Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

H KimK νιώθει ανακουφισμένη με τους όρους του διαζυγίου της με τον Κanye West

  01/12/2022 12:13
H KimK νιώθει ανακουφισμένη με τους όρους του διαζυγίου της με τον Κanye West

H KimK νιώθει ανακουφισμένη με τους όρους του διαζυγίου της με τον Κanye West

  01/12/2022 12:13

Τα 200.000 δολάρια το μήνα για διατροφή plus τα ιατρικά, εκπαιδευτικά και ασφαλιστικά έξοδα των παιδιών και ο όρος να μην δημοσιοποιεί τα παράπονά του δημοσίως

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Κim είναι αισιόδοξη ότι εκείνη και ο 45χρονος ράπερ θα μπορέσουν να έχουν μια ειρηνική συνεπιμέλεια για τα παιδιά τους. 

 Η Kim Kardashian αισθάνεται «πολύ ανακουφισμένη» που η ίδια και ο Kanye West συμφώνησαν στους όρους του διαζυγίου τους, αναφέρει μια πηγή στο #People.

Οι όροι του χωρισμού του πρώην ζευγαριού οριστικοποιήθηκαν την Τρίτη, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα. Η ίδια πηγή ανέφερε ότι η 42χρονη σταρ των Kardashians «δεν ήθελε το διαζύγιο να πάει σε δίκη».

«Η Κim και ο Κanye είχαν αρχικά αρκετές διαφωνίες στις οποίες τώρα μπόρεσαν να τα βρουν. Ο Κanye κατέληξε να συμφωνήσει στα περισσότερα από τα πράγματα στα οποία ήταν αντίθετος στο παρελθόν».

Η πηγή σημειώνει ότι η Κim είναι αισιόδοξη ότι εκείνη και ο 45χρονος ράπερ θα μπορέσουν να έχουν μια ειρηνική συνεπιμέλεια για τα παιδιά τους.

«Παρόλο που η Κim και ο Κanye μοιράζονται την επιμέλεια των παιδιών, η Κim είναι εκείνη που έχει αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος της φροντίδας τους», αναφέρει η πηγή. «Συμφώνησαν επίσης ότι ο Κanye θα πρέπει να μιλάει στην Κim ιδιαιτέρως για τυχόν παράπονα και να μην τα δημοσιοποιεί. Θέλει να προστατεύσει τα παιδιά. Η Κim ελπίζει ότι η συν-γονική σχέση θα είναι λίγο πιο εύκολη από εδώ και πέρα».

Ο Kanye και η Κiki έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά: Τη North, 9 ετών, τον Saint, 6 ετών, τη Chicago, 4 ετών, και τον Psalm, 3 ετών.

Σύμφωνα με τον διακανονισμό του διαζυγίου τους, ο ράπερ θα πρέπει να καταβάλλει στην Κardashian 200.000 δολάρια το μήνα για διατροφή. Θα πληρώνει επίσης τα ιατρικά, εκπαιδευτικά και ασφαλιστικά έξοδα των παιδιών.

4391286233568812 image

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας