«Ήταν μία πολύ κακοποιητική σχέση με σωματική και σεξουαλική βία»

Συγκλονίζει η Παυλίνα Βουλγαράκη: «Στη προσπάθειά μου να λήξω μια επαφή που δεν μου ταίριαξε, ο άλλος βγήκε εγκληματίας» 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

  

H Παυλίνα Βουλγαράκη παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο podcast Mic2 στην πλατφόρμα του #Streamee, και τη δημοσιογράφο, Μικαέλα Θεοφίλου.

Η τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα πρώτα χρόνια της καριέρας της και τον σνομπισμό που δέχθηκε εξαιτίας του ονόματός της καθώς και για την κακοποιητική σχέση και ποιος τη βοήθησε να ξεφύγει από τον κλοιό της βίας.

«Ήταν bullying ξεκάθαρα και κατά τα άλλα βίωσα ένα βαθύ σνομπισμό. Μεγάλος καλλιτέχνης έχει πει ότι θα της κάνω αυτήν την πρόταση, επειδή είναι ταλαντούχα, αλλά τι θα πει τώρα ο κόσμος; Έχει συμβεί αυτό. Αυτό το θεωρώ bullying, κατά τα άλλα δεν το έχω βιώσει», δήλωσε αρχικά η Παυλίνα Βουλγαράκη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Και συνέχισε: «Ήταν σωματική βία και σεξουαλική. Ήταν μία πολύ κακοποιητική σχέση. Δεν ήταν ακριβώς σχέση, ήταν αυτό που θέλεις να φύγεις από τη σχέση και με το που το καταλάβει ο άλλος, δεν μπορείς να φύγεις.

Ήταν η προσπάθειά μου να λήξω μια επαφή, που δεν μου ταίριαξε και τελικά ο άλλος βγήκε εγκληματίας. Με βοήθησε μια κολλητή μου φίλη, που κατάλαβε τι συνέβαινε. Είδε στο πρόσωπό μου κάποια σημάδια και στα χέρια, που δεν έβγαζαν νόημα. Κατάλαβε ότι με έχει χάσει από το περιβάλλον της κάποιες εβδομάδες.

Κατάφερε κι εντόπισε που ήμουν εγώ με αυτόν τον τύπο κι ήρθε και μας βρήκε. Τον χειρίστηκε με έναν τρόπο, ώστε να με αφήσει να φύγω -με την έννοια ότι η κοπέλα χρειάζεται να πάει στο νοσοκομείο, είναι επικίνδυνο αυτό που κάνεις κι είσαι καλό παιδί- και το χειρίστηκε άψογα. Ειδικά για την ηλικία μας τότε, εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω. Είναι πανέξυπνη.

Με το που βρήκα την πρόσβαση και την επαφή με τον έξω κόσμο, εξαφανίστηκα και δεν με ξαναείδε ποτέ. Έχει προσπαθήσει, έχω κάνει κάποια πράγματα, αλλά δεν θέλω να μιλήσω για αυτά. Απευθύνθηκα σε κάποιους ανθρώπους και με βοήθησαν.

Μετά από αυτό παρατήρησα ότι αφού τελείωσε αυτή η επαφή, συνέχισα να κάνω κακοποιητικές σχέσεις που δεν είχαν σωματική βία, αλλά ψυχική. Κι εγώ έλεγα, αφού δεν με χτυπά όπως άλλος, δεν είναι βία, καλά είναι. Δυσκολεύτηκα να διακρίνω το φάσμα της βίας».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια