O Αθερίδης ξεκαθαρίζει τη θέση του- «Συμφωνώ απόλυτα με την Αναστασοπούλου»

«Το γέλιο είναι άυλη φιλανθρωπία. Γι’ αυτό είναι γεμάτος ο Μάρκος Σεφερλής. Και μακάρι να μπορούσα να του μοιάσω στο ένα τρίτο. Όλο το θέμα με τον Σεφερλή το έκανε ο Λιάγκας»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Τα τελευταία 24ωρα ο Θοδωρής Αθερίδης έχει βρεθεί στο επίκεντρο λόγω των δηλώσεων που έκανε για τον Γιώργο Κιμούλη και τη θεατρική του επιστροφή αλλά και λόγω όσων είπε για τον Μάρκο Σεφερλή.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Θανάση Πάτρα και την εκπομπή #MegaKαλημέρα ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε για το θέμα που έχει προκύψει με τον Μάρκο Σεφερλή λέγοντας πως μεταξύ τους δεν υπήρξε καμία παρεξήγηση και πως όλος ο ντόρος γύρω από αυτό έγινε εξαιτίας του Γιώργου Λιάγκα. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεφερλής σε Αθερίδη & Λιάγκα: «Μην προσπαθείς να πείσεις για το ταλέντο μου»

 

«Δε ξέρω γιατί έγινε τόσος χαμός με αυτό που είπα για τον Μάρκο Σεφερλή. Ίσως γιατί είπα ότι καθόμασταν με την κόρη μου και δεν περιμέναμε να δούμε κάτι υψηλής ποιότητας αλλά, σε αυτή την κατηγορία που περιγράφω, βάζω και εμένα μέσα. Δεν αξιώνω όποιος έρχεται σε εμένα να δει κάτι υψηλής ποιότητας, εννοώ να περάσει καλά. Όταν λέω υψηλής ποιότητας εννοώ τον Ταρκόφσκι, πράγματα που δε μας αφορούν.

Ξέραμε εκ προοιμίου ότι αν κάτσουμε και δούμε Σεφερλή θα γελάσουμε και θα περάσουμε ωραία. Ο Μάρκος το κατάλαβε με τη μια. Και να σου πω κάτι; Ούτε ο Μάρκος θεωρεί ότι είναι τόσο υψηλής ποιότητας, είναι διασκεδαστής, ψυχαγωγός, όπως είμαι κι εγώ και όπως είμαστε όλοι. Απλά κάποιοι το παραδεχόμαστε και κάποιοι δεν το παραδέχονται. 

Κάποιοι θεωρούν ότι δεν είναι αυτό μόνο. Ε, αυτό μόνο είσαι φίλε, τέλος. Εγώ με τον Μάρκο το έχουμε λυμένο το θέμα. Έρχεται με βλέπει, πηγαίνω τον βλέπω και γελάω και με αυτά που γελάω, λέω με τις σαχλαμάρες. Όταν βγαίνεις με την παρέα σου, δε λες “έλα να πούμε καμιά σαχλαμάρα να γελάσουμε;” ρίχνει αυτό το επίπεδο της παρέας;» είπε ο Θοδωρής Αθερίδης και συνέχισε,

«Ο πνευματικός μου έλεγε, “αν κάνεις τον άλλον να γελάσει ενώ είναι στεναχωρημένος, είναι όλα τα λεφτά. Το γέλιο είναι άυλη φιλανθρωπία”. Γι’ αυτό είναι γεμάτος ο Μάρκος και μακάρι να μπορούσα να του μοιάσω στο ένα τρίτο. Το θέμα όλο το έκανε ο Γιώργος Λιάγκας που είπε “δες πως αποδομείς με μια καλή κουβέντα” και ότι χρησιμοποίησα τη ρητορική, αλλά εγώ δεν έκανα αυτό και δεν είχα και κανέναν τέτοιο σκοπό».

Στη συνέχεια της συνέντευξής του, ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε και για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου η οποία μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή σχολίασε με πολύ αιχμηρό τρόπο τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Θοδωρής Αθερίδης για τον Γιώργο Κιμούλη και τη θεατρική του επιστροφή.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

«Συμφωνώ απόλυτα με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Μου έχει τύχει και εμένα να συνεργαστώ με κάποιον πολύ ταλαντούχο που δεν ήταν καλός άνθρωπος απλά δεν πήγα να το καταγγείλω. Αυτό που έκανα ήταν να μην ξανασυνεργαστώ μαζί του και τελείωσε εκεί. Το ταλέντο δεν καθαγιάζει τους ανθρώπους, απλώς είναι μαγικό.

Όταν για παράδειγμα, βλέπεις τον Μέσσι να παίζει, τα χάνεις. Το φυσικό ταλέντο είναι σαν θηριοδαμασμός και το αναγνωρίζω σε όλα τα πράγματα, το φαγητό, το ποτό, το ποδόσφαιρο, τον αθλητισμό, την Τέχνη… Σαφέστατα όμως, δε μπορείς εσύ επειδή είσαι ταλαντούχος εμένα να με σκοτώσεις, αυτό μη ξεχνάμε ότι είναι επάγγελμα, το κάνουμε κάθε μέρα. Με την Πηνελόπη δεν έχουμε δουλέψει ποτέ αλλά αν δουλεύαμε πιστεύω θα καψουρευόμασταν ο ένας τον άλλον γιατί την ξέρω λίγο» είπε ο Θοδωρής Αθερίδης.

  

 

Τη δική του απάντηση στον Θοδωρή Αθερίδη που είπε πως όλο το θέμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα σε εκείνον και τον Μάρκο Σεφερλή, το έχει προκαλέσει ο Γιώργος Λιάγκας, έδωσε ο παρουσιαστής μέσα από την εκπομπή του.

Το βίντεο αυτό, προβλήθηκε στο #ToPrwino και αμέσως μετά την προβολή του, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και θέλοντας να δώσει ένα τέλος σε όλο αυτό το ζήτημα, είπε: 

«Δυο πράγματα. Το ένα αφορά και την αφεντιά μου. Έχει δίκιο ο Θοδωρής Αθερίδης. Πραγματικά εγώ το ερμήνευσα έτσι. Ήταν όμως η κρίση μου Θοδωρή κα θέλω να παραδεχτείς κάτι, γιατί ξέρεις λίγο πως σκέφτομαι και ξέρω κι εγώ πως σκέφτεσαι. Με αυτή μου την προσέγγιση σου έδωσα την ευκαιρία να το ξακαθαρίσεις για να μην υπάρξουν κάποιοι κακοπροαίρετοι, άλλοι Λιάγκες που δε σε αγαπάνε γιατί αυτός σε αγαπάει, και σε κακολογήσουν. Τώρα λοιπόν που εγώ είπα αυτό που είπα, το ρητορικό, απάντησες σωστά, τι διευκρίνισες και είπες πραγματικά τι εννοούσες. Άρα λοιπόν, θετικό δεν είναι;»

 

 

Απάντησε και στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μετά τις αναρτήσεις που έκανε για τα θύματα κακοποιητικών συμπεριφορών έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας

«Έχω μία μεγάλη απορία, που πραγματικά τη ρωτάω δημόσια στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου, που παλιά με αγαπούσε πάρα πολύ και τώρα δεν ξέρω γιατί δε με αγαπάει… Νομίζω ότι δεν με αγαπάει, να μου το πει να το μάθω κι εγώ γιατί παλιά όταν ερχόταν σε συνεντεύξεις και μέναμε εκτός αέρα, μου έλεγε τα καλύτερα πραγματικά.

Τώρα δεν ξέρω τι έχει αλλάξει. Τέλος πάντων… Έχω μία απορία, η οποία είναι η εξής: λέει η Πηνελόπη ότι δεν θα διστάσει να έρθει σε αντιπαράθεση με όλο το ελληνικό θέατρο που σημαίνει και αυτό μου κάνει απορία, ότι ένα κομμάτι του ελληνικού θεάτρου στηρίζει τους ανθρώπους που έχουν ή είχαν κακοποιητικές συμπεριφορές; Γιατί για μένα αυτό είναι το θέμα, αυτό είναι το αδιανόητο Πηνελόπη μου.

Αν πραγματικά το γνωρίζεις και δεν το λες αυθαίρετα, είναι μεγάλο θέμα κι οφείλεις κι εσύ τα άλλα κορίτσια και αγόρια που γνωρίζετε πρόσωπα και πράγματα -αφήστε τους βιασμούς, αυτά είναι για τα δικαστήρια- και αφορούν κακοποιητικές συμπεριφορές και δεν τα λες, να βγεις/να βγείτε να τα πείτε. Εμείς εδώ είμαστε για να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε.

Για να λες εσύ ότι “θα τα βάλω με όλο το ελληνικό θέατρο” σημαίνει ότι υπάρχει ένα μικρό ή μεγάλο κομμάτι του ελληνικού θεάτρου που ανθίσταται» είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:   

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»