«Και βέβαια έχει νόημα η κατάψυξη ωαρίων, εγώ στα 38 την έκανα. Τρέχα!»

Ελεονώρα Μελέτη: Η κατάψυξη ωαρίων, οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές και η κόρη της, Αλεξάνδρα - «Τα πάντα μου αρέσει να κάνω με την Αλεξάνδρα! Όχι ότι δεν υπάρχουν και στιγμές που είμαι κουρασμένη ή βαριέμαι. Προτιμώ να δοκιμάζω τα όριά μου από το να νιώθω τύψεις».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε ένα νέο Q&A στο προσωπικό της προφίλ στο instagram, απαντώντας στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής #MegaΚαλημέρα αποκάλυψε την ταλαιπωρία που περνά με την υγεία της, ενώ στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούν την μητρότητα και την πορεία της στην τηλεόραση.

Μεταξύ άλλων, η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε και για τις στιγμές που διαφωνεί με την κόρη της Αλεξάνδρα και στην κατάψυξη ωαρίων, προτρέποντας μία διαδικτυακή της φίλη να το τολμήσει. 

Η Ελεονώρα Μελέτη απαντά σε 14 ερωτήσεις:

Η παρουσιάστρια του Mega απάντησε πως είναι άρρωστη με λοίμωξη αναπνευστικού, ενώ αμέσως ρωτήθηκε για το εάν θα απουσιάζει από την εκπομπή της, η ίδια απάντησε πως θα βρίσκεται κανονικά στο πλατό, αφού μόνο με κορονοϊό θα απείχε από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και από το καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές του Mega.

 

 

  

  

  

 

Πώς ξεπερνάει ανταγωνιστικές συμπεριφορές: «Αδιαφορώντας, προσπερνώντας και βάζοντας και όρια όταν χρειαζόταν. Να ξέρεις αυτοί οι τύποι είναι έτσι γιατί νιώθουν λίγοι και απειλούνται. Αυτό να θυμάσαι».

 

  

 

Η Ελεονώρα Μελέτη σε ερώτηση για την κατάψυξη ωαρίων παρέπεμψε διαδικτυακή της φίλη να ξεκινήσει, εφόσον επιθυμεί, την διαδικασία: «Και βέβαια έχει νόημα η κατάψυξη ωαρίων, εγώ στα 38 την έκανα. Τρέχα!»

 

 

 

Όσον αφορά στην κόρη της, η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε: «Τα πάντα μου αρέσει να κάνω με την Αλεξάνδρα! Όχι ότι δεν υπάρχουν και στιγμές που είμαι κουρασμένη ή βαριέμαι», ενώ σε άλλη ερώτηση αν τη μαλώνει, δήλωσε: «Είναι τόσο ανθρώπινο. Ναι μου έχει συμβεί αλλά δεν μου άρεσε καθόλου που έβαλα φωνή και από τότε το ελέγχω απόλυτα. Προτιμώ να δοκιμάζω τα όριά μου από το να νιώθω τύψεις».

 

 

  

 

Για τις δύσκολες στιγμές μια σχέσης – γάμου και τις σκέψεις χωρισμού η παρουσιάστρια απάντησε: «Υπάρχει σίγουρα η πιθανότητα να το πεις αλλά καμία να το κάνεις ή να το εννοείς. Αν είναι όντως τόσο καλή».

 

 

  

  

 

Η Ελεονώρα Μελέτη ρωτήθηκε για το εάν κάποια στιγμή στη ζωή της πήρε αντικαταθλιπτικά: «Όχι, δεν έχω πάρει ποτέ αντικαταθλιπτικά! Αλλά δουλεύω με ψυχοθεραπεία από πολύ νωρίς. Ωστόσο αν κάποιος χρειάζεται δεν σημαίνει κάτι. Μπορεί να απαιτηθεί σε κάποιες περιπτώσεις».

Τέλος η παρουσιάστρια του Mega αναφέρθηκε στο νέο βιβλίο το οποίο ετοιμάζει δίνοντας μάλιστα το πρώτο στοιχείο, ένα ποδήλατο, χωρίς να περνά σε λεπτομέρειες.

 

  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει δημόσια, σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Δεν έχασα χρυσόψαρο, τον αδελφό μου έχασα! Βίωσαν τον πόνο μου, που είναι η ανθρωπιά;»
Θοδωρής Κατσαφάδος: «Παίζω σε παράσταση που ξέρω ότι δεν με θέλουν! Με στενοχωρεί, το ζω πρώτη φορά!»
Δημήτρης Παπανικολάου για τον αυτισμό: «Δεν θέλουμε ούτε οίκτο, ούτε να μας αποκαλούν super ήρωες»
Αμάντα Μανωλάκου: «Έχω πολλαπλές εστίες σκλήρυνσης στο κεφάλι»
Αρετή Πασχάλη: «Δεν είχα καμία σύνδεση με το μωρό μου, δεν μπορούσα να βρω νόημα στη ζωή»