Η ανάρτηση της συζύγου του, Στέλιου Ρόκκου - «Δεν θα με τρομάξει ποτέ ξανά»

Στέλιος Ρόκκος: Εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την περιπέτεια της υγείας του – Οι πρώτες δηλώσεις

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Στέλιος Ρόκκος πήρε χτες εξιτήριο από την ιδιωτική κλινική των νοτίων Προαστίων όπου νοσηλευόταν, ύστερα από τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

«Δεν θα με τρομάξει ποτέ ξανά! Σπίτι μας τώρα» έγραψε η σύζυγος του Στέλιου Ρόκκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Να σου θυμίσουμε πως μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής, ο Στέλιος Ρόκκος ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στη Λήμνο με τη σύζυγό του, Λελέ Γκόφα ένιωσε μια έντονη ενόχληση στο στήθος. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λήμνου, όπου οι γιατροί θεώρησαν απαραίτητο να γίνει αερομεταφορά του στην Αθήνα, όπως και έγινε με C-130.

Στην Αθήνα, ο Στέλιος Ρόκκος υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση, έμεινε στην Εντατική δυο μέρες για προληπτικούς λόγους και  πλέον οι γιατροί του επέτρεψαν να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η σύζυγός του Λελέ Γκόφα δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του, ενώ λίγη ώρα μετά το εξιτήριο και αφού επέστρεψαν στο σπίτι τους έγραψε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για τον άντρα της ζωής της.

«Έδωσε υπόσχεση !!!!! Δεν θα με τρομάξει ποτέ ξανά! Σπίτι μας τώρα» έγραψε η σύζυγος του Στέλιου Ρόκκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

 

Όσα είπε ο Στέλιος Ρόκκος

«Σκεφτόμουν ότι θα γίνει μ@@κία και δεν θα έχω προλάβει να κάνω αυτό. Μου ήρθε στο μυαλό αυτός ο σοφός που έλεγε ότι «κοίταξε αδελφέ, όταν θα φτάσει η ώρα να είναι λίγα αυτά που θα μετανιώσεις ότι δεν έκανες γιατί αυτά που έκανες, δεν θα σου περάσουν καν από το μυαλό, είτε καλά, είτε κακά» είπε αρχικά ο τραγουδιστής στους δημοσιογράφους.

«Ήμουν σε πολύ καλά χέρια και με πρόσεξαν όλο το νοσοκομείο. Είναι απίστευτο το πώς έχω νιώσει αυτές τις ημέρες από το νοσηλευτικό προσωπικό και από τα μηνύματα. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ανθρώπους που δεν γνώριζα καν κι ενδιαφέρθηκαν για μένα. Το μόνο που έχω να πω στους συνομηλίκους μου να προσέχουν και να κάνουν εξετάσεις» πρόσθεσε ο Στέλιος Ρόκκος.

«Νιώθω καινούργιος. Είμαι σε πολύ καλά χέρια. Το μόνο που έχω να πω στους συνομήλικούς μου να προσέχουν λίγο, να κάνουν τις εξετασούλες τους. Γενικά προσέχω, δεν είμαι τύπος που κάνω καταχρήσεις, πίνω κλπ. Κάνω ατμοποιητή και μου τον πέταξε ο γιατρός. Όταν ένιωσα άσχημα και κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά σκεφτόμουν τι δεν έκανα», είπε στην αρχή ο Στέλιος Ρόκκος και πρόσθεσε: «Στενοχωρήθηκε πολύς κόσμος και νιώθω λίγο άσχημα για αυτό. Αυτό που φοβόμουν ήταν η μάνα μου. Έχω ιστορικό, έχασα τον πατέρα μου και τον αδελφό μου πρόσφατα. Με πήραν facetime και είδε ότι είμαι καλά, έκανα τον καραγκιόζη. Θα της εξηγήσω και από κοντά ότι έκανα ένα στεντ. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όποιον νοιάστηκε για μένα».

Ο Στέλιος Ρόκκος πρόκειται να επιστρέψει κανονικά στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις καθώς από τις 4 Φεβρουαρίου θα βρίσκεται και πάλι στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει το πρόγραμμα εμφανίσεών του με τη Λένα Ζευγαρά.

Περαστικά! 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:   

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη