οι άνδρες την πλησιάζουν δύσκολα, μιας και, όπως δηλώνει, την φοβούνται.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»