«Δεν έχω αδικήσει κανέναν, αν είχα να ζητήσω συγγνώμη σε κάποιον, θα το έκανα πρώτη»

Αρναούτογλου: «Ίσως η σημερινή μας κουβέντα δικαιολογήσει πολλά πράγματα για σένα» - Χριστοπούλου: «Η σιωπή μου είναι η απάντησή μου» - Φραγκολιάς: «Η Βίκυ που ξέρω εγώ προσωπικά, δεν είναι η Βίκυ που βλέπω στο #GNTMgr»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Βίκυ Καγιά βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο #The2nightShow.

Ξεκινώντας να αφηγείται την πορεία της από την ηλικία των 14 και τις πρώτες εμπειρίες στο modeling η Βίκυ Καγιά έκανε flashback στην καριέρα της, αλλά και στην περίοδο που έζησε στο εξωτερικό.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Βίκυ Καγιά με τη μητέρα της στην πασαρέλα του Βασίλη Ζούλια

 

Η Γρηγόρης Αρναούτογλου ακούγοντας για την πορεία της ανέφερε: «Ίσως η σημερινή μας κουβέντα, χωρίς να θέλω να αφήσω κάποιο υπονοούμενο, δικαιολογήσει σε πολλούς ανθρώπους, πολλά πράγματα που δεν δικαιολογούνται σε σένα. Αυτή την σκληρότητα, που εσύ την είπες πριν αυστηρότητα, άλλοι την θεωρούν σκληρότητα και λένε γιατί το κάνει αυτή τώρα αυτό; Τι μας το παίζει τώρα η Βίκυ; Αλλά αν τα βάλει κάτω κανείς και δε τι έκανες, πόση ταλαιπωρία έχεις φάει και πόση μοναξιά…» είπε ο παρουσιαστής.

Και η Βίκυ Καγιά απάντησε για τα πρώτα χρόνια στο modeling: «Γρηγόρη, μαστίγιο (έφαγα), ξέρεις στις αρχές της καριέρας μου μόνο έκλαιγα. Δεν μπορούσα να το πω στους γονείς μου, γιατί θα με γυρνούσαν πίσω, ήμουν και πολύ περήφανη»

«Στην αρχή της καριέρας μου μόνο έκλαιγα αλλά δεν μπορούσα να το πω στους γονείς μου, γιατί θα με γυρνούσανε στην Ελλάδα. Όταν πήγα στο Παρίσι συγκατοικούσα με την Olga Kurylenko, την Adriana Lima και την Alessandra Ambrosio, τότε δεν ήταν γνωστές», ανέφερε η Βίκυ Καγιά για τα χρόνια που έζησε στο εξωτερικό.

 

 

Βίκυ Καγιά: Η σύντομη επιστροφή στην Ελλάδα

«Όταν ξεκίνησα, άκουγα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή μου. Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είπα πως δεν είναι προσωπικό, είναι η δουλειά μου».

«Όσες φορές είπα «το έχω, έφτασα», έφαγα μια τσεκουριά στα γόνατα και έπεσα κάτω. Έκανα σόου της #Chanel, φωτογράφιση για την αμερικανική #Vogue και πήγα στο fashion week του Μιλάνου, εκεί κόλλησα σταφυλόκοκκο και έμεινα στον πάγκο για ενάμιση χρόνο, εκεί έσπασα, γύρισα για ενάμιση χρόνο στην Ελλάδα και έπαιρνα διαρκώς χάπια», ανέφερε για την εποχή που ήταν 21 ετών, ενώ αργότερα επέστρεψε στις δουλειές της στο εξωτερικό.

Βίκυ Καγιά: «Δεν έχω αδικήσει κανέναν»

«Δεν έχω βλάψει κάποιον. Στο λέω με το χέρι στην καρδιά πως όσα χρόνια δουλεύω δεν έχω αδικήσει και δεν έχω ενοχλήσει κανέναν. Το αντίθετο. Έχω βοηθήσει με την καρδιά μου, με ό,τι έχω, με διασυνδέσεις, με χρήματα, με ό,τι μπορώ να βοηθήσω και το έχω κάνει με χαρά, χωρίς να περιμένω ποτέ ευχαριστώ. Απλά δεν περίμενα και το αντίθετο.

Δεν τα κάνω αυτά που κάνω για να έρθει κάποιος και να μου πει “μπράβο ρε Βίκυ, σε ευχαριστώ” και να το πω και στην Ελλάδα όλη. Αλλά όχι και αντίθετο. Αληθινά σου λέω, αν είχα να ζητήσω συγγνώμη σε κανέναν, θα το έκανα πρώτη πρώτη. Είμαι τόσο πολύ καθαρή με την συνείδηση μου. Δεν έχω ενοχλήσει κανέναν ποτέ. Το αντίθετο έχω κάνει βασικά.

Έχω φροντίσει να έχουν δουλειά, έχω φροντίσει να έχουν χρήματα, έχω φροντίσει να μπουν όταν έχουν κοπεί και όταν τους έχουν πει όχι. Έχω βάλει μπροστά τον εαυτό μου και έχω βάλει μπροστά το όνομα μου για να μπορέσουν να συνεχίσουν. Οπότε δεν ξέρω γιατί θα έπρεπε να πω συγγνώμη.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν νιώθω πίκρα, γιατί έχω αρχίσει και φιλοσοφώ και διαβάζω πάρα πολλά βιβλία ενάντια στο μίσος και τη ζήλια για να καταλάβω λίγο τι γίνεται. Είναι απόλυτα λογικό, γιατί υπάρχει μια λογική που λέει ότι οι άνθρωποι οι οποίοι σε διαβάλλουν, λένε πράγματα για σένα και σε φθονούν, θέλουν κάτι που έχεις και δεν το έχουν αυτοί».

Βίκυ Καγιά για #GNTMgr και Σοφία Χατζηπαντελή

«Στο #GNTMgr είναι πολλά πράγματα μαζί, δεν έχω εγώ την πρώτη και την τελευταία λέξη. Έχω την τύχη ή την ατυχία να υπηρετώ ξένα formats, δεν είναι format που τα φτιάχνω εγώ και επιλέγω τους συνεργάτες, προτείνω βεβαίως, αλλά μετά περνάνε από το κανάλι και την παραγωγή όπου εκεί οι άνθρωποι έχουν και την τελική απόφαση.

Υπάρχουν φορές που έχω θυμώσει πάρα πολύ που δεν με άκουσαν γιατί ήξερα ότι θα ήταν ωραίο κάτι. Η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν δική μου επιλογή, έτσι είναι ο χαρακτήρας της, δεν είναι σκηνοθετημένο όλο αυτό. Εγώ την ήξερα από πέρυσι και όταν την γνώρισα της είπα: “Εσύ πρέπει να κάνεις τηλεόραση κάποια στιγμή”», αποκάλυψε για την πρώτη της συνάντηση με τη Σοφία Χατζηπαντελή.

Η Βίκυ Καγιά σε ερώτηση για τα τηλεοπτικά της σχέδια παραδέχτηκε «Αν θα έκανα κάτι, θα έκανα ένα break από την τηλεόραση».

Η μητρότητα και η καθημερινότητα με τα παιδιά της

«Η Μπιάνκα είναι 7,5 και ο Κάρολος 4,5 είμαι μαμά και έχουμε και δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του Ηλία, οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται Σαββατοκύριακο στο σπίτι, περνάμε τέλεια», ανέφερε για την οικογένειά της.

Τέλος η Βίκυ Καγιά δήλωσε περήφανη για τα παιδιά της: «Αν μπορώ να πω τι είναι το τέλειο στη ζωή, αυτό είναι τα παιδιά, ο τρόπος που σκέφτονται, ο τρόπος που ψυχολογούν τα πράγματα, βλέπεις πρώτη φορά πώς έπρεπε να είσαι, είναι μαγικό αυτό το πράγμα. Η κόρη μου έρχεται συχνά στα γυρίσματα, όποτε μπορεί, θέλει να γίνει καλλιτέχνης γιατί ζωγραφίζει, αν μου έλεγε να πάει για μοντέλο με χαρά, αλλά να ρωτήσετε τον Ηλία Κρασσά, δεν υπάρχει περίπτωση», είπε με γέλια για τον σύζυγό της.

 

 

 

Για την γνωριμία του με τη Βίκυ Καγιά μίλησε το πρωί της Παρασκευής 18/11 στην εκπομπή #HappyDay ο Κώστας Φραγκολιάς

Ο Κώστας Φραγκολιάς είπε χαρακτηριστικά στην πρωινή εκπομπή: «Είμαι ένας από αυτούς που έχει βοηθήσει η Βίκυ και στο Παρίσι με διασυνδέσεις για να μπω σε ένα πολύ μεγάλο πρακτορείο και στην Νέα Υόρκη, που έφυγε το κορίτσι και μου άφησε το σπίτι της. Μοιραζόμασταν. Σας το έχω ξαναπεί εκτός αέρα. Εντάξει παιδιά πληρώναμε μισό μισό το ενοίκιο. Αυτό είναι το λογικό, αλλά εντάξει σε έβαλε στο σπίτι της» είπε αρχικά ο Κώστας Φραγκολιάς.

«Το έχουμε πει εκτός αέρα, η Βίκυ που ξέρω εγώ προσωπικά κι είναι ένα γλυκύτατο κορίτσι -έτσι είναι όντως- δεν είναι η Βίκυ που βλέπω στο GNTM» πρόσθεσε ο Κώστας Φραγκολιάς.

 

 

H Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της αναφέρθηκαν στις δηλώσεις που έκανε η παρουσιάστρια σχετικά με το αν θα ήθελε να ζητήσει συγνώμη σε κάποιον συνεργάτη της αλλά και αν έχει αδικήσει κάποιον από αυτούς. 

Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν η μοναδική που δεν θέλησε να πάρει θέση και να σχολιάσει τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά, αρκέστηκε στο να πει μόνο μια φράση: «Η σιωπή μου είναι η απάντησή μου».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων