Η Λεοντίτση κατά της αδελφής της - «Η μεγαλύτερη σου τιμωρία είναι η ξεφτίλα»

Σοφία Λεοντίτση: «Mου έκανε και ένα τηλεφώνημα και χωρίς κανένα λόγο άρχισε να λέει το μπαμπά μας ΑΛΗΤΗ. Τον νεκρό μπαμπά μας αλήτη…! Βλέπετε δεν την είχε συμπεριλάβει στην περιουσία» - Πέντε μέρες πριν η Σοφία Λεοντίτση αποχαιρετούσε τον πατέρα της

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Άλλη μια φορά που η Σοφία Λεοντίτση εμπλέκεται σε δημόσιες αντικρούσεις αυτή τη φορά σειρά παίρνει η αδερφή της

Η Σοφία Λεοντίτση με μια μακροσκελή ανάρτηση, αποκαλύπτει για πρώτη φορά, την κόντρα της με την μεγαλύτερη αδελφή της, μετά από μήνυμα το οποίο δέχτηκε κατηγορώντας την για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η πρώην παίκτρια του #MyStyleRocksGR και του #XFactorGR περνά σε προσωπικές εξομολογήσεις για την σχέση με την αδελφή της, αναφέροντας μάλιστα μερικές από τις βαριές ατάκες που δέχτηκε για τον πατέρα τους, σύμφωνα με όσα έγραψε στην ανάρτησή της στο instagram. 

«Έλαβα που λέτε εχθές αυτό εδώ το μήνυμα η κατά 15 έτη μεγαλύτερη χαμένη αδελφή μου της οποίας κάποτε στερούμουν διακοπές από Χριστούγεννα, Πάσχα, καλοκαίρια για να πηγαίνω βορεια Ελλάδα και να κρατάω ένα σπίτι να την στηρίζω να της φροντίζω τα παιδάκια της, εχθές και μετά από αρκετά χρόνια που έχουμε να μιλήσουμε, είπε να στείλει αυτό το μήνυμα και να με προσφωνήσει όπως βλέπετε ΕΜΕΝΑ», ανέφερε αρχικά η Σοφία Λεοντίτση.

Και ξέσπασε για τον χαρακτηρισμό που άκουσε για τον πατέρα της: «Επίσης έχει χάσει πατέρα μόλις λίγες ημέρες στον οποίο δεν σήκωνε τηλέφωνα δεν έλεγε καλημέρα δεν δεν δεν… βλέπετε δεν την είχε συμπεριλάβει στην περιουσία που θα ήθελε, έχει όρεξη ως δικομανής να με στείλει να λογοδοτησω λέει στη δικαιοσύνη. Μόνο γέλιο μου προκαλούν κάποιοι άνθρωποι ας τους πούμε έτσι. Δεν την έφτανε φυσικά αυτό αλλά έκανε και ένα τηλεφώνημα και χωρίς κανένα λόγο άρχισε να λέει το μπαμπά μας ΑΛΗΤΗ. Τον νεκρό μπαμπά μας αλήτη…»

Η Σοφία Λεοντίτση ανέφερε στο τέλος της ανάρτησής της: «Έχω περάσει πολλά στη ζωή μου αν είναι να καταλήξω σε δικαστήρια για αυτόν τον ΠΑΤΕΡΑ θα το έκανα χίλιες φορές. Οπότε πάρε έναν ακόμα λόγο για να έχεις να παίζεις. Θα αφήσω λοιπόν για λίγες μέρες αυτό εδω το μήνυμα της ντροπής με αυτά τα λίγα λόγια μου γιατί η μεγαλύτερη τιμωρία είναι η ξεφτίλα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή της.

 

 

  

  

Πέντε μέρες πριν η Σοφία Λεοντίτση αποχαιρετούσε τον πατέρα της με το πιο κάτω μήνυμα:

«Δεν είμαι πλέον το παιδί κανενός. Αποχαιρέτησα την παιδικότητα μου μαζί του.

Ο μπαμπάς μου μεγάλωσε μια κόρη από 4ων ετών και την μεγάλωσε έτσι. Κρατώντας την και κοιτώντας την πάντα σαν τη βασίλισσα του. Ήμουν η αγάπη της ζωής του. Σε αυτή τη ζωή επάνω σε αυτή τη γη, η αγάπη αυτή για εμένα έγινε πολύ νωρίς ανάμνηση και ακόμα δυσκολεύομαι να πιστέψω πως μιλάω έτσι για τον δικό μου μπαμπά.

Ο μπαμπάς μου ήταν ένας πολύ δυνατός φαινομενικά άντρας για όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό του. Είχε ένα τέλος που δεν του άξιζε, έλαβε στη ζωή του συμπεριφορές που επίσης δεν του άξιζαν, πληγώθηκε πολυ και στερήθηκε πολλά. Οι μόνοι άνθρωποι που τον σεβάστηκαν και τον αγάπησαν πραγματικά ήταν όλοι ξένοι.

Τα τελευταία δέκα χρόνια της ζωής του τα πέταξε κυριολεκτικά στα σκουπίδια, πλάι σε μια γυναίκα που έζησε μαζί της συμβατικά, μια γυναίκα αλκοολική που κάθε μέρα τον έβριζε και τον ατίμαζε σε μια περίοδο της ζωής του που πάλευε να μαζέψει συντρίμμια στη ζωή του και στη δουλειά του. Σε μια περίοδο της ζωής του που την αφιέρωσε μέχρι τέλους δουλεύοντας σκληρά πάντα για τους άλλους. Δεν ήξερε τι πάει να πει διακοπές, γιορτές, αγάπη, φροντίδα.. πάντα σαν τον λύκο που φροντίζει μόνο αυτός για την αγέλη του.. Λίγες μέρες μάλιστα πριν φύγει έμαθε ότι η μια του κόρη άλλαξε μέχρι και το επίθετο της γ το χρήμα..

Αυτός ο άνθρωπος ήταν ένας βαθιά βασανισμένος άνθρωπος ψυχικά αλλα παράλληλα και πολυ μεγάλος αγωνιστής της ζωής που μεσα από τις δικες του ανάγκες και όσα θα ήθελε εκείνος, έπραττε για τους άλλους και έδινε πολυ δύναμη. Δεν κράτησε όμως λίγη για τον εαυτό του.

Για εμένα αυτός ο άνθρωπος θα είναι πάντα το πρόσημο για τη δική μου ζωη και είμαι ευγνωμον που με αγάπησε και τον αγάπησα τόσο πολυ! Τουλάχιστον εγώ… και το ήξερε..

Το «κόλλα το» της Βισση και της Σοφιας Καρβέλα, ήταν το τραγούδι μας και μάλιστα είχαμε και χορευτικό! Κόλλα το λοιπόν μπαμπάκα μου και σε αυτήν την ζωή και στην επόμενη το αυτοκολλητακι σου, η Σοφουλα σου αγάπη μου»

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κατερίνα Αγαπητού: «Παππού μου ξέρεις πόσο χρονών γίνομαι σήμερα; Γίνομαι 40 παππού μου!»
Ξεσπά στα social media η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω! Aρκετές γυναίκες!»
Ο Γρηγόρης Πετράκος ξαναχτυπά μετά την.... αμφισβήτηση και της αφρικανικής σκόνης: «Ιδρυματοποιημένοι»
Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της: «Τον ερωτεύτηκα πολύ, το παιδί ήρθε συνειδητά»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο
Ο Σάββας Γκέντσογλου επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της Αγγελικής Ηλιάδη