«Ντροπή σου να δίνεις χώρο και δημόσιο βήμα σε έναν κακοποιητή… Δε σε τιμά...»

Η Σοφία Παυλίδου έκραξε τον Γιώργο Λιάγκα για την επίμαχη - καταιγιστική συνέντευξη του Μανού Παπαγιάννη -  Η πρώτη on camera αντίδρασή Γκουρούση, Φερεντίνου, Καλυβάτση

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Σοφία Παυλίδου δικαιώθηκε στη δικαστική διαμάχη της με τον Μάνο Παπαγιάννη, ο οποίος αφού κρίθηκε ένοχος παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο #Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα, «σπάζοντας» τη σιωπή του μετά από τέσσερα χρόνια.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ο Μάνος Παπαγιάννης τόνισε χαρακτηριστικά: «Η κα Παυλίδου μου υποσχέθηκε ότι θα με καταστρέψει, θα με διαλύσει, θα με θάψει ζωντανό και τα κατάφερε, ανεξαιρέτως του αποτελέσματος της δίκης».

 

 

 

Η Σοφία Παυλίδου δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια μέχρι στιγμής για τη συνέντευξη του ηθοποιού, ωστόσο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε repost τα υποστηρικτικά προς το πρόσωπό της σχόλια από την ομάδα «Γυναίκες Καριέρας».

 

  

  

 

Ο θεατρικός παραγωγός της παράστασης που έπαιζαν Παπαγιάννης και Παυλίδου αποκάλυψε το παρασκήνιο της δικαστικής τους διαμάχης. Μάλιστα, ο Βασίλης Γκουρούσης τόνισε πως η Σοφία Παυλίδου τον κορόιδευε ότι θέλει συγγνώμη από τον Μάνο Παπαγιάννη, ενώ είχε ήδη υποβάλλει μήνυση.

«Αφού έμαθα ότι έγινε αυτή η φασαρία, με πήραν το βράδυ τηλέφωνο. Δεν με πήρε η κυρία Παναγοπούλου, αλλά ο διευθυντής του θεάτρου και μου είπε ότι μας δημιούργησε πάλι προβλήματα η Σοφία για ένα παταράκι… Το ίδιο βράδυ ενημερώθηκα κι ήταν πολύ αργά. Πήρα την Σοφία τηλέφωνο το πρωί. Μου είπε δεν έχει συμβεί κάτι. Αν με πάρει ο Μάνος τηλέφωνο και μου ζητήσει συγγνώμη, θα τελειώσει εκεί το θέμα. Ο Μάνος είπε συγγνώμη για αυτό που συνέβη, δεν έπρεπε να γίνει, αναστατώσαμε το θίασο κι εγώ κι η Σοφία χωρίς λόγο από μια κακή στιγμή. Ξαφνικά έρχεται το παιδί από τα εισιτήρια και μου λέει κύριε Βασίλη σας ζητά ένας αστυνομικός έξω κι εσάς και την κυρία Μεταξά. Βγήκαμε με την Κόνι έξω κι εκεί μας είπε ότι τον έχει στείλει η κυρία Παυλίδου για να πάρει αυτόφωρο τον κύριο Παπαγιάννη. Εκεί έμαθα ότι έκανε μήνυση η Σοφία κι ότι ουσιαστικά με κορόιδευε το προηγούμενο διάστημα γιατί έπρεπε να μου το είχε πει» είπε αρχικά ο Βασίλης Γκουρούσης.

«Πήγε ο Μάνος Παπαγιάννης να αλλάξει στο καμαρίνι κι εκεί τον τσίγκλησε ο Καλυβάτσης και του είπε επίτηδες δεν σου είπε την ατάκα (σ.σ. η Σοφία Παυλίδου) γιατί κι εσύ δεν είπες την προηγούμενη. Ο Μάνος είπε όχι αποκλείεται, δεν τα κάνει αυτά η Σοφία. Την ρώτησε ο Μάνος, άρχισαν να βρίζονται, ανέβηκε πάνω, άνοιξε την πόρτα κι έγινε ό,τι έγινε. Η πόρτα δεν ήταν σπασμένη, μια χαρά ήταν…

Εγώ θα σας πω ότι είδα τον Μάνο χτυπημένο και η Σοφία δεν ήρθε να τη δω ποτέ. Του είπα πως θα παίξεις έτσι. Την Σοφία την είδα μετά από δέκα μέρες, που ήρθε για πρόβα κι ήταν μια χαρά. Βγαίνει στα κανάλια ότι εγώ πήγα σαν υπερασπιστής του Μάνου. Εγώ πήγα να πω τη δική μου αλήθεια. Αν κι η Σοφία έχει βγει σε εκπομπές κι έχει κάνει τα φάουλ της κι έχει πει για τη δική μου περιπέτεια χωρίς να ξέρει. Δεν την κατηγορώ» σημείωσε ο Βασίλης Γκουρούσης.

 

 

 

Χρήστος Φερεντίνος: Η πρώτη on camera αντίδρασή του για την καταδίκη του Μάνου Παπαγιάννη:

«Είμαι ικανοποιημένος από την απόφαση του δικαστηρίου. Δεν ήμουν στο δικαστήριο. Είπα ότι κάποιοι άνθρωποι του χώρου που θα μπορούσαν τότε να έχουν πάρει θέση, δεν το έκαναν αυτό, όπως το έκαναν αργότερα όταν έσκασε όλο το κίνημα metoo. Αυτό συμβαίνει σε πολλά πράγματα. Είναι θέμα timing, αν θέλεις…

Το θέμα της Σοφίας ήταν ξεκάθαρο, μια γυναίκα που δέχτηκε επίθεση από έναν συνάδελφό της, βίαιη συμπεριφορά, μπροστά στα μάτια άλλων, πήγε και το κατήγγειλε κατευθείαν, πήγε στο νοσοκομείο. Δεν υπάρχει κάτι πιο ξεκάθαρο. Όταν συμβαίνει κάτι, καλό είναι να το καταγγέλουμε και να μην το αφήνουμε έτσι», είπε ο Χρήστος Φερεντίνος.

Ο Χρήστος Φερεντίνος είπε επίσης: «Η δύναμη της συγγνώμης χτίζει γέφυρες. Αρκεί να είναι και ειλικρινής. Αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν υπήρξε ούτε μία τυπική συγγνώμη, ούτε ειλικρινής βέβαια. Καλό είναι να λέμε συγγνώμη και να μαθαίνουμε μέσα από αυτή».

 

 

Η πρώτη αντίδραση του Σωτήρη Καλυβάτση μετά την συνέντευξη του Μάνου Παπαγιάννη

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει δημόσια, σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου