Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Οι πρώτες δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου μετά το ξέσπασμα & τις καταγγελίες

  29/11/2022 12:33
Οι πρώτες δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου μετά το ξέσπασμα & τις καταγγελίες

Οι πρώτες δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου μετά το ξέσπασμα & τις καταγγελίες

  29/11/2022 12:33

«Είναι ένας άνθρωπος υπεράνω υποψίας... ήταν τόσο σιχαμένος ο τρόπος του, τόσο έντονος και σίγουρος ότι θα ανταποκριθώ. Με απείλησε ότι αν δεν τον πληρώσω θα με εξαφανίσει» - Οι αποκαλύψεις της Χατζίδου για την δική της περίπτωση

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

  

Στο πρωινό του Star λύγισε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, στην ίδια εκπομπή έκανε και τις πρώτες δηλώσεις μετά το περιστατικό.

Ο γνωστός καλλιτέχνης σχολίασε τα όσα έγιναν χθες και μίλησε για ανθρώπους που του έχουν ζητήσει χρήματα και τον έχουν εκβιάσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατέρρευσε οn air και έφυγε από το πλατό – Έτρεχε πίσω του η Ιλάειρα Ζήση «Τρώω bullying γιατί δεν λέω όνομα. Πώς να πω όνομα… θα πέσετε ξεροί όλοι κάτω»

«Κατά καιρούς μου έχουν ζητήσει πολλοί άνθρωποι χρήματα, για να κάνουν επιτυχία τα τραγούδια μου. Χρήματα για να μην σταματήσουν την πορεία των τραγουδιών μου, εκβιαστικά δηλαδή τα ζητούσαν», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Και συνέχισε: «Από την ώρα που φύγαμε από το πλατό πρέπει να έχω λάβει πάνω από 200 μηνύματα. Οι άνθρωποι κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται. Υπάρχει ένα σάπιο κατεστημένο από πίσω που κλείνει τις πόρτες σε όποιον δεν συμμορφώνεται».

«Είναι ένας άνθρωπος υπεράνω υποψίας αλλά για να μου στέλνουν νέα παιδιά μηνύματα και να μου λένε προφανώς μιλάς για αυτόν, το έχει κάνει και σε εμάς… ήταν τόσο σιχαμένος ο τρόπος του, τόσο έντονος και σίγουρος ότι θα ανταποκριθώ. Κυριολεκτικά με στρίμωξε», κατήγγειλε στη συνέχεια ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας