Βαλέρια Κουρούπη & Νίκος Ξύδης στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη μετά το διαζύγιο

Βαλέρια Κουρούπη: «Ο γιος μας ανακουφίστηκε πολύ με τον χωρισμό μας» - Πως έζησε ο Νίκος Ξύδης σαν γιος της Ελένης Βιτάλη: «Είναι ένας σταυρός που μου φόρτωναν οι άλλοι»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Νίκος Ξύδης κι η Βαλέρια Κουρούπη φιλοξενήθηκαν στο #Στούντιο4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.  

Το πρώην ζευγάρι που έχει αποκτήσει έναν γιο και διατηρεί μέχρι σήμερα μια άριστη σχέση παραχώρησε την πρώτη του κοινή συνέντευξη μετά το διαζύγιό του. Οι δυο τους εξήγησαν πως κατάφεραν να έχουν αυτή την τόσο όμορφη σχέση μέχρι σήμερα αφού τα περισσότερα ζευγάρια όταν χωρίζουν απομακρύνονται κατά πολύ ο ένας από τον άλλον και κόβουν κάθε είδους επαφή ή κρατούν μόνο τα τυπικά.

«Το ότι είχαμε φιλικό χωρισμό σημαίνει ότι δεν είχαμε τσακωμούς και εντάσεις.. Όταν δεν υπάρχουν κακές συγκυρίες… Εμείς κάναμε πολλές κουβέντες για να δούμε αν θα χωρίσουμε ή όχι… Εμείς επικοινωνούμε πολύ και κουβεντιάζουμε και πολύ ωραία. Και επειδή τα συζητήσαμε όλα αυτά με λύπη, με πόνο γιατί δε σου αρέσει να βλέπεις ένα τέλος, δε τσακωθήκαμε. Ήμασταν σύντροφοι και σε αυτό. Ήταν χρονικά μια στιγμή που το αισθανθήκαμε και οι δυο και είχαμε και ένα παιδί σε μια ηλικία ευαίσθητη που έπρεπε να το σεβαστούμε» είπε η Βαλέρια Κουρούπη.

«Περνάς μια φάση πιο σκοτεινή αλλά εντάξει, αυτό έγινε πριν χρόνια. Ότι είχαμε να χωρίσουμε, το χωρίσαμε» συμπλήρωσε από τη δική του πλευρά ο Νίκος Ξύδης.

 

 

Σε άλλο σημείο, το πρώην ζευγάρι αναφέρθηκε στη μητέρα του Νίκου Ξύδη, Ελένη Βιτάλη, λέγοντας πως ήταν ο άνθρωπος που στεναχωρήθηκε περισσότερο από όλους για τον χωρισμό τους.

«Η μαμά του Νίκου πρέπει να στεναχωρήθηκε πιο πολύ από όλους όταν χωρίσαμε. Με αγαπούσε πολύ κι ακόμα με αγαπάει. Μας έδινε και λύσεις και ιδέες για να τα ξαναβρούμε. Το επεξεργαστήκαμε πολύ πως θα της το πούμε, της το είπαμε αργά. Ήταν πως θα το πούμε στο παιδί και την Ελένη. Το πήρε πιο βαριά από τον γιο μας» είπε η ηθοποιός με τον γιο της Ελένης Βιτάλη να σημειώνει,

«Ο γιος μας είχε καταλάβει άλλα, είχε βάλει άλλα στο μυαλό του… Όταν του το είπαμε ξαλάφρωσε»

 

 

Kαι στη συνέχεια, η Βαλέρια Κουρούπη εξήγησε πώς ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους στον γιο τους.

«Είχε καταλάβει ότι υπήρχε μια αποξένωση αλλά είχε βάλει άλλα στο μυαλό του. Σκεφτόταν ότι εγώ μπορεί να έχω κάτι και μας έβαλε αυτός στο τραπέζι να μας πει τι είχε καταλάβει. Του είπαμε ότι έκανε λάθος και ότι μάλλον θα χωρίσουμε και ανακουφίστηκε πολύ. Τα παιδιά θέλουν αλήθεια», δήλωσε η ηθοποιός.

 

 

Ο γνωστός μουσικός μίλησε για το πως ένιωθε στο πέρασμα των χρόνων με το γεγονός πως είναι γιος της Ελένης Βιτάλη κι αν αυτό τον έφερε ποτέ σε δύσκολη θέση.

 

 

 

«Είναι ένας σταυρός. Στη δική μου περίπτωση δεν ήταν ένας σταυρός στη δική μου πλάτη, αλλά σταυρός που μου φόρτωναν οι άλλοι. Επειδή ήταν έτσι ο χαρακτήρας μου, δεν ήθελα να γίνω τραγουδιστής, δεν με αφορούσε. Ασχολήθηκα με την ενορχήστρωση και το να γράφω τραγούδια, άσχετα αν έχω μια συμπαθητική φωνή να λέω τα κομμάτια μου.

Από πολύ μικρός άρχισα να το κρύβω. Δηλαδή στο σχολείο έρχονταν για γενέθλια στο σπίτι και μου έλεγαν έχεις μητέρα την Βιτάλη; Γιατί δεν μας το είπες; Γιατί να σου πω γεια σου είμαι ο Νίκος Ξύδης ο γιος της Ελένης Βιτάλη; Είμαι ο Νίκος Ξύδης και παίζουμε μαζί μπάσκετ. Δεν το έλεγα. Πώς λένε τη μαμά σου; Ελένη. Ήταν οι γονείς μου έτσι, δεν ήθελαν να προβληθούν. Όταν το μάθαιναν κι άλλαζε κάτι, έπαυαν να είναι φίλοι μου» εξομολογήθηκε ο Νίκος Ξύδης.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»