Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Εγώ μετά την εμμηνόπαυση, είμαι καλύτερα από ποτέ. Δε σταματάει η θηλυκότητα»

  01/12/2022 09:47
«Εγώ μετά την εμμηνόπαυση, είμαι καλύτερα από ποτέ. Δε σταματάει η θηλυκότητα»

«Εγώ μετά την εμμηνόπαυση, είμαι καλύτερα από ποτέ. Δε σταματάει η θηλυκότητα»

  01/12/2022 09:47

Έλενα Χριστοπούλου: «Είναι μεγάλος μύθος ότι με την εμμηνόπαυση σταματάει η θηλυκότητα και η γυναικεία φύση να λειτουργεί  Συμφωνώ με την Ελένη Ράντου, τα ίδια πράγματα ζω»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Με αφορμή τη συνέντευξη της Ελένης Ράντου στο #Στούντιο4, στην οποία αναφέρθηκε στη φάση της εμμηνόπαυσης, η Έλενα Χριστοπούλου αποκάλυψε στο #PrwinoMas ότι περνά την ίδια φάση.

«Είμαι σε αυτή την κατηγορία, όπως η Ελένη Ράντου. Επειδή πάντα οι γυναίκες είχαμε το ταμπού ότι με την εμμηνόπαυση σταματάει η θηλυκότητα και η γυναικεία φύση να λειτουργεί. Είναι μεγάλος μύθος. Συμφωνώ με την Ελένη Ράντου, τα ίδια πράγματα ζω. Δε σταματάει τίποτα ό,τι υπάρχει σε θηλυκό επίπεδο. Εγώ είμαι καλύτερα από ποτέ» ανέφερε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελένη Ράντου: «Είχα πόνους & χρόνιες ημικρανίες. Με την εμμηνόπαυση μαγικά όλα εξαφανίστηκαν»

«Μου κάνει τρομερή εντύπωση η άνεση που τελικά δεν περιμένεις να μιλήσουν έτσι, η Ελένη Ράντου είπε πολλές λεπτομέρειες. Ήταν κάποτε ντροπή και παραμένει για πολλές γυναίκες να λες ότι είσαι σε εμμηνόπαυση. Ας ξεκολλήσουμε καλύτερα» πρόσθεσε στη συνέχεια η Έλενα Χριστοπούλου. 

«Μέχρι την εμμηνόπαυση είχα τέτοιες σωματικές ενοχλήσεις. Δεν σου μιλώ για τους πόνους, για κάτι ημικρανίες. Υπήρχαν πόνοι κατά τη διάρκεια του κύκλου. Είχα χρόνιες ημικρανίες, τις οποίες κανείς δεν μπορούσε να βρει. Όταν ξεκινούσαν, μπορεί να κρατούσαν τρεις ημέρες και να μην μπορώ να βλέπω φως. Με την εμμηνόπαυση μαγικά όλα εξαφανίστηκαν. Νιώθω πιο γυναίκα από τότε… Δεν ένιωσα ότι έχασα τη θηλυκότητά μου, ένιωσα ότι έφυγε ένα τεράστιο βάσανο από τη ζωή μου και νιώθω το σώμα μου πολύ καλύτερα από πριν.

Αυτή η αναπηρία μιας εβδομάδας το μήνα και να την περνάς βαριά κι άλλης μια εβδομάδας ημικρανίας πριν… 15 ημέρες ήμουν άρρωστη. Πώς να μην νιώσω ελευθερία; Δεν ήξερα καν ότι είναι ορμονικό για τις ημικρανίες, έφτανα να παίρνω χάπια πολύ βαριά για να τις αντιμετωπίσω… Έχω μεγαλώσει από πριν, θα περιμένω την εμμηνόπαυση για να μεγαλώσω; Κάνε μου τη χάρη» δήλωσε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο η Ελένη Ράντου.

    

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας