Tο pregnancy journey της Τούνη: Το γυμνό βίντεο από κάθε στάδιο της εγκυμοσύνης

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Όσα αποκάλυψε για τη νέα ζωή ως μπαμπάς και τον δύσκολο τοκετό της Τούνη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Παρά τις όποιες δυσκολίες που αντιμετώπισε τον πρώτο καιρό η περίοδος της εγκυμοσύνης ήταν για την Ιωάννα Τούνη μαγευτική και την απόλαυσε στο έπακρο.

Κρατώντας πια στον γιο της στην αγκαλιά νοσταλγεί τις ημέρες εκείνες κοιτώντας φωτογραφίες και βίντεο από όταν ο μπέμπης της βρισκόταν στην κοιλίτσα της.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Μάλιστα μέσα από ένα βίντεο μας έδειξε τη φουσκωμένη της κοιλιά σε κάθε στάδιο της κύησης στο πιο όμορφο «pregnancy journey» όπως το χαρακτήρισε.

 

 

 

 

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποφάσισε να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών του φίλων σχετικά με τον ερχομό του γιου του και τα πρώτα του συναισθήματα ως μπαμπάς!

«Δεν υπάρχουν λόγια που μπορούν να περιγράψουν το συναίσθημα που νιώθεις εκείνη τη στιγμή που πιάνεις για πρώτη φορά το μωράκι στα χέρια σου. Αγαπάω πολύ τα παιδιά και χαιρόμουν για τους φίλους μου που έκαναν παιδάκια, αλλά ποτέ δεν μπορούσα να καταλάβω το πώς είναι να έχεις το δικό σου. Μέχρι τη στιγμή που το έπιασα στα χέρια μου. Δεν θέλω να το αφήνω, θέλω να το μυρίζω, να το δαγκώνω, να το φιλάω. Σου βγαίνει ένα συναίσθημα να του παρέχεις ασφάλεια και γενικά σου λείπει όσο και είσαι δίπλα του. Αυτά αισθάνομαι εγώ για αρχή» αποκάλυψε ο γνωστός παρουσιαστής.

«Η ζωή μας έχει αλλάξει σίγουρα προς το καλύτερο. Αυτό είναι και το νόημα της ζωής. Κάναμε μωρό και χαιρόμαστε πάρα πολύ για αυτό. Θέλει ένα πολύ καλό πρόγραμμα, κανείς δεν το ξέρει, κανείς δεν το γνωρίζει, το φτιάχνεις και πορεύεσαι με ευτυχία και χαμόγελο. Εγώ άλλαξα την πρώτη πάνα. Σίγουρα αλλάζω πάνες και μου αρέσει πολύ. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να σε κατουράει ο γιος σου» ανέφερε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Όσον αφορά στον τοκετό της γυναίκας του, Ιωάννας Τούνη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκάλυψε: «Η εμπειρία ήταν τρομερή στο τέλος. Ήταν ζόρικη, η Ιωάννα θυμάται τα μισά. Είχε 17 αιματοκρίτη για αυτό μπήκα και εγώ στο χειρουργείο, κανονικά απαγορεύεται. Το φυσιολογικό είναι 40 για να μπεις χειρουργείο. Η εμπειρία του να ακούσεις το πρώτο κλάμα του παιδιού σου είναι, τι να πω…».

Από την άλλη, η Ιωάννα Τούνη είπε με τη σειρά της: «Ήταν ζόρικα. Γενικά γεννούσα μία ημέρα γιατί πηγαίναμε για φυσιολογικό τοκετό. Γενικά ταλαιπωρήθηκα. Άλλο παιδί δεν κάνω».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:   

 

 

 

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κατερίνα Αγαπητού: «Παππού μου ξέρεις πόσο χρονών γίνομαι σήμερα; Γίνομαι 40 παππού μου!»
Ξεσπά στα social media η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω! Aρκετές γυναίκες!»
Ο Γρηγόρης Πετράκος ξαναχτυπά μετά την.... αμφισβήτηση και της αφρικανικής σκόνης: «Ιδρυματοποιημένοι»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της: «Τον ερωτεύτηκα πολύ, το παιδί ήρθε συνειδητά»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο