Το ξεκαρδιστικό βίντεο από τα backstage της συνάντησής Κορομηλά - Μενεγάκη

Η Ρούλα δημοσίευσε βίντεο με όσα δεν είδαμε από τη συνάντησή της με την Ελένη - Τα σχόλια και οι αποκαλύψεις των ψυχαγωγικών εκπομπών στην τηλεοπτική συνάντηση της χρονιάς

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

  

Η Ρούλα Κορομηλά θέλησε να ευχαριστήσει και διαδικτυακά την Ελένη Μενεγάκη για την φιλοξενία στην εκπομπή της, 26 χρόνια μετά την τελευταία τους συνάντηση.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Ρούλα Κορομηλά βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη στο Mega μιλώντας για τη ζωή της μέσα και έξω από την τηλεόραση, αλλά και την δύσκολη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Οι δύο παρουσιάστριες -όπως αποκάλυψαν στο τέλος της συνέντευξης- κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων ξέσπασαν σε γέλια με αφορμή τα αστεία περιστατικά που αφηγήθηκαν, με τη Ρούλα Κορομηλά να πέφτει στα… πατώματα από το χαρακτηριστικό σπρώξιμο της Ελένης Μενεγάκη.

Σχετικό απόσπασμα ανέβασε στο instagram η Ρούλα Κορομηλά παρουσιάζοντας για πρώτη φορά απόσπασμα που δεν προβλήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής.

«Ελένη μου, σε ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία, για τη φιλόξενη αγκαλιά με τη οποία με υποδέχθηκες στο τηλεοπτικό σου σπίτι! Ένιωσα σαν να μη πέρασε μια μέρα. Σε ευχαριστώ για όλα όσα μοιραστήκαμε με λόγια αληθινά, λόγια απ’την καρδιά, αλλά και για όσα είπαμε μόνο με τα μάτια. Η ευγένεια σου, ο σεβασμός και η αλήθεια είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά που σε οδήγησαν αλλά και σε διατηρούν στην κορυφή τόσα χρόνια και σε ξεχωρίζουν. Υ.Γ. Δεν έχω γελάσει περισσότερο και δεν έχω περάσει καλύτερα μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες. Και ας έφαγα το σπρώξιμο της ζωής μου.. Το ευχαριστήθηκα! Το βίντεο τα λέει όλα…» έγραψε η Ρούλα Κορομηλά.

 

 

 

 

Την τηλεοπτική εμφάνιση της Ρούλας Κορομηλά στην Ελένη Μενεγάκη μετά από 26 χρόνια σχολίασαν στις περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές αλλά και στα social media.

Με αφορμή όσα ειπώθηκαν στο #PrwinoMas, ότι οι δύο παρουσιάστριες δεν είχαν καλές σχέσεις στο παρελθόν, παρά το γεγονός ότι οι ίδιες υποστηρίζουν πως δεν έχει συμβεί τίποτα κακό μεταξύ τους, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο στην εκπομπή του, #ΚαλόΜεσημεράκι.

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε αρχικά: «Καλύτερα να είχα τον Μητσοτάκη εδώ να του πω δυο πράγματα. Όλοι στο παρελθόν μπορεί να έχουμε κάποια άποψη για έναν άνθρωπο, να έχουμε πει κάποια πράγματα στο παρελθόν γιατί είμαστε σε συγκεκριμένη περίοδο στη ζωή μας και κάπως τα βλέπαμε αλλιώς, ή μπορεί να μην τα βλέπαμε σωστά ή να το είχαμε χάσει λίγο -συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Συμβαίνει εντός και εκτός τηλεόρασης, κατά περιόδους παθαίνουμε χάσιμο. Έχουν δικαίωμα να…».

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής αναίρεσε όσα είπε και πρόσθεσε: «Όχι. Όχι. Είπαν Ψέματα. Είπαν ψέματα. Δεν φτιάχνει, δεν μπορώ να βοηθήσω».

 

 

Την εμφάνιση της Ρούλας Κορομηλά στην Ελένη Μενεγάκη και τα όσα αποκάλυψε για το πρόβλημα υγείας της σχολίασαν στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» η Μπέττυ Μαγγίρα και η ομάδα της, το πρωί της Δευτέρας 28/11.

Η οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής ανέφερε πως έζησε τη Ρούλα Κορομηλά την εποχή που περνούσε τον προσωπικό της Γολγοθά και τόνισε πως «η δουλειά, της έδινε και ένα κίνητρο να συνεχίσει να ζει».

«Αυτό που δεν ήξερε ο κόσμος που ήξερε ότι η Ρούλα Κορομηλά έχει ένα αυτοάνοσο, είναι ότι όντως η Ρούλα κόντεψε να χάσει τη ζωή της, οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά, έκανε πολύ μεγάλες θεραπείες, πράγμα που της αλλίωσε και λίγο την εικόνα. Εγώ την έζησα εκείνη την εποχή, στο “TV STARS παρουσιάστε”, όπου δούλευε πίσω στο συμβουλευτικό κομμάτι. Ήταν η εποχή που δεν ήθελε να δείξει τον εαυτό της.

Περνούσε τον προσωπικό της Γολγοθά που ήταν η ασθένεια που έπρεπε να την πολεμήσει γιατί όντως κόντεψε να χάσει τη ζωή της και από την άλλη η δουλειά της έδινε ένα κίνητρο για να συνεχίσει να ζει, πολύ σημαντικό για τη Ρούλα» είπε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη