Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Μου έδιναν ρούχα οι κολλητοί μου & οι γείτονες φαΐ. Έπαιρνα βοήθεια από φίλους»

  01/12/2022 08:06
«Μου έδιναν ρούχα οι κολλητοί μου & οι γείτονες φαΐ. Έπαιρνα βοήθεια από φίλους»

«Μου έδιναν ρούχα οι κολλητοί μου & οι γείτονες φαΐ. Έπαιρνα βοήθεια από φίλους»

  01/12/2022 08:06

Ο ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά, «Αυτή η νύχτα μένει», μεταξύ άλλων, μίλησε για τον χωρισμό των γονιών του και για τις επαφές που έχει με τα ετεροθαλή του αδέρφια, αλλά και τα δύσκολα εφηβικά χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Καλεσμένος στην εκπομπή #Στούντιο4 βρέθηκε ο Τάσος Λέκκας.

«Δεν μπορούσα να δουλέψω γιατί δεν προλάβαινα. Η σχολή στο εθνικό ήταν 12 ώρες τη μέρα μόνο το ακαδημαϊκό πρόγραμμα και άλλες τρεις, τέσσερις να κάνουμε πρόβες με τους συμφοιτητές μου. Έπαιρνε τότε η μητέρα μου το επίδομα οπότε το μοιραζόμασταν και επίσης τότε συγκατοικούσα οπότε το νοίκι έβγαινε χαμηλό. Έπαιρνα βοήθεια και από κάποιους φίλους, στους οποίους το χρωστάω. Ζούσαμε με δυσκολία αλλά εγώ ήμουν προσηλωμένος στο όνειρό μου», είπε αρχικά ο Τάσος Λέκκας.

Και συνέχισε: «Μας έδιναν κάποια ρούχα που δεν έκαναν στον κολλητό μου, οι γείτονες θα έδιναν κάποιο φαΐ γιατί εμείς δυσκολευόμασταν. Παρόλα αυτά δεν είχαμε μιζέρια. Μου έλεγε ας πούμε “έχουμε τόσα, να πάρουμε πολύ φαΐ ή λίγο φαΐ και ένα βιβλίο;”. Έκανε ό,τι μπορούσε».

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αποκάλυψε τι έκανε με τα πρώτα του λεφτά στο θέατρο, λέγοντας: «Με τα πρώτα μου λεφτά πήγα να φάω για πρώτη φορά σε εστιατόριο και πήρα ένα δώρο για την Τζώρτζια. Τα χάρηκα πολύ τα πρώτα μου λεφτά, ήταν πρωτόγνωρο. Όσα χρόνια ήμουν στο θέατρο δεν ήταν εύκολα, ειδικά για έναν νέο ηθοποιοί» είπε ο ηθοποιός και ξανάφερε δάκρυα στους παρουσιαστές.

«Έμενα χρόνια στο Μεταξουργείο και είχε διάφορα προβλήματα. Πλέον με τα λεφτά που έβγαλα, μετακόμισα, έδωσα αρκετά ενοίκια μπροστά ώστε να χαμηλώσει λίγο η τιμή, μπορώ να μείνω μόνος μου χωρίς να συγκατοικώ, να στέλνω στη μητέρα μου χρήματα και πλέον δεν έχω το άγχος του να μετρήσω τα 2 ευρώ», συμπλήρωσε ο ηθοποιός. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας