«Άννα Μαρία, έχεις πει ότι εγώ είμαι μια πουστ@ρ@ και είμαι η ντροπή των γκέι;»

 

 Oι δολοπλοκίες του αντιδημάρχου και η πλύση εγκεφάλου, έφερε ως αποτέλεσμα την διάσπαση της τετράδας της Άννας Μαρίας και για δεύτερη εβδομάδα να είναι υποψήφιοι όλοι τους....στο #BigBrotherGR! 'Οσα θα δούμε στην Κύπρο απόψε το βράδυ στο #BigBrotherGR λόγω της χρονοκαθυστέρησης μίας ημέρας με το επεισόδιο στην Ελλάδα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Επικές ατάκες από την παίκτρια του ριάλιτι

Στο νέο επεισόδιο του Big Brother, η Άννα Μαρία και ο Γρηγόρης άκουγαν τα όσα έλεγε ο Χρήστος Μακρίδης και είχαν να κάνουν με τη ζωή του έξω από το ριάλιτι. Ο Αντιδήμαρχος τόνισε πως στην καθημερινότητά του ξυπνά αρκετά νωρίς, ενώ για αρκετές ώρες βρίσκεται εκτός σπιτιού, για τις δουλειές του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Οι κουβέντες του έφταναν μέχρι την κουζίνα του σπιτιού, με την Άννα Μαρία να δίνει ρεσιτάλ για άλλη μια φορά.

Η παίκτρια του ριάλιτι άρχισε αμέσως να διαφωνεί λέγοντας μάλιστα επικές ατάκες στον Γρηγόρη Τσεκούρα.

«Άμα έχει δουλέψει αυτός ποτέ, φτύστε με» ανέφερε αρχικά η Άννα Μαρία η οποία έχει καταλάβει τη κλίκα του Αντιδημάρχου με τον οποίο πλέον και έχει αποστασιοποιηθεί.

 

Τα παράπονα για τις γυναίκες του σπιτιού και η δήλωση που δεν περιμέναμε

Οι παίκτες του Big Brother, λιγοστεύουν με το πέρασμα του καιρούς, με τους άντρες να αποτελούν πλειοψηφία στο σπίτι του ριάλιτι.

Ο Γρηγόρης Τσεκούρας, έχοντας κάνει μια κουβέντα με την Άννα Μαρία, παρουσιάστηκε αρκετά προβληματισμένος, αφού θεωρεί άδικη τη συμπεριφορά των συμπαικτριών του προς εκείνον αλλά και τους υπόλοιπους άνδρες του σπιτιού.

Μάλιστα, όταν Γρηγόρης Τσεκούρας και Δημήτρης Κεχαγιάς, μίλησε για τις σχέσεις του με το γυναικείο φύλο, τότε ο πρώτος έδειξε αρκετά έμπειρος με θέματα γύρω από τη γυναικεία ψυχολογία. Ο παίκτης του Big Brother συνέχισε να εντοπίζει αρνητικά στη συμπεριφορά των περισσότερων γυναικών, περνώντας σε μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή.

«Aν ήθελα θα έβρισκα μια από τις κοπέλες εδώ μέσα να έκανα σχέση να είμαι ήρεμος. Δεν είμαι έτσι. Και στην προσωπική μου ζωή δεν είμαι έτσι γι΄αυτό θέλω να μένω μόνο μου και να μην έχω σχέση. Δεν θέλω ούτε κορίτσι πάνω από το κεφάλι μου, ούτε τίποτα» ανέφερε τονίζοντας έτσι πως αποφεύγει τις σταθερές σχέσεις.

 

Σοφία, Γρηγόρης πηγαδάκι για την ψηφοφορία

 

Στο κόκκινο βρίσκονται οι σχέσεις στο σπίτι του Big Brother καθώς οι περισσότεροι από τους διαγωνιζόμενους, ο ένας μετά τον άλλον, έρχεται σε αντιπαράθεση – και συνήθως σφοδρή – με το φαβορί Άννα Μαρία Ψυχαράκης. Στο επεισόδιο της Τετάρτης, σειρά είχε τόσο ο Θέμης Κανέλλος όσο και η Ραμόνα Μοροσάνου.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός παίκτης του Big Brother δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του όταν συνομιλούσε με την Κρητικιά συμπαίκτρια του στον κήπο του σπιτιού!

«Άννα Μαρία, έχεις πει ότι εγώ είμαι μια πουστ@ρ@ και είμαι η ντροπή των γκέι;» αναρωτήθηκε, εμφανώς ενοχλημένος, ο Θέμης Κανέλλος. «Τι είναι αυτά που λες τώρα… Όχι… Έχω πει ότι δεν μου άρεσε τότε που είχες βγάλει τον ποπό σου και ξευτιλίζεις τον εαυτό σου και για αυτό σου είχα πει την πρώτη μέρα ότι δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις γιατί ντροπιάζεις αυτό που εκπροσωπείς» απάντησε άμεσα η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

«Είναι δικαίωμα μου να κάνω ότι θέλω. Δεν σε έχουμε βάλει κριτή εδώ πέρα. Αν θέλω εγώ να βγω με το στρινγκ έξω, θα βγω. Άμα θέλω να έχω ροζ μαλλί, θα έχω ροζ μαλλί. Αν θέλω να βάφομαι, θα βάφομαι. Δεν σε έχουμε βάλει εσένα κριτή, έχω ζήσει δυστυχώς πάρα πολύ άσχημα στη ζωή μου και δεν θέλω να έχω άλλο ένα άτομο εδώ μέσα που θα κάθεται να με κρίνει έτσι άσχημα. Κοίτα τη δουλειά σου και μην ασχολείσαι μαζί μου» τόνισε, επίσης, ο διαγωνιζόμενος του Big Brother. «Δεν είμαι η ντροπή των γκέι, αγάπη μου, εσύ είσαι η ντροπή εδώ μέσα! Μην τολμήσεις να μου ξαναμιλήσεις! Άννα Μαρία, δεν θέλω να μου ξαναμιλήσεις».

 

Τότε, θέση πήρε και η Ραμόνα Μοροσάνου λέγοντας με θάρρος προς την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, «Με πειράζει και μου έρχεται να κάνω εμετό για το θέατρο που κάνεις! Δεν είναι κακό να λες τη γνώμη σου, αλλά όχι να πας να γλείφεις εκεί που σε παίρνει. Έχεις δείξει τα συναισθήματα που έχεις για όλους, Άννα Μαρία».

Big Brother «στο κόκκινο» και έπεται και συνέχεια!

 

Η δύσκολη εβδομάδα σε λίγα εικοσιτετράωρα ολοκληρώνεται για όλους, με τους παίκτες να περνούν στο δωμάτιο Επικοινωνίας, επιλέγοντας με την ψήφο τους, τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

 

Ποιοι είναι οι τέσσερις υποψήφιοι έπειτα από τη γνωστή διαδικασία ψηφοφορίας;

Oι δολοπλοκίες του αντιδημάρχου και η πλύση εγκεφάλου, έφερε ως αποτέλεσμα την διάσπαση της τετράδας της Άννας Μαρίας και για δεύτερη εβδομάδα να είναι υποψήφιοι όλοι τους....

Ραμόνα Μοροσάνου, Χρήστος Βαρουξής, Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Γρηγόρης Τσεκούρας

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»