Το ξέφρενο πάρτι γενεθλίων της Δανάης Μπάρκα για τα 30 της χρόνια

Η συγκίνηση on air με το βίντεο της γιαγιά της, Τούλας -  Οι ευχές της Βίκυς Σταυροπούλου – «Δεν έχω την ικανότητα να χωρέσω σε λέξεις την αγάπη» - Η εντυπωσιακή τούρτα και οι επώνυμοι καλεσμένοι

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Χθες ήταν μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για την Δανάη Μπάρκα! Η ηθοποιός και παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη!» είχε γενέθλια και έκλεισε τα 30 της χρόνια και όπως καταλαβαίνεις το γιόρτασε με ένα επικό πάρτι. 

Η Δανάη Μπάρκα διοργάνωσε ένα υπέροχο πάρτι γενεθλίων, όπου κάλεσε συγγενείς, φίλους και συναδέλφους για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα «hot Οfficial Thirty»!

Η παρουσιάστρια πέρασε ένα ξέφρενο βράδυ, χορεύοντας και πίνοντας με τα αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ στο πλευρό της ήταν φυσικά η μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

 

 

Το παρών έδωσαν τραγουδιστές, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι αλλά και η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης, η Παυλίνα Βουλγαράκη, η Μαρία Καβογιάννη, η Δέσποινα Καμπούρη κ.α.

 

 
  
 

 

  

  

  

   

 

 

 

Τις πιο θερμές ευχές φυσικά της έστειλε η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου. Με ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός ευχήθηκε από καρδιάς στην μονάκριβη κόρη της…

Διάβασε την ανάρτηση της Βίκυς Σταυροπούλου για την Δανάη Μπάρκα:

«Μου φαίνεται σαν όνειρο… Πως αυτό το μικρό μπουμπουκάκι που πρωτοαγκάλιασα πριν 30 χρόνια, έγινε ο κήπος της χαράς μου!

Αυτό το ξεχωριστό παιδί που με αποζημιώνει κάθε μέρα για όλες τις δυσκολίες που περάσαμε! Που συμμερίζεται, δικαιολογεί, συγχωρεί, ευγνομωνεί, που μεγαλώνει όμορφα που ξέρει να αγαπάει!!

Δαναάκι μου, δεν έχω την ικανότητα, να χωρέσω σε λέξεις την αγάπη μου που νιώθω για εσένα, σου λέω όμως με βεβαιότητα ότι χωρίς εσένα, θα είχα στερηθεί την ανάγκη μου να καλυτερεύω σαν άνθρωπος! Να παλεύω με τις αδυναμίες μου, να τις μεταλλάσσω σε δύναμη, να αντιλαμβάνομαι αλλιώς τον κόσμο όλο!

Σε ευχαριστώ, είσαι η ανταμοιβή μου, νιώθω περήφανη για όλα όσα έχεις καταφέρει, για όσα έχεις κάνει για εμένα (ξέρεις εσύ). Να είσαι γερή, να έχεις αέναα αυτό το ανήσυχο πνεύμα, και αυτήν την μεγάλη γεμάτη συμπόνοια καρδιά! Να σε χαιρόμαστε ψυχή μου, και να συνεχίζει η ύπαρξη σου να επιβεβαιώνει ότι: και πραγματοποιημένο το όνειρο, όνειρο θέλουμε να μείνει!» έγραψε η Βίκυ Σταυροπούλου για την Δανάη Μπάρκα.

 

 

 

Την πιο όμορφη έκπληξη για την Δανάη Μπάρκα την είχαν ετοιμάσει οι συνεργάτες στην εκπομπή, οι οποίοι δημιούργησαν ένα αφιερωματικό βίντεο με όμορφες στιγμές της, τόσο από την εκπομπή όσο και από την προσωπική της ζωή, με φίλους και συγγενείς όπου ο καθένας εκμυστηρεύτηκε την δική του ιστορία για τη Δανάη Μπάρκα.

Κατά τη διάρκεια της προβολής του βίντεο η Δανάη Μπάρκα συγκινήθηκε μόλις είδε την πολυαγαπημένη της γιαγιά, Τούλα μαζί με την μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου,  οι οποίες περιέγραψαν τις σκανταλιές που έκανε η ίδια σε στην παιδική της ηλικία.

«Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, νιώθω πολύ ωραία και πολύ χαρούμενη. Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μου, εκτός από το 3 που μπήκε μπροστά. Είμαι χαρούμενη που μεγαλώνω και μου εύχομαι να μην αλλάξουν ποτέ οι φίλοι μου, οι συνεργάτες μου και οι αξίες που έχω πάρει από την οικογένειά μου». είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου