Σοκαρισμενη η Κατσαφάδου - Είχε δώσει δωρεές 100.000 € στην Κιβωτό του Κόσμου

Είχε φτάσει στις τελικές υπογραφές για την μεταβίβαση του σπιτιού της - «Πάγωσε» τη διαδικασία - Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της κλοπής στο κατάστημά της

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μετά τις αποκαλύψεις και τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την Κιβωτό του Κόσμου, η επιχειρηματίας Δήμητρα Κατσαφάδου «πάγωσε» τη διαδικασία δωρεάς σπιτιού στη γνωστή ΜΚΟ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Λιάγκας: «Ρασοφόρος να λέει ψέματα πατήρ Αντώνιε; Θα μιλήσουμε για καλαμαράκια, τσιπούρες, ουζάκια, χταποδάκι, τσίπουρο, κρασάκι. Στην υγειά των κορόιδων, όλα τσάμπα»

 

Ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης, ο οποίος όπως ανέφερε βρέθηκε χθες στο γραφείο της, αποκάλυψε το αστρονομικό ποσό που η ίδια δήλωσε ότι έχει δώσει κατά καιρούς σε δωρεές στην Κιβωτό του Κόσμου.

«Χθες το απόγευμα συναντήθηκα με τη Δήμητρα Κατσαφάδου στο γραφείο της. Ήταν πάρα πολύ στενοχωρημένη με την ιστορία με την Κιβωτό του Κόσμου.

Μου είπε ότι με το που έσκασε όλο αυτό με τον πατέρα Αντώνιο ήταν έτοιμη να υπογράψει ένα συμβόλαιο όπου θα μεταβίβαζε μία βίλα στην Κιβωτό του Κόσμου, όπου θα είχε μέσα και εκκλησία.

Σοκαρίστηκε, είχαν φτάσει στις τελικές υπογραφές γιατί το να μεταβιβάσεις ένα σπίτι δεν είναι τόσο απλό. Είναι ακόμα σοκαρισμένη με όλο αυτό που έχει γίνει και βέβαια δεν πρόλαβε να το μεταβιβάσει ευτυχώς.

Όλα αυτά τα χρόνια, όπως μου είπε, είχε δώσει 100.000 ευρώ σε δωρεές. Από το δικό της λογαριασμό είχε δώσει 100.000 ευρώ στην Κιβωτό του Κόσμου.

Το λέω γιατί το συζήτησα μαζί της. Πιστεύει ότι όσον αφορά στο θέμα του πατρός Αντωνίου ότι δεν έχει κάνει κάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης.

Δείτε όλες τις αποκαλύψεις το 18ο λεπτό

   

 

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της κλοπής στο κατάστημά της

 Πριν από μερικές εβδομάδες, η Δήμητρα Κατσαφάδου ανακάλυψε έντρομη ότι επιτήδειοι έσπασαν τη βιτρίνα του καταστήματος της στο Περιστέρι και της έκλεψαν κρέμες και καλλυντικά μεγάλης αξίας.

Μάλιστα, λίγες μέρες μετά είχε σημειωθεί και δεύτερη διάρρηξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Θεοδόση Πάνου στο «Πρωινό Μας» οι δύο διαρρήξεις εξιχνιάστηκαν. Πρόκειται για δυο υπηκόους Αλβανίας, οι οποίοι ωστόσο έχουν διαφύγει στο εξωτερικό. Η Ελληνική Αστυνομία κατάφεραν να εξιχνιάσουν την υπόθεση, η οποία είχε στοιχίσει πολλά χιλιάδες ευρώ στην Δήμητρα Κατσαφάδου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;